• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

o zaman sanada hediye bekliyoruz :9:

yok aslında sadece o degil birde günlük yemek takımı var ama onu kimse hediye alamaz bu yüzden hayal kurmuyorum :9:

:27:

e 6-8 li alcaktın hani öyle karar vermiştin. ekmekle tabağı sıyırıp başka yemek koycaktın :9:

şaka bi yana.

bende cidden gereksiz. her zaman servis tabağı,çorba kasesi kullanan yoktur yaa:26:

Son düzenleme:

e 6-8 li alcaktın hani öyle karar vermiştin. ekmekle tabağı sıyırıp başka yemek koycaktın :9:

şaka bi yana.

bende cidden gereksiz. her zaman servis tabağı,çorba kasesi kullanan yoktur yaa:26:

:9::9:cüzdanım öyle söylesede kalbim bunu kabul etmiyor :9:
bide onu yıkaması var :9: ben bulasık makinesi istemezken 2 tabak 2 bardak için gerek yok demiştim diger türlü 6 tabak hatta 4 bardak olur vayy canına :27:

:9::9:cüzdanım öyle söylesede kalbim bunu kabul etmiyor :9:
bide onu yıkaması var :9: ben bulasık makinesi istemezken 2 tabak 2 bardak için gerek yok demiştim diger türlü 6 tabak hatta 4 bardak olur vayy canına :27:

Kadeeeeeerrrr sen bize nazik davranmadıın :9:

puhahah :27: ya en güzeli salma tabak. git istediğin kadar al. miiis :21::1:

şaka bi yana.

Kırmızı kahvaltı takımı bile çok gereksiz diyo:21:

Canimmm iyiyim sen nasılsın
Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda en zevkli konu:1:
Bana kahvaltıya gelen giden cok olur ama, arkadaş, aile , akraba.. :16:

gelen olmayacağını bilsem bende almazdım...

Bana büyük ihtimalle gelen olmycak ama ben yinede alırdım en şeker onlar oluyo:16:

Fazla uçmasan diyorum Edamm:1::1:

Günaydın tatlm naber

evet haklısın inişe geçiyoruzzz :10: ahh hayaller :27:

günlük için ne kadarlık bişi düşünüyosun?

50-60-70-80 :52: kütahya güral falan varya marketlerde satılıyor onlar gibi takım internette bakıyorum güzel modeler var yine ama yakından yok:44:
mesela bunu begenmiştim bizim orada buldum 70 t ama rengi beyaz degil nasıl anlatsam krem ama kirli gibiydi :44:kaseside biraz farklıydı
http://www.trendyol.com/6-Kisilik-Porselen-24-Parca/UrunDetay/15989/3069308

Back
X