• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Isten ayrildim canim evde oturuyorum ohh miss:24:
Aa neden?
Bende iyiym tatlm bu aralar hep çeyiz muhabbeti dönüp duruyo burda en zevkli konu:1:

Bana büyük ihtimalle gelen olmycak ama ben yinede alırdım en şeker onlar oluyo:16:

senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdu :1: gerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr :56::16:

Aa neden?

senin farklı bi şehre gitme imkanın var ama , aslında almasaydın da olurdu :1: gerçi kocaya pazar kah.hazırlanırrr :56::16:

bende bi tuhaflık var aldıgım herseyde önce ikimizin basbasa olacagımız sofraları düşünüyorum sonra almısken misafirede kullanırım diyorum :27:sadece aklıma gelen bi amerikan servisten 4 tane aldım onuda misafirden cok ileride coluk cocuga karısıncada kulanırız diye :1::emir_bebek:

bende bi tuhaflık var aldıgım herseyde önce ikimizin basbasa olacagımız sofraları düşünüyorum sonra almısken misafirede kullanırım diyorum :27:sadece aklıma gelen bi amerikan servisten 4 tane aldım onuda misafirden cok ileride coluk cocuga karısıncada kulanırız diye :1::emir_bebek:

:1::1::1::1:

bende misafir düşünüyorum önce. :1:

bende o amerikan servisten istiyorum,hasır var ya hani:84:

Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum
%C3%A7i%C3%A7ek-desenli-k%C3%BCtahya-porselen-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-modelleri.jpg

:1::1::1::1:

bende misafir düşünüyorum önce. :1:

bende o amerikan servisten istiyorum,hasır var ya hani:84:

evet cok güzeller canım birde delikli delikli olan var oda cok güzel onuda aldım ve delikli gibi olanı dört adet aldım ben :16:sizin orada varmı ikea

Kızlar benim kahvaltı takımımı gördünüz ya ben onu değiştirmek istiyorum acaba değiştirirler mi sonuçta kutusundan bile çıkmadı daha onun yerine şunu istiyorum
%C3%A7i%C3%A7ek-desenli-k%C3%BCtahya-porselen-kahvalt%C4%B1-tak%C4%B1m%C4%B1-modelleri.jpg

canım nereden almıstın kücük bi magaza falan mı ve ne kadar oldu inşallah degiştirirkler aklında kalmasın

bazı yerler baştan anlaşıyolar,ilerde fiyat farkı verip değiştirebilirsiniz diye.

pürüz cıkarabilirler. ama şansını bi dene derim,belli olmaz:8:

evet cok güzeller canım birde delikli delikli olan var oda cok güzel onuda aldım ve delikli gibi olanı dört adet aldım ben :16:sizin orada varmı ikea

canım nereden almıstın kücük bi magaza falan mı ve ne kadar oldu inşallah degiştirirkler aklında kalmasın

3 katlı bi mağaza tatlm hemen yan dükkanımız zaten geçen ayın 7sinde almışım gidip konuştum şimdi ama patronla konuşup haber verelim dediler gönülsüz gönülsüz:41:Zaten o modelde yok orda bu iş yattı gibi gözüküyo:ssz:

malesefff:14:

sen yuvarlak mı alcan.

ben kare istiyorum:8:

3 katlı bi mağaza tatlm hemen yan dükkanımız zaten geçen ayın 7sinde almışım gidip konuştum şimdi ama patronla konuşup haber verelim dediler gönülsüz gönülsüz:41:Zaten o modelde yok orda bu iş yattı gibi gözüküyo:ssz:

sipariş falan verirler belki canım

malesefff:14:

sen yuvarlak mı alcan.

ben kare istiyorum:8:

evet canım yuvarlak istiyorum tabi bu markaların günlük takımları tam kare olmuyo kare yuvarlak arası bişey :27: günlükten bahsediyorum tabi :26:

benim bütün tabaklarım yuvarlak yine yuvarlak istiyorum ama kareye benzer olanın desenini daha cok begenirsem onuda alabilirim :44:

Back
X