Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn güzel hatunlar keyifler nasıl![]()
Günaydin canim, bugün niyeyse süper keyifliyim
Sen nasilsin tatlim?
Uyandığımdan beri pc başındayım. Bugün nişanlımın başvuru sonuçları açıklanıyor heyecandan ölmek üzereyimmmm![]()
Canim insallah hayirli güzel haberler alirsiniz![]()
İnşallahh kuzum![]()
Sen neler yapiyorsun tatlim?
Napıyım tatlm çalışıyo gibi görünmeye çalışıyorum. Ama hiçte çalışasım yokSen çalışıyomuydun evliliğe alışabildin mi
Evet canim calisiyorum, özel bir klinikte hemsirelik/doktor asistanligi yapiyorum. Cok sükür evlilige alistim, zamanin nasil gectigini anlamiyorum, o kosusturmalar dügün telasi ev falan hepsi dün gibi sanki, ama nerdeyse 4 ay olucak. Cok sükür güzel gidiyor hersey. Darisi basina insallah
. Kismetse senin dügünün ne zaman?
Maşallah güzelim inşallah hep böyle gitsinÖzellikle bu topikte arkadaşlarım evlenmeden önce evlilikten çok korkuyodum ya geçinemezsek ya o sorumluluğu sırtlayamazsam evlenince daha kötüye giderse sevgimiz azarlırsa diye endişelerim vardı ama seninle aynı zmnda 3 gelin verdik çok şükür maşallah hepsinin evliliği mükemmel gidiyor
İyice evliliğe özendiriyosunuz beni
Daha düğün tarihimiz belli değil kuzum bugünkü sonuca bağlı aslında:18: Bende bi an önce yuvamı kurmak istiyorum
![]()
Amin canim benim insallah. O korkular endiseler cok normal ama evlendikten bi süre sonra inan korku falan kalmiyor, kendi evin, kendi mutfagin, yaninda sevdigim adam, alisiyorsun herseye
. Hic korkma canim, hersey güzel olucak Allahin izniyle
.
Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim, insallah bugün güzel haberlerinizi alicaz![]()
ay bana hala bildirim gelmiyorrrrr![]()
Kontrol panelinden ayarlara baktın mı ballım
Hmm boşver kuzum ya sahi doğumgününü ne yaptın sen anlatmadın hiçbaktım bi sorun yok :S
Hmm boşver kuzum ya sahi doğumgününü ne yaptın sen anlatmadın hiç