Yeşilçay işe yarıyor mu?:)

Adeeplook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
94
34
25
Kızlar diyetle birlikte Yeşilçay içip bunun fayda ettiğini Düşünen varmı çünkü tadını pek beğenmedim de olmuyorsa bosuna zorlamayayım kendimi:110:

Tadi cidden kötü biraz limon katmak işe yarıyor
ben diyetlerimde çok kullanırım beraberinde diyet yaptığımdanmı bilemiyorum ama işe yarıyor en azından bir süre iştah kesiyor

Ben diyet yaptığım dönemde her gün içtim, şimdi de ara sıra içiyorum, tek başına olmasa da kesinlikle faydası var. Tadı beni rahatsız etmiyor ama içine bal veya tarçın çubuk koyabilirsin. Poşetli limonlu yeşil çaylar var, onları dene bide

Ben diyet yaptığım dönemde her gün içtim, şimdi de ara sıra içiyorum, tek başına olmasa da kesinlikle faydası var. Tadı beni rahatsız etmiyor ama içine bal veya tarçın çubuk koyabilirsin. Poşetli limonlu yeşil çaylar var, onları dene bide
Tarçın koymayı düşündüm ama etkisini azaltır diye korktum çok teşekkürler :KK76:

Nane limonlu yeşil çay var. Tadı rahatsız etmiyor normal sade yeşil çaydan daha kolay içilebilir. Tavsiye ederim. :)

bende yeşilçay içiyorum 2 haftadır aç karnınamı yoksa tok mu içmek lazım bide nane çayıyla karıştırsam olur mu

Yeşilçayın siyah çay gibi demlenen orjinali var arkadaşlar, tadı çok güzel tavsiye ederim. Poşet olanları güzel değil katılıyorum.

X