• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık yaa

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
işyerinde sorunlarım var ne çalışma arkadaşımı seviyorum nede müdürümü...onların yüzlerine bile bakasım gelmiyor hergün sabah işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor...bunaldım...ne yapmam lazım....:delphin:

bu konularda pek bilgim yok ama tayin olayı oluyorsa isteyebilirsin

ben 4 b liyim canım çakılı kadro tayin isteyemediğim için eşimde buraya geliyo evimi buraya kuruyorum 30 haziranda düğünüm başlıo ve ben burayı sevmiyorum yaaaa:delphin:

o zaman 2 seçeneğin var... birincisi o insanları sadece çalışma arkadaşı olarak görüp ona göre davranmak... memur olduğun için özel sektörden daha az süre iş yerinde olacağın için kendini şanslı sayabilirsin...

2.seçeneğin de o insanları sevmeye çalışmak... bu zor olan ama iş yerinde bulunan herkesi ( müdürün de dahil ) sevmiyor oluşun biraz senden kaynaklanıyor gibi... onları gördüğünden daha farklı görmeyi dene...

o zaman 2 seçeneğin var... birincisi o insanları sadece çalışma arkadaşı olarak görüp ona göre davranmak... memur olduğun için özel sektörden daha az süre iş yerinde olacağın için kendini şanslı sayabilirsin...

2.seçeneğin de o insanları sevmeye çalışmak... bu zor olan ama iş yerinde bulunan herkesi ( müdürün de dahil ) sevmiyor oluşun biraz senden kaynaklanıyor gibi... onları gördüğünden daha farklı görmeyi dene...

işde çok zor diğer çalışan hiçbi iş yapıo her iş üstüme kalıo ve ben hazmedemiyorum müdürüm ise o sınava girecek sen yap dio ne alaka yaaa:delphin:

off ne zordur bilirim işyerine ayaklarının geri geri gitmesii, bütün gün sana eziyet gibi gelir. ama devletteymişsinde sık dişini işini yap gerisini boşver. muhattap olma sevmediğin insanlarla, evleniyormuşsunda paraya ihtiyacın vardır.

Back
X