yeter ve bu konuyla ilgili konu acicam

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
Ya bu yurt disinda yasiyanlar sizin derdiniz ne. Siz insanlari hor görur yapanci bulur dini sizin gibi dili hayat sekli sizin gibi degil diye kedinizi temiz ,onlari pis gorursunuz. Yaklasmassiniz!!,sonrada bunlar soguk bunlar soyle bunlar boyle!!!sen git yerles adamlarin ulkesine dilini ogrenme dinine saygi duyma bide devletten grcin. Ondan sonra yabancilar oyle yabancilar boyle. Su onyargiyi atin ya. Yabanci bir ulke bir insan icin cok buyuk deneyimdir. Ustelik te bebek sahibi oluyorsuniz birde bebegin gotune yapistir tokati hayatin icin cocugu sucla. Gezemiyorum uyuyamiyorum bu ulkeninde ta aggizna..siz napiyorsunuz ki size kim ne yapsin. Arabayi alip cikmaya useniyorsuniz disariya eeh asosyal. Evet ama bu kadsrda olmazki..size yabaci bir ulkede kimse durdur dururken ekmek vermez onunuze arkadas para sermez. Dil ogrenin ya. Burda turjler hep emekli olmus( erken)yiyip ic grz. Bizim gibi vergisini veren insanlarda boku yiyor calisiyoruz onlara gidiyor hakmi bu. Sonrada yabancilari begenmeyin kulturlerini dinlerini begenmeyin. Sizin dininiz kulturunuz cok mu mukemmel..nerde din orda geri kalmislik uyanin ya... batili olmayi kiyafetle sevismekle yapmayin, batili gibi caliskan olun. Ulkenin degerlerinie sahip cikin. Ve biz turkiyeli almanyali isvicreli drgiliz. Insanin dunyaliyiz. Off ya

Son düzenleme:
Sen önce anadilini öğrende gel ,yavrum
Ya bu yurt disinda yasiyanlar sizin derdiniz ne. Siz insanlari hor girur yapanci bulur dini sizin gibi dili haaut sekli sizin gibi degil diye kedinizi temiz onlari pis gorursunuz. Yaklasmassiniz sonrada bunlar soguk bunlar soyle bunlar boyle sen git yerles adamlarin ulkesine dilini ogrenme dinine saygi duyma bide devletten grcin. Ondan sonra yabancilar oyle yabancilar boyle. Su onyargiyi atin ya. Yabamci bir ulke bir insan icin cok buyuk deneyimdir. Ustelik te bebek sahibi oluyorsuniz birde bebegin gotune yapistir tokati hayatin icin cocugu sucla. Grzemiyorum uyuyamiyirum bu ulkeninde ta aggizna siz bapiyorsunuz ki size kim ne yapsin. Arabayi alip cikmaya useniyorsuniz disariya eeh asosyal. Evet ama bu kadsrda omazki..size yabaci bir ulkede kimse durdurpdururken ekmek vermez onunuze arkadas para sermez. Dil ogrenin ya. Burda turjler hep emekli olmus erken yiyip ic grz. Bizim gibi vergisini veren insanalrda boku yiyor calisiyoruz inlara gidiyor hakmi bu. Sonrada yabancilari begenmeyin kulturlerini dinlerini begenmeyin. Sizin dininiz kulturunuz cok mu mukemmel.. berde dib irda geri jalmislik uysnin ya... batili olmayi kitafetle sevismekle yapmayin batili gibi caliskan olun. Ulkenin degerlerinie sahip cikin. Ve biz turkiyeli almanyali isvicreli drgiliz. Insanin dunyaliyiz. Off ya

Ya bu yurt disinda yasiyanlar sizin derdiniz ne. Siz insanlari hor girur yapanci bulur dini sizin gibi dili haaut sekli sizin gibi degil diye kedinizi temiz onlari pis gorursunuz. Yaklasmassiniz sonrada bunlar soguk bunlar soyle bunlar boyle sen git yerles adamlarin ulkesine dilini ogrenme dinine saygi duyma bide devletten grcin. Ondan sonra yabancilar oyle yabancilar boyle. Su onyargiyi atin ya. Yabamci bir ulke bir insan icin cok buyuk deneyimdir. Ustelik te bebek sahibi oluyorsuniz birde bebegin gotune yapistir tokati hayatin icin cocugu sucla. Grzemiyorum uyuyamiyirum bu ulkeninde ta aggizna siz bapiyorsunuz ki size kim ne yapsin. Arabayi alip cikmaya useniyorsuniz disariya eeh asosyal. Evet ama bu kadsrda omazki..size yabaci bir ulkede kimse durdurpdururken ekmek vermez onunuze arkadas para sermez. Dil ogrenin ya. Burda turjler hep emekli olmus erken yiyip ic grz. Bizim gibi vergisini veren insanalrda boku yiyor calisiyoruz inlara gidiyor hakmi bu. Sonrada yabancilari begenmeyin kulturlerini dinlerini begenmeyin. Sizin dininiz kulturunuz cok mu mukemmel.. berde dib irda geri jalmislik uysnin ya... batili olmayi kitafetle sevismekle yapmayin batili gibi caliskan olun. Ulkenin degerlerinie sahip cikin. Ve biz turkiyeli almanyali isvicreli drgiliz. Insanin dunyaliyiz. Off ya
Hiç birşey anlamadım.:KK14::KK14:

Kime ne anlatmaya çalışınız anlamadım ama kişinin başta kendine duyduğu saygının göstergesi olarak görüyorum üslubunu.

Az sahip cikmaya calistigin ülkenin anadilini düzgün yazsan.
Kimin nerde ne yaptigi sana ne hem. Bunu dert edinecegine daha düzgün ve anlasilir nasil yazarim diye biraz gelismeye calis.

Az sahip cikmaya calistigin ülkenin anadilini düzgün yazsan.
Kimin nerde ne yaptigi sana ne hem. Bunu dert edinecegine daha düzgün ve anlasilir nasil yazarim diye biraz gelismeye calis.
Sanae ozman bemim ne yazdigim. Ben bir ulkeye sahip cikmiyorum yasadigim ulkedeki yabanci ozellikle turklerin yabancilari yadirgayip kemdini dunyanim en masum sanmasi ve tembelliklerinden soz ediyorum bu da bemim icin toplumsal bir mesele sahsen. Sana ne oluyor anlamadim

Üslubun çok çirkin ve başka bir üyenin yaptığını dert edip kadın için neden göndermeli konu açıyorsun.Git öm yaz o zaman.Ya da git üyenin 'BITTIM' adlı konusuna yaz.Kaçak oynama.
Bana bak o kadin icin yazmadim genel olarak yazdim. Ona yazmam gerekeni yazdim ben zaten. Genel olarak burdaki tukrlerim problemi bu. Burda bizi ne hale getiriliyoruz oyleleri yuzunden

Önce siz kendi dilinizi öğrenmeye ne dersiniz? İmla 0, anlatım şekli gene aynı, uslüb gene aynı, kaç konuç açtınız, kimse ne yazdığınızı neyi anlatmaya çalıştığınızı anlamıyor. Sanki başka bir dili Google Translateden türkçeye çevirip, kopyalayıp buraya yazıyorsunuz gibi.

Üslubun çok çirkin ve başka bir üyenin yaptığını dert edip kadın için neden göndermeli konu açıyorsun.Git öm yaz o zaman.Ya da git üyenin 'BITTIM' adlı konusuna yaz.Kaçak oynama.
Herseye mualefet olmaya bayilir bi halin var.. burda cok sey yasiyoruz. Ve ayni kefeye konuluyoruz hep. Hep depresif tipler dil ogrenmeyen yan gelip yatan bide yasadigi ulkeyi begenmeyenler yuzunden

Bana bak o kadin icin yazmadim genel olarak yazdim. Ona yazmam gerekeni yazdim ben zaten. Genel olarak burdaki tukrlerim problemi bu. Burda bizi ne hale getiriliyoruz oyleleri yuzunden

Bu konuyu o kişi için açmışsın gayet belli.Daha fazla tartışmayacağım ama insanlara bir yerlere uyum sağlamayı sen ögretemeyeceğine göre..Eminim o da deniyordur ama olmamıştır.

Herseye mualefet olmaya bayilir bi halin var.. burda cok sey yasiyoruz. Ve ayni kefeye konuluyoruz hep. Hep depresif tipler dil ogrenmeyen yan gelip yatan bide yasadigi ulkeyi begenmeyenler yuzunden

Durup dururken muhalefet olmuyorum.Orada konu sahibi dil bilmiyorum tüm almanlardan nefret ediyorum dememiş ki,kültürler uyuşmuyor demiş.Ayrıca durumu müsaitse çalışmama hakkı var bunu da size danışmayacaktır.

X