• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişemiorum :(

Sagolasin canim. Makarna severmi? Mesela guzel sebzeli sos yapsan
Corba cesitleri veya pilav. Tavuk eti mesela sever bizimki. Yada yogurda pekmez azicik dokup biraz ekmek dograsan:) patates sebze haslasan belki sever

Sevıyo canım makarna yapıorm ya birazda annem strese söküp beni işte hiç özenmıosun çocuğum yemeklerine dıo ben yarım saatte ne yapabılırsrm onu yapıorm gündüzlerıde hiç uyumuo benim oğluşum :( yoksa çorba falan yapıorm her gün

ben de yetişmek için parçalayanlardanım kendimi..lakin noldu bel ve boyun fıtığı fibromiyalji boyun düzleşmesi..hepsı mevcut bende.2 yıllık anneyım 2 yılda bu hale geldım...kımse sna madalya takmıyor..yemek yap temızlık cok da umrunda olmasın...evı supur yeter aman dolap içi düzen aman toz alma falan hiiiç ugrasma...kocan da yardım etsın.eşime ben artık yardım et hadı diye kafasına vuruyorum baktım sağlık elden gıdıyor acımıyorum...

sende artık kendıne acı önce :KK43:

ben de yetişmek için parçalayanlardanım kendimi..lakin noldu bel ve boyun fıtığı fibromiyalji boyun düzleşmesi..hepsı mevcut bende.2 yıllık anneyım 2 yılda bu hale geldım...kımse sna madalya takmıyor..yemek yap temızlık cok da umrunda olmasın...evı supur yeter aman dolap içi düzen aman toz alma falan hiiiç ugrasma...kocan da yardım etsın.eşime ben artık yardım et hadı diye kafasına vuruyorum baktım sağlık elden gıdıyor acımıyorum...

Geçmiş olsun canım allah şifa versin öle canım kimse dönüpte seni takdir etmıyo bende yemek konusuna öncelik verıorm sırf bebek için artık yapabildiğim kadar bnde de boyun düzleşmesi var :(

Aynen canım yürüyünce daha zor oluyo Rabbim canlarıni sağ etsınde napalım artık böle böle büyücek hepsi inş gece uyıyodur bebişin bizim daha o bile düşene grmedı zombi gbi gezıorm bi görsen halimi canım hakikate n çok zormuş anne olmak eş olmak :KK43: bebeğinide allah bagışlasn canım bu arada

tesekkur ederim amin hepimizin evladini insallah..
dedigin gibi saglikli sag olsunlarda gececek insallah..
tek rahatim erken yatiyor sabah kalkiyor..gece uyaniyor bir kac kere ama bunada sukur..
bende yuruse diye gozune bakiyorum kendi kendine oynar gezinir diye.. boyle kucaktan inmiyor..

1 haftadır acımaya başkadım :(

tesekkur ederim amin hepimizin evladini insallah..
dedigin gibi saglikli sag olsunlarda gececek insallah..
tek rahatim erken yatiyor sabah kalkiyor..gece uyaniyor bir kac kere ama bunada sukur..
bende yuruse diye gozune bakiyorum kendi kendine oynar gezinir diye.. boyle kucaktan inmiyor..

Canım evet emekledıgı ve kucakta ki dönemde ayrı zor erken yatması iyi en azındn esinle başbaşa kalıosundur bizim oda yok 11 sen önce uyumuo o saatten sonrada benim pilin bitip gözüm yatağa düşüo:( ne zormuş anne olmak yürüyüncede sürekli peşinde gezıosun düşüo kafasını vurup sürekli cekmecelere elini sıkıltırıo Eymen bas bas bagırıo snra:)

Back
X