Ygs ye girecekler

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
hepinize başarılar . Benim sorum şu. Ben şuan çalışıyorum zaten öylesine gireceğim . Güzel bir bölüm olursa da 2. Öğretim okuyacağım . Sadece ygs ye girerek hangi bölümleri tercih edebiliyoruz ve bu Bölümler için daha çok ne çözmeliyim puan getirmesi açısından
Sınava 1 gün kaldı BI arada yarın sabah sınav

sadece ygs ye girerek 2 yıllık bölümleri tercih edebilirsin
meslek yüksek okulu
sağlık meslek yüksekokulu
gibi..

hepinize başarılar . Benim sorum şu. Ben şuan çalışıyorum zaten öylesine gireceğim . Güzel bir bölüm olursa da 2. Öğretim okuyacağım . Sadece ygs ye girerek hangi bölümleri tercih edebiliyoruz ve bu Bölümler için daha çok ne çözmeliyim puan getirmesi açısından
Sınava 1 gün kaldı BI arada yarın sabah sınav
hangi bolumler var, bunlar icin ne cozmek gerekir sorusunun cevabi cok ayrintili olur..
Allah hayirli basarilar versin..

sadece ygs ye girerek 2 yıllık bölümleri tercih edebilirsin
meslek yüksek okulu
sağlık meslek yüksekokulu
gibi..

Bizim Zamanımızda 1. Bölüm vardı onun karşılığı Bu ygs diye düşünmüştüm. Ve1.nölümden
Okul öncesi öğretmenliği hemşirelik fizik tedavi gbi güzel Bölümler yazılabiliyordu ndi öyle değil mi

Bizim Zamanımızda 1. Bölüm vardı onun karşılığı Bu ygs diye düşünmüştüm. Ve1.nölümden
Okul öncesi öğretmenliği hemşirelik fizik tedavi gbi güzel Bölümler yazılabiliyordu ndi öyle değil mi

evet aynen öyle ama puanlar çok yüksek :KK43:

evet aynen öyle ama puanlar çok yüksek :KK43:

Kaç? Puanları da anlamıyorum ya askında bunları internetten araştır diyenler Çıkabilir araştırdım da ama artık kafa aşmıyor sanırım hiç bişey anlamadım hep eski sistemle düşünüyorum hatta eskinin eskisi sanırım o yüzdenbi teorik bilgilere girmeden kolayca anlatır mı dedim :))

Baraj 180 mi galiba fizik tedavi in kaç almak gerekiyor nelere ağırlık vermek ve kaç net gerekiyor mesela ya da bildiğiniz var mı

Kaç? Puanları da anlamıyorum ya askında bunları internetten araştır diyenler Çıkabilir araştırdım da ama artık kafa aşmıyor sanırım hiç bişey anlamadım hep eski sistemle düşünüyorum hatta eskinin eskisi sanırım o yüzdenbi teorik bilgilere girmeden kolayca anlatır mı dedim :))

Baraj 180 mi galiba fizik tedavi in kaç almak gerekiyor nelere ağırlık vermek ve kaç net gerekiyor mesela ya da bildiğiniz var mı

Fizik tedavi için özelde okumayacaksan 450leri zorlaman lazım

canım ygsden fizyoterapi ücretli olarak en düşük puan 256. devlet ünv. en düşük puan 336.
fizyoterapi için ygs de fizik ağırlıklı fen yapman gerekir. + matematik+ türkçe

canım ygsden fizyoterapi ücretli olarak en düşük puan 256. devlet ünv. en düşük puan 336.
fizyoterapi için ygs de fizik ağırlıklı fen yapman gerekir. + matematik+ türkçe
6 Yıldır elime kitap almıyorum sanırım çok zor bunlar çok Sağolun kızlar o zaman hobi olarak 2 yıllık bi bölüm okurum varsa şöyle eğlenceli bir bölüm. Sınav Parasını Boşa yatırmamışımdır umarım

6 Yıldır elime kitap almıyorum sanırım çok zor bunlar çok Sağolun kızlar o zaman hobi olarak 2 yıllık bi bölüm okurum varsa şöyle eğlenceli bir bölüm. Sınav Parasını Boşa yatırmamışımdır umarım
canım şu durumda biraz zor senin söylediğin :KK43:

Fizik tedavi için ilk baş sağlık meslek lisesi çıkışlıları alırlar kontenjan kalırsa dışardan tercih yapanları en yüksek puandan almaya başlarlar o yüzden zor

Anladım kızlar çok Sağolun . Sınavım güZel geçti . Kaç alcam merak ediyorum . sobucu yazarım inşalag

Arkadaşlar 330 üstü puan almışım. 40 binlerde sıralamam. Iyi gbi değil mi? Ancak ygs kaç a bakmam lazım anlayamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

X