Yiğit Bulut: 'İki Silahım Var, Ben Ölmeden Erdoğan’a Kimse Dokunamaz'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Derin Analiz adlı programına katılan Yiğit Bulut, iki ruhsatlı silahı yüzlerce de mermisi olduğunu söyledi ve “Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenini seçilmiş cumhurbaşkanına kimse elini süremez ve benim gibi düşünen milyonlarca vatandaş var" dedi.

onedio

yyyyyyyyyyyyyyyy.JPG

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.JPG

onedio dan alıntıdır:KK48::KK48::KK48:

yakında birileri başlayacak aaa gördünüz mü erdoğanı asacaklarmış,aaa gördünüz mü şöyle olacakmış.
aynısını komutanları hapse tıktıklarında duymuştum,aaa bak hükümeti düşüreceklermiş,aaa tayyibi indireceklermiş.o kişileri komutanları çıkarıp,erdoğanın kandırılmışız dediğinde tekrar görüp ne oldu diye hep sorasım geldi ama göremedim maalesef:KK43:

anketler düştükçe ne yapacaklarını şaşırdılar.ülkemizde olmayan idam için ajitasyon yapıyorlar.bizim milletimiz o kadar ilginç ki bunu da gerçek zannederler şimdi:KK62:

öyle olduğunu düşünüyor zaten, erdoğan asılcak yiğit asılcak, cübbeli asılcak, milyonlar böyle düşünüyor eminim, eğitim şart:KK53::KK53:

Aha bir Erdoğan aşığı daha çıktı piyasaya
Ha pardon sen jöleli idin demi ay unutmuşum demekki jölenin etkisi olsa gerek

anketler düştükçe ne yapacaklarını şaşırdılar.ülkemizde olmayan idam için ajitasyon yapıyorlar.bizim milletimiz o kadar ilginç ki bunu da gerçek zannederler şimdi:KK62:

Demeyin öyle. Telekineziyle falan asabiliriz belki. Hepimiz aynı anda aynı şeyi düşünürsek tayyip kendini bile asabilir :KK66:

Bu asma, asılma hezeyanı niye türedi son günlerde ? Nereden çıktı bu ya herkesin dilinde bir beni asacaklar, asarlar vs.

Timarhane mübarek memleket.

Hayali dusmanlar falan filan Mashar-ı Osmaniye Bakırköy'de sizi o tarafa alalim da biraz da orada oynayi
rte nin stresten sinirleri bozuldu cidden öyle düşünüyorum ilk yıllardaki rte ile şu anki aynı değil

Her seçim öncesi klasik manzaralar. Dilenmekten, ağlamaktan bıkmadılar.

X