• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl sonundan nefret ediyorum !

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
nişanlım aralık ayında daha cok yogun oluyor ıs bakımından. bende memleketımden kalkıp yılbasında beraber olalım dıye yanına gelıyorum. eve gec geliyor geldıgı gıbı uyuyor. yılbasında plan bıle yapmamıs. arkadasından haber beklıyormus. arkadası gıdelım derse antalyaya gıtcekmıs. bız gıdelım dıyorum. askım yalnız gıdersek canımız sıkılır dıyor. etkısız elemanım ya ben. :@ bu gıdısle yılbasında evde oturtcak benı yıne yorgun olcak ve erkenden uyuyacak. işte o zaman şarteller atar bende. dun gece opuyorum bı dakıka bunaldım kızıyorum ama bak dıyor. sonra kustum ozur dılemedı. hata bendemı bılmıyorum. benı özlemesıne fırsat vermeden cıkıp gelıverıyorum yanına. nasıl davranmalıyım bılmıyorum. sert dawranmaya calısıyorum gulduruyor benım kızgınlıgımı cıddıye almıyor . yardım edın bana naısl davranmalıyım ?:5::19:

yahu neden ikiniz başbaşa başka bir yere gidince sıkılasınız!
siz nişanlı değil misiniz???????
asıl başbaşa olmaya beraber birlikte vakit geçirmeye en ihtiyacınız olan zaman

Kendini geri çek biraz . O aramadan arama , o mesaj atmadan atma . O gelmeden gitme yanına mesela. Farketsin biraz , sensiz kalsın :54:

çok garip insan nişanlısının öpmesinden bulanır mı hiç:20: ben olsam öpmem daha öpemem de zaten. açık açık konuş bence canım gücüme gidiyor böyle davranman ben sana böyle yapsam hoşuna gider mi falan de. ve dedikleri gibi biraz daha geri planda dur bakalım. biraz da böyle dene belki işe yarar.:34:

Seni özlemesine izin ver canım kaçan kovalanırmış, ilk adımı her zaman sen atma böyle şeyler karşılıklı olur.
Bu ara biz de yılsonundan ötürü mesaiye kalıyoruz yorgunluğu ayrı dava strese girdim gerçekten çok yorucu bir dönem.

yarın bırgun evlenınce hep tek olacaksınız ne yanı o zmndamı sıkıldım dıyecek bu adam bu nasıl ıstır yaa ınsan basbasa kalmak ıster buda sıkılırız dıye gıtmek ıstemıor...bence sız cok yuz vermıssınız bu ne canım opuosunuz buna bıle karsı gelıosa bence cıkıp gıdın bı aramayın gıtmeyın o gelsın sızın yanınıza anlasın sızsızlık ne demekmıs...

Back
X