yılbaşında eşimin ailesi bize geliyorlar ,ama istemiyorum bi akıl verin nolur

derya0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
354
52
ben bu yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum.daha önce de yazmıştım kocanız adına çok üzüldüm.ama bence eğer kocanız sizi ararsa veya o eve dönerse malesef çok karaktersiz bir adamla evli olduğunuzu kabul etmelisiniz.kendimi sizin eşinizin yerine koyuyorum ben bayan halimle eşim benim anneme babama sizin gibi konuşacak anında boşarım.eşimde beni aynı şekilde boşar heralde.bence kayınpederim onu yaptı,bunu yaptıları bir kenara bırakıp bi bakın bakalım aynaya siz neler yapmışsınız.................
:KK9::KK9::KK42::KK42::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK42::KK42::KK42::KK42:
 

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.176
7

ya uslubunu takın lütfen çok çirkin bu yazdıkların ,bana bilmediğin insanları savunma tammı:KK47:ne karakolluk oldu adam ,,eşimi götürdüklerinde aşağıda arabanın dibinde bas bas bağırdı bak şikayetçi oldunda ondan götüryolar oğlanı diye,,utanır insan bağırmaya :KK47:sonra naptılar hiç bişey yokmuş gibi düğüne gittiler,ben naptım eşimin yanına karakola gittim polislere bağırdım ne hakla götürürsünüz ben şikayetçi değilim dedimya diye,,onlarda ablan aramış bikere o yüzden bize ihbar olduğu an savcıya haber gider mecbur getirmeliydik dedi,,sonra noldu polis otosunda darp raporu almaya hastaneye götürüldük,,ben eşim bana vurduğu halde darp falan yok dedim,,babası yüzünden biraz tartışıtk hepsi o diyince gerek yok ozaman rapora diyip yolladılar..sonra tekrar gidip karakola ifade alıncak diye saat süründük orda eşimle,,sonra noldu ben eve gelip çocukları uyutmakla uğraşırken ablamda hazırlandı ve beraber karakola gittik orda yarım saat bekleyip ifade vermeye girdik ablamla yine,,peki bukadar olaylarla boğuşurken o adam napıyodu,,çok önemsediği düğünde boy gösteriyodu bumu hak ha söyle bana,,savunduğun adamı tanımıyosun,,adam karını boşa ben sana tanıklık yaparım dedi kavga esnasında evde ne demek bu ha söyle hadi,,ben onamı saygı göstericem içten pazarlıklı pis sigara bağımlısı mahluk....gelmez olsalardıda huzurumuzu kaçırmasalardı alın istedikleri oldu ayrıldık,,ama şunuda söyledim her büyük kavgada yemin billah edip çekip giden adam bidaha ayak basmıcam diyen adam 2 gün sonra tel açıp yalvarıyodu hata bende diye af diliyodu bu bi gerçek yalan söyliycek halim yok burda,,sırf oyüzden bidaha ararsa af maf yok dedimki sözümün arkasındayım..bu affedilicek gibi değil artık:KK47::KK47::KK19:

sendeki spkolojik bozukluğunismi ne bilemicem ortaya karışık bişey olabilir, yarın sen birini öldürsende yaptım ama niye yaptım bi sorun falan dersin şener şen hesabı herşeyde sen haklısın, ablana kızsana niye polisi aradın diye, kayınpederin doğru demiş, polis bu çocuk oyuncağımı ararsanız gelirlerde götürürlerde
 

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.176
7
bu konuyu şöyle bi okuyup geçmiştim şimdi tekrar girince inanamadım bu olanlara ama ilk sayfalarda kavga çıkartırım gibi bi laf etmiştin zaten bence bu olayı sen kurguladın ama işler çığrından çıktı çocuğa sen bile tembihlemiş olabilirsin babanın yanında böyle böyle yap diye, sonrada bak baban kötü örnek oluyo muhabbetinden girip artık gelmesinler demeye getircektin, bence böyle
 

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.167
392
ben bu yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum.daha önce de yazmıştım kocanız adına çok üzüldüm.ama bence eğer kocanız sizi ararsa veya o eve dönerse malesef çok karaktersiz bir adamla evli olduğunuzu kabul etmelisiniz.kendimi sizin eşinizin yerine koyuyorum ben bayan halimle eşim benim anneme babama sizin gibi konuşacak anında boşarım.eşimde beni aynı şekilde boşar heralde.bence kayınpederim onu yaptı,bunu yaptıları bir kenara bırakıp bi bakın bakalım aynaya siz neler yapmışsınız.................

senin acilen psikolojik desteğe ihtiyacı var, neresine yorum yazsamki olay zaten komik, çocuğuna sen bağırırken sorun yok babası bağırınca niye ortalığı ayağa kaldırıyosun hanım??
ablam kocasını boşadı diyede düzeltmişsin yahu yuva yıkılmış kimin kimi boşadığının ne alakası var, sen polise eşim beni dövdü dersen tabi götürür, sözlü dayak ne demek?? sözlü şiddet ya da psikolojik baskı denir ona, bide bisiklete bindin peşinden gittin, adamın gününü zehir et sonrada düğüne gitti bensiz de, ailesinin olduğu düğüne gidince noluyo anlamadımki, tamam eşinin ailesini sevmeyebilirsin, bende sevmicem sanırım ama bu çirkeflik ne?? adam bence dönmesin zaten eve

kurtarmak derken?? sanki savaşta kaldınız haa valla inanılır gibi değil ablanıza çekmişsiniz heralde çok fena yapardı falan şaka gibi

bu konuyu şöyle bi okuyup geçmiştim şimdi tekrar girince inanamadım bu olanlara ama ilk sayfalarda kavga çıkartırım gibi bi laf etmiştin zaten bence bu olayı sen kurguladın ama işler çığrından çıktı çocuğa sen bile tembihlemiş olabilirsin babanın yanında böyle böyle yap diye, sonrada bak baban kötü örnek oluyo muhabbetinden girip artık gelmesinler demeye getircektin, bence böyle

sendeki spkolojik bozukluğunismi ne bilemicem ortaya karışık bişey olabilir, yarın sen birini öldürsende yaptım ama niye yaptım bi sorun falan dersin şener şen hesabı herşeyde sen haklısın, ablana kızsana niye polisi aradın diye, kayınpederin doğru demiş, polis bu çocuk oyuncağımı ararsanız gelirlerde götürürlerde

hepiniz haklı olduğunu sanan zavallı yaratıklar,siz önce empati yapmayı öğreninde sonra yargılayın,,ama benim hakkımda kötü düşünenlere allah 100katını versin,,benim hakkıma iyi düşünenlerede aynuı şekilde 1000 katını versin,,sizlerle muhattap olmıycam,,siz bilemezsiniz benim hayatımı,,kimseyede sormıycam o adamı evde istemiycem,,vede son kararım bu o adam layını bulup tek başına ölüme mahkum birisi,,allaha havale ettim ben,,kimse savunmasın artık,,siz kendi hayatınıza bakın bigün başına aynı şeyler gelirse bende size gülerim istemiyorsam :KK60::KK60:çok matrak bişey yapıyosunuz sanki,,okadar sevdiyeniz alın pederi evinize götürüp karşılıklı pöfürdetin çocuklarınızın yanında,,ne beklenirkisizin gibi sigara yanlışı insanlardan zaten:63::KK19:bundan sonraki gelişmeleri ilk sayfaya yazıcam kimseye cvb vermiycem,,şuna bak iyikide bi yardım istedim,,burnunuzu hayatımın içine sokup kurcalayın demedim:KK19:
 

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.901
6.860
hepiniz haklı olduğunu sanan zavallı yaratıklar,siz önce empati yapmayı öğreninde sonra yargılayın,,ama benim hakkımda kötü düşünenlere allah 100katını versin,,benim hakkıma iyi düşünenlerede aynuı şekilde 1000 katını versin,,sizlerle muhattap olmıycam,,siz bilemezsiniz benim hayatımı,,kimseyede sormıycam o adamı evde istemiycem,,vede son kararım bu o adam layını bulup tek başına ölüme mahkum birisi,,allaha havale ettim ben,,kimse savunmasın artık,,siz kendi hayatınıza bakın bigün başına aynı şeyler gelirse bende size gülerim istemiyorsam :KK60::KK60:çok matrak bişey yapıyosunuz sanki,,okadar sevdiyeniz alın pederi evinize götürüp karşılıklı pöfürdetin çocuklarınızın yanında,,ne beklenirkisizin gibi sigara yanlışı insanlardan zaten:63::KK19:bundan sonraki gelişmeleri ilk sayfaya yazıcam kimseye cvb vermiycem,,şuna bak iyikide bi yardım istedim,,burnunuzu hayatımın içine sokup kurcalayın demedim:KK19:

Ne kadar ayıp şu yazdıklarınız. İnsanlardan istediğinizi aldınız şimdi de hakaret mi ediyorsunuz?

Siz bu çirkeflikle daha cok adam kovar, çook karakolluk olursunuz zaten.

Klasik KK tepkileri, istediğin gibi yorum alamayınca, insanlara beddua etmeye kadar vardırıyorsunuz işleri.

Dilerim yeniden konu açmaya yeltenecek şeyler yaşamazsınız. Sonuçta iki evladınız var ve kötü bir örneksiniz :S Sigara içen dededen daha kötü bir örnek.
 

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.167
392


Ne kadar ayıp şu yazdıklarınız. İnsanlardan istediğinizi aldınız şimdi de hakaret mi ediyorsunuz?

Siz bu çirkeflikle daha cok adam kovar, çook karakolluk olursunuz zaten.

Klasik KK tepkileri, istediğin gibi yorum alamayınca, insanlara beddua etmeye kadar vardırıyorsunuz işleri.

Dilerim yeniden konu açmaya yeltenecek şeyler yaşamazsınız. Sonuçta iki evladınız var ve kötü bir örneksiniz :S Sigara içen dededen daha kötü bir örnek.

hehe öyle:KK51::KK51:
 

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.304
42
bence sen haklısın
bi yere misafir gidiliyorsa o evin kurallarına uyulur adap meselesi
benim babam da kaç senelik tiryaki ve annem yasak koyduğunu için son birkaç senedir balkonda içiyo hep
aynı şekilde başkasının evinde de böyle yapar
ben de sigaradan nefret ederim
hele ki iki küçük çocuğun yanında
içmeyiversin ölmüyo di mi
çıksın balkona
ben olsam ben de uyarırdım kesinlikle
önce görgü kurallarından haberi olsun
sırf eşimizin babası diye çekmek zorunda değiliz kimseyi
saygısızsa böyle saygı duymak zorunda da değiliz
orası senin evin senin kuralların geçer
uyacak o kadar
ne vardı yani gidip balknda filan içseydi
böyle olay filan da çıkmayacaktı
çocuk bile hemen taklit etmiş işte
sonra olaylar nereye geldi
 

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.395
27
senı anlıyorum canm cocuklarının saglıgı o tuhaf ınsanlardan cok daha onmlı tabıkıde
esının onlara gtmesı cok yalnıs
ama bılıomusn oda babasına sınırlendı muhtemelen cocuga bagrdı kızım sana soluyorm gelınım sen ısıt der gbı anladınmı..
umarım hakkında hayrlısı olur
ama bana sorarsan soguk kanlı ol kocan gıtsın gorssun anne babası soncta sen mesafelı davran bana kalırsa...
allh hakkında hayrlısısnı versın.
 

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.167
392
zaten zor dbi durum yaşıyorum ben bide yazılanlara bakın,,sanki sadece ben suçluyum benim yüzümden çıkmış gibii,,peki son yazılanlar haklıda,,burda beni haklı bulanlardamı suçlu onu söyleyin bikere,,allahımya ne kadarda fesatsınız böyle,,sizler yaşamadığınız için çok kolay geliyo insana çamur atmak,,ben beddua etmesem bile allah bilir kime napıcanı merak etmeyin..kimseyle alıp veremediğim yok ben karar verdim tamam dedikçe mutluluklar dileniceği yerde hala hakkımda atıp tutuluyor bumu sizin insanlığınız,,neyse uzatmıycam,,kim hakkımda ne düşünüyorsa umrumda değil,,o adamı savunanlar zaten benim için o adamdan farksız mahluklardır okadar:KK19:
 

csi

Susuyorsam Asaletimdendir
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
6.726
6.323
45
hepiniz haklı olduğunu sanan zavallı yaratıklar,siz önce empati yapmayı öğreninde sonra yargılayın,,ama benim hakkımda kötü düşünenlere allah 100katını versin,,benim hakkıma iyi düşünenlerede aynuı şekilde 1000 katını versin,,sizlerle muhattap olmıycam,,siz bilemezsiniz benim hayatımı,,kimseyede sormıycam o adamı evde istemiycem,,vede son kararım bu o adam layını bulup tek başına ölüme mahkum birisi,,allaha havale ettim ben,,kimse savunmasın artık,,siz kendi hayatınıza bakın bigün başına aynı şeyler gelirse bende size gülerim istemiyorsam :KK60::KK60:çok matrak bişey yapıyosunuz sanki,,okadar sevdiyeniz alın pederi evinize götürüp karşılıklı pöfürdetin çocuklarınızın yanında,,ne beklenirkisizin gibi sigara yanlışı insanlardan zaten:63::KK19:bundan sonraki gelişmeleri ilk sayfaya yazıcam kimseye cvb vermiycem,,şuna bak iyikide bi yardım istedim,,burnunuzu hayatımın içine sokup kurcalayın demedim:KK19:

hakaret etmek, beddua etmek mi doğru olan?
sigara yandaşı insanlar ne demek?

kimse kimsenin hayatını bilemez
herkes hayatında kimbilir ne güçlüklerle uğraşıyor
insanlara bu şekilde hakaret etmek çok ama çok yanlış

ayrıca karakolluk olmuşsunuz, ablanız büyüklük yapıp belki ortalığı yatıştırmalıymış ama maşşallah herkes yangına körükle gitmiş

bence de bu evlilik bitmeli evet,
ne saygı kalmış ne tahammül
 

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.167
392
senı anlıyorum canm cocuklarının saglıgı o tuhaf ınsanlardan cok daha onmlı tabıkıde
esının onlara gtmesı cok yalnıs
ama bılıomusn oda babasına sınırlendı muhtemelen cocuga bagrdı kızım sana soluyorm gelınım sen ısıt der gbı anladınmı..
umarım hakkında hayrlısı olur
ama bana sorarsan soguk kanlı ol kocan gıtsın gorssun anne babası soncta sen mesafelı davran bana kalırsa...
allh hakkında hayrlısısnı versın.

bence sen haklısın
bi yere misafir gidiliyorsa o evin kurallarına uyulur adap meselesi
benim babam da kaç senelik tiryaki ve annem yasak koyduğunu için son birkaç senedir balkonda içiyo hep
aynı şekilde başkasının evinde de böyle yapar
ben de sigaradan nefret ederim
hele ki iki küçük çocuğun yanında
içmeyiversin ölmüyo di mi
çıksın balkona
ben olsam ben de uyarırdım kesinlikle
önce görgü kurallarından haberi olsun
sırf eşimizin babası diye çekmek zorunda değiliz kimseyi
saygısızsa böyle saygı duymak zorunda da değiliz
orası senin evin senin kuralların geçer
uyacak o kadar
ne vardı yani gidip balknda filan içseydi
böyle olay filan da çıkmayacaktı
çocuk bile hemen taklit etmiş işte
sonra olaylar nereye geldi

işte insana insan gibi anlayarak yaklaşan sizlerde olmasanız harbi kafayı yerim heralde,,ben hayatın gerçeklerinden bahsediyorum,,onları istemediğim için sigaradan bahane yaratsaydım bunca sene katlanmazdım,,ama bundan sonra bitti,onların tuğba diye gelinleri yok,,gelirsede kayınvalidem gelir görür torunlarını,,eşimde isterseki hiç şimdiye kadar babasını görmek için gitmemiştir,,ama annesini görmeye gidebilir,,gerçi köye gitme imkanı kısıtlı işgüç var ama,onlar geldiğinde sadece annesi gelir göürüler konuşurlar,,isterse babasınıda davet edebilir ama o burdayken ben ablama inerim görüşürler giderler ben çıkarım tekrar,,ancak böyle mesafeli hayatımı sürdürüceme eminim,katlanamıyorum yeter:KK25: