yıllar sonra gelen pişmanlık

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
Mrb kızlar konularımdan bilirsiniz cok zor günler geçirdim küçücük bebegimle aradan 4 yıl geçti bu süre icinde hayatimda bi sürü degisiklikler olduüniversiteye başladım falan artık eskiye dair tek bi umudum beklentim kalmadı derken birde baktım ansızın bi telefon geldi gec kalınmış bir telefon arayan oglumun amcasi ve yengesiydi yıllar sonra helallik almak istemişler benden uzatmadim helal ettim allah var yukarda ona havale etmistim zaten herkesi her neyse 2 gün sonra yine telefon geldi seni ve yegenimi görmek istiyorum dedi kaynim şaşırdım ne dicemi bilemedim bana biraz zaman verin dedim düşündükçe aklıma neler gelmedi ama sonuc olarak onların kanı cani hem zaten yurtdışına tasincaklarmis gitmeden görsünler yegenlerni dedim kabul ettim görüşmeyi gittigimde kaynim eltim ve cocuklari hep birlikte gelmislerdi kaynim ogluma öyle sıkı sarıldı ki aglamaya başladı eside kaynimda onlar öyle duygusallasinca bende ağladım tutamadim kendimi neyse oturduk sonra bana sordu kaynim hayat nasıl nasılsın yenge dedi yenge diyince şaşırdım oda anladi sasirdigimi sen başkasıyla evlensen bile benim her zaman yengem olarak kalcaksin senin yerin ayrı senden iyisi yok su dünyada abimde senin gibisini bulamaz bidaha dedi kalakaldim sonra eltimle ikisi agzimi aramaya başladı iste ailen nasıl oldu duruldular mi falan anladim bişeyler var bunlarda cok gecmeden konuya girdiler biz sizi tekrar biraraya getirmekistiyorumz çocuğun icin bikere daha deneyin falan girdiler konuya cok şaşırdım dedimki bunca yıl nerdeydiniz ne babasi ne siz sahip cikmadiniz birkez olsun sormadiniz nasil bunlar öldü mu kaldimi böyle bi babaya kocaya ben nasıl doneyim üstelik hayatim yeni yeni düzene girmisken kaldiramam bidaha yara almayi dedim israrla devam ettiler çocuğun için diyip durdular şimdi hicbirsey deme git eve sakince düşün biz bekleriz cevabını ne zaman istersen o zmn donersin bize dediler sonuç olarak ben darmadaginim napcagimi bilmiyorum paramparça oldum yine bitaraftan düzene girmiş hayatim bi taraftan oğlum eski kocam yıkılmış yuvam kusura bakmayın biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim bana bi akıl verin lütfen kızlar cok karisigim

Ayrilma nedeni neydi peki?
Muhtemelen eski koca size ulaşmak için onları aracı koymuş.
Ya şu eski es mevzusuna kadar ay ne guzel, iki günlük dünyada dargınlık neye yarar diye okuyordum o eski es konusu açılınca samimiyet kaçtı.

Eski konularınızı bilmiyorum, bir çok kişi de bilmiyor muhtemelen bir özet geçerseniz iyi olur.
Her ne olursa olsun o kadar zamandan sonra geri dönmek pek mantıklı bir karar değil. Hem de bu teklif eski eşinizden bile gelmemişken kafanızın karışmasına gerek yok, 4 yıl boyunca çocuğunu görmeyen adamdan hayır gelmez.
Mrb kızlar konularımdan bilirsiniz cok zor günler geçirdim küçücük bebegimle aradan 4 yıl geçti bu süre icinde hayatimda bi sürü degisiklikler olduüniversiteye başladım falan artık eskiye dair tek bi umudum beklentim kalmadı derken birde baktım ansızın bi telefon geldi gec kalınmış bir telefon arayan oglumun amcasi ve yengesiydi yıllar sonra helallik almak istemişler benden uzatmadim helal ettim allah var yukarda ona havale etmistim zaten herkesi her neyse 2 gün sonra yine telefon geldi seni ve yegenimi görmek istiyorum dedi kaynim şaşırdım ne dicemi bilemedim bana biraz zaman verin dedim düşündükçe aklıma neler gelmedi ama sonuc olarak onların kanı cani hem zaten yurtdışına tasincaklarmis gitmeden görsünler yegenlerni dedim kabul ettim görüşmeyi gittigimde kaynim eltim ve cocuklari hep birlikte gelmislerdi kaynim ogluma öyle sıkı sarıldı ki aglamaya başladı eside kaynimda onlar öyle duygusallasinca bende ağladım tutamadim kendimi neyse oturduk sonra bana sordu kaynim hayat nasıl nasılsın yenge dedi yenge diyince şaşırdım oda anladi sasirdigimi sen başkasıyla evlensen bile benim her zaman yengem olarak kalcaksin senin yerin ayrı senden iyisi yok su dünyada abimde senin gibisini bulamaz bidaha dedi kalakaldim sonra eltimle ikisi agzimi aramaya başladı iste ailen nasıl oldu duruldular mi falan anladim bişeyler var bunlarda cok gecmeden konuya girdiler biz sizi tekrar biraraya getirmekistiyorumz çocuğun icin bikere daha deneyin falan girdiler konuya cok şaşırdım dedimki bunca yıl nerdeydiniz ne babasi ne siz sahip cikmadiniz birkez olsun sormadiniz nasil bunlar öldü mu kaldimi böyle bi babaya kocaya ben nasıl doneyim üstelik hayatim yeni yeni düzene girmisken kaldiramam bidaha yara almayi dedim israrla devam ettiler çocuğun için diyip durdular şimdi hicbirsey deme git eve sakince düşün biz bekleriz cevabını ne zaman istersen o zmn donersin bize dediler sonuç olarak ben darmadaginim napcagimi bilmiyorum paramparça oldum yine bitaraftan düzene girmiş hayatim bi taraftan oğlum eski kocam yıkılmış yuvam kusura bakmayın biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim bana bi akıl verin lütfen kızlar cok karisigim

Neden ayrildiniz, kayninizla eltinizin bunda nekadar rolü var bilmiyorum ama 4 yil diyorsunuz... Hic arayip sormadiysalar en önemliside eski esiniz evladinizi arayip sormadiysa, hazir kendi hayatinizi kurmusken kanmayin derim... Hem artik evladinizda anlayacak yasa gelmis bidaha aynileri olursa ne kadar cok etkilenir... Bence siz hayir deyin ama tamamen kapilari kapatmayin, en azindan oglunu görmek ve bundan sonra ilgilenmek istiyorsa sInIr koyarak izin verin... Zamanlada duruma göre bakarsiniz... Acele kararlar vermeyin...:KK14:

eşinle problemlerinizi bilmiyorum ama bu kadar zaman sonra düzeninizi bozacaksanız çok iyi düşünmelisiniz.sadece çocuğunuz için değil kendiniz içinde hareket etmelisiniz ...

Canım ayrılma sebebin neydi?hala eski eşine karşı bişeyler hissediyormusun şimdiye kadar arayıp sormadılar diyorsun buda biraz kafa karıştırıcı sanki eşin senden iyisini bulamamışta geri döneyim der gibi valla bilmiyorum canım hemen karar verme iyice düşün taşın

Himmmm demekki aramis aramis bulamamis gelmis tipis tipis ama ben olsam donmezdim herhalde esek ayni cukura iki kere dusmez ama esinizi taniyan sizsiniz bir sansi daha hakediyor mu bu sorunun cevabi hayirsa hic dusunmeyin ama evet ya da belki ise kendinize biraz dusunme sureci verin derim size

ayrılma sebebiniz şiddet ,kötü alışkanlıklar ,değilse birleşin derim, herkes hata yapabilir insan oğlu beşer elbet bir gün şaşar hiç kimse anne babanın yerini tutmaz unutma hakkında hayırlısı olsun inşallah

.sizin hayat şartlarınız değişti ama ne siz ve ne de karşı taraf değişmediniz ki. Kendi başınıza ayakta durabilmişsiniz, çocuğunuza bakabilmişsiniz. Niye ikileme düştünüz anlamadım. Eski eşinizin ailesi size çok düşkün olsa, bunca zaman çocuğunuzla ilgilenmiş olsa bir nebze ama sormamışlar bile. Sizi döven bir kayınvalideniz ve o durumda bile sizi savunmamış bir eşiniz var. Bunları kabullenip nasıl döneceksiniz geri? Aynı şeylerin yaşanmayacağından nasıl emin olabilirsiniz? O kadar iyilerse, bundan sonra ikiniz birleşmeseniz de, çocuğunuzun yanında dursunlar, hal hatır sorsunlar. O kadarı yeterli bence.

• Beğen
Reactions: anu
Canım eski konularını okudum bunlar affedilecek şeyler değil sen kaynından kaynanandan kayın babandan dayak yiyorsun eşin olacak bostan korkuluğu öyle bakıyo,sen bebeğinle annenlere dönüyorsun yedi ay boyunca arayıp sormuyo ve boşanma davası açıyor olmaz olsun böyle mal koca sakın dönme sakın içinden bile geçirme yeni düzen kurmuşsun kendine birleşsende geçmişin yakanı bırakmaz o adamdan sana hayır gelmez

Cok sacma, film senaryosu gibi:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sakin geri dönme, kendinden emin dur,:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

hayatimimi duzene koydum diyorsun, e daha ne dusunuyosun ki ?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Eski dusman dost olmaz derler :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Kocan 4 sene duzenini kuramamis ki sonunda eski duzeni istiyo :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Bosversene, sen hayatina bak :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Sen değil eski eşinin hayatı darma duman olmuş ki..aklına sen gelmişsin bunca sene sonra..

Sana bayılsa zaten ayrılmazdı veya peşini bırakmazdı

neden ayrilmistnz? 4yildir bu adam cocugunu gormuyor mu?

X