YILLAR SONRA GELEN UMUDUM 14 ŞUBATTA BENİ TERK ETTİ :'(

encokistedigimsin

ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
931
920
Besyıl hergece hergece yalvardm rabbime hayrlsyla bi can ver bende anne olim. Dualarm kbul olmustu tup bebek yaptgm halde hamile kalamadm tam bi ay sora mucizem umudum gelmisti ve ben defalarca test yapmama ragmen inanamamistm. Uc defa kan testi uc defa idrar testi en son gdip kalp atsini duydum ya tamam dedm artk umudum geldi ben deilim artk biziz dedm kisa surdu cabuk gittin umudum cabuk gittin :KK43: 14 subat gecesi omrumde bilmedgm tatmadgm aciyla anneni biraktn gittin

Amin insallah allah razi olsun umudum hep var ama :'( bebegm olana kdrda bu aci gecmicek sanrm besyil sora geldi o kdr tedavilere ragmen olmadi bi tane bile ilac almadgm ay hamile kaldm mucizeydi o dogcak dedm ama hersey istedgmz gbi olmuyor :KK61::KK61::KK61::KK61:

Kıyamam .Ben Hamile kaldığımda hiç istememiştim,şimdi istemediğime okadar pişmanlık duyuyorum hep özür diliyorum ondan.Çok üzülüyorum böyle şeylere Ama Allahın takdiri arkadaşım.Hakkında hayırlısını nasip etsin tez zamanda iyi haberlerini tekrar duyarız inşallah.

X