28 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim 3 ay önce bitti. son 2 yılımız hep tartışmalarla geçti bir hafta iyiysek sonraki hafta mutlaka bir sorun yaşadık. Her gün bugün tartışmadan geçti diye şükrederdim her sabah acaba bugün tartışırmıyız diye uyanırdım son zamanlarda özellikle. aramız iyiyken çok mutluyduk ama tartıştığımzıda günlerce soğuk oluyorduk birbirimize. herşeye küsen bir tipti sürekli trip atardı buna yıllarca katlandım hep alttan aldım ama artık dayanamaz olmuştum. Yüzünü asık gördüğüm an çıldırıp belki gereğinden fazla tepkiler vermeye başlamıştım. Defalarca ayrıldık ayrılık noktasına geldik ve sonunda bitti. ne olur ayrılmayalım diyen adam ayrıl ayrılmaz belkide ayrılmaz biriyle görüşmeye başladı ve şuan çıkıyolar. kaptandı aylarca gelmesini bekledim herşeyine katlandım yıllarca şimdi diyorumki ben yıllarca nasıl böyle bir adam için zaman harcadım yine olsaydı ama hemen değil kendimi hiç affedemiyorum senin suçun diyorum bu psikolojiden nasıl kurtulurum onuda bilmiyorum ama beni yedi bitirdi aylardır. bu ilişkide benide çok üzdü kendinide arkadaşının yaptığı espiriye neden güldün bu ayakkabıyı neden giydin telefonu neden canım diye açtın gibi birsürü sevçbepten küsüp alttan al düzelir derdi hep ama bi yere kadar katlanabiliyordum sonrası tam bir bımba etkisi patlıyordum. artık işinede takılır olmuştum son zamanlarda aylarca gelmiyecek üzerine birde trip çekeceğim katlanamam buna dedim ayrıldım bazen çok iyi oldu desemde bazen pişman oluyorum acaba sabretsemiydim diye çünkü ayrılmamamız için çok uğraştı ama hep aynı şeyi yapıyordu zaten ben pes edip bitsin dediğimde ne olur yapma diye yalvarıyordu kıyamıyordum ama yine aynı tavırlara devam ediyordu. Aramız kötü olunca başka arayışlarada girdi en son güvenimde kalmadı ama o günler geliyor bazen aklıma barışsamıydım diyorum bukadar acı çekmezdim belki mutsuzdum ama mutluda oluyordum onunlayken bazen lanet ediyorum harcadığım zamanlara hemen biriyle görüşmeye başladı diye 1 hafta önce seni çok seviyorum lütfen bitmesin diyen adam bir hafta sonra ayrılınca birini buldu hiçmi sevmedin hiçmi saygın yoktu ayrılmasamıydım diye düşündüğüm zamanlar oluyor ama geri dönmek istemedim hiç bir zaman ama bana yaptığınıda hiç içine yediremedim yıllarımı verdiğim insan bunu yapamaz hiçmi tanımadım diye aylardır içim içimi yiyiyor hiçmi sevmemiş diyoruM ayrıldık tabiki hayatında birisi olacak ama bu hemen olmamalıydı belkide biz ayrılmadan önce buldu çok pişmanım onunla olmak için yıllarımı harcadığıma nasıl geçer bu duygu