• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluştu catlatdı hatta sürekli olarak kontrol gittim gördüm çatladı ğını bile
Olsun kuzum Allah büyük bende üç kere klomen kullandim 3 yumurtam oluştu bir problemde yok Allah a şükür esimdede bende ama olmayınca olmuyor herşey nasip kısmet dualarimizla gelcek inşallah bizim bebeklerimiz 🙏❤️❤️😍

Alamıyorum zaten bünye olarak bide tüylenme sivilcelenmemm var bıyıklarım bugun alsam yarın cıkar hemen cok hızlı cıkıyo buda hormon dan dolayı galiba
[/QUOTE
Hormonlara hayıt iyi geliyor diye biliyorum canım bende hayıt hapına başladım yumurta kalitesini falanda arttiriyormus 😍

Hapı nerede n bulabilirm
Ben eczaneden aldım canım adetim başlayınca içmeye başladım sabah aç karnına bir tane doktora gidersen. Bir kere danış istersen doktorlarda tavsiye ediyormuş buradan okuduğum kadariyla

Son düzenleme:
O nasıl birşey acaba kayınvalidemde benim bu ay göbeğime ve belime bardak çekme gibi topraktan birşeyle cekicek görümcem de öyle hamile kalmış 🙏
Araştırıyorum ama osmaniyede tanıdık kimsede yok arkadaş görüşüp haber veririm dedi bekliyorum ikisinde de piko varmış nirmal sartlarda zordur hamile kalmaları

Back
X