• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varım 6 aydır çok istiyoruz hipo hipo hastasıyım 1 kez iğne tedavisi oldum olmadı nasip corona virüs çıktı hastaneye de gidemiyorum bende hayıt tohumunu kullandım az ama yine başlamayı düşünüyorum

Ah kızlar insallah tez zamanda mucizeniz gelir 🤲🏼
Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay öncesine kadar burdaki her Bebek formunda bana Moral olacak bişeyler arıyordum,yada yazıyordum🤦🏻‍♀️
Bizde eşimle hiç bir sorubumuz olmadığı halde 15 ay bekledik 🤷🏻‍♀️ çok şükür şuan kızımı bekliyoruz🥰
Size gerçekten söylüyorum şu kafandan at olur diyenler gerçekten haklı 😒 bend nasıl atılır diyordum hep aklımda diyordum ama akıldan çıkınca oluyormus cidden 🤲🏼 15 ay boyunca birsürü şey denedim, ovulasyon kullandım ama hamile kalamadim😣 eşimle artık uğraşmayalim birikim yapar yaza tedavi başlarız dedik, o dönem kafamdan attim ve olmuş o ay hamile kalmışım 🤭
Söylediklerinde inanmıyordum ama bend artık isteyen herkese takmayın diyorum 🤗
Vaktinden önce gelmiyor maalesef insallah Allah'ım çok bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar verir tüm isteyenlere 🥰🤲🏼🙏❣️

Ah kızlar insallah tez zamanda mucizeniz gelir 🤲🏼
Sizi çok iyi anlıyorum bende birkaç ay öncesine kadar burdaki her Bebek formunda bana Moral olacak bişeyler arıyordum,yada yazıyordum🤦🏻‍♀️
Bizde eşimle hiç bir sorubumuz olmadığı halde 15 ay bekledik 🤷🏻‍♀️ çok şükür şuan kızımı bekliyoruz🥰
Size gerçekten söylüyorum şu kafandan at olur diyenler gerçekten haklı 😒 bend nasıl atılır diyordum hep aklımda diyordum ama akıldan çıkınca oluyormus cidden 🤲🏼 15 ay boyunca birsürü şey denedim, ovulasyon kullandım ama hamile kalamadim😣 eşimle artık uğraşmayalim birikim yapar yaza tedavi başlarız dedik, o dönem kafamdan attim ve olmuş o ay hamile kalmışım 🤭
Söylediklerinde inanmıyordum ama bend artık isteyen herkese takmayın diyorum 🤗
Vaktinden önce gelmiyor maalesef insallah Allah'ım çok bekletmez sağlıklı hayırlı evlatlar verir tüm isteyenlere 🥰🤲🏼🙏
Allah size bağışlasın canım senin adına sevindim 🤗

Back
X