yine ailem yine :((((

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar bugun annem geldi yalvar yakar cagırdım tam cay icicektik demezmi senin günlüklerini okuduk hatıra defterini okuduk
öyle kızdım kı saygısızlık degilde ne denir buna hemde tek kendide degil kız kardesimle ya 2 nizdede akıl yokmu dedim birinizin bari demesi lazım ya bu ablamın yada bu kızımın okumıyım özeldir
saygı duy yaa
cıldırdım tabi bagardım cagardım durdu 1 saat gitti

kız kardesim kimse biseyini ellemesin diye eve misafir geldimi kapıyı kiitlettiri anneme odasına girilmesin diye yada netten alısveris yapar annem kutuyu bile actırmaz bana
yada babama bi zarf gelir acamaz babamdan korkar cünkü ama is bana gelince bide kahkaha atarak anlattı sinir krizi gecirdim migde kanaması bile gecirebilirdim yani

bide demezmi bırakmasaydın ya sen benim koltuk altındaki esyalarımı neden karıstırıyorun bi süür lise kitapların bi kac hatıra anılarım var sen niye karıstırıyosun

allah askıan kızlar haksızmıym ya

dedim insna size güvenip biseyini bırakamaz sırrınız yazamaz acık aramaya yer arıyosunuz

Gerçekten cok ama cok ayıp bir davranış. Keşke yapmasalardi. Ama cok takilmayin zaten evlendiniz artik ayni evde bile degilsiniz onlarla. Kirginlik vs fayda getirmez

Ben toplamda 6 adet günlük yazmışım hepsini atmıştım evlenirken, son kez okudum güldüm ağladım ve attım ama annemler bulsa da okumazdı o ayrı
Bende o kadar yazmistimki zamaninda, evlenince hepsi cop oldu. Keske simdi olsaydilarda okusaydim. Acep ne yapmisim yillar once diye :KK70:

Bnce baya sert çıkışmışsın. Annen sonuçta, gulduklerine gore çok onemli mevzulqr yer almıyo içinde..
mevzu zaten icinde bisey olusu degil lise caglarındaki günlk hatıra defteri ben bana yaptıgı saygısızlıga kızıyorum kocasından korkar zarf acamaz kızından korkar odasını kilitler hediyesini bile acamaz ama bana gelince

mevzu zaten icinde bisey olusu degil lise caglarındaki günlk hatıra defteri ben bana yaptıgı saygısızlıga kızıyorum kocasından korkar zarf acamaz kızından korkar odasını kilitler hediyesini bile acamaz ama bana gelince
demekki annen sana karşı daha rahat. Baban ve kardeşine karşı annen zor durumdaysa sen biraz yardımcı ol bari

İlk okuldayken abim günlüğümü okumuştu çok ağlamıştım.İntikam aldım tabi bende onunkini okumuştum çocukluk işte.Ama yıllar geçmiş çok takılma ,bu yüzden kızma sende gül geç.

Kızlar bugun annem geldi. Yalvar yakar cagırdım. Tam cay icicektik, demez mi "senin günlüklerini ve hatıra defterini okuduk".
Öyle kızdım ki! Saygısızlık degil de ne denir buna? Hem de tek kendi de degil kız kardesimle... Ya ikinizde de akıl yokmu dedim. Birinizin bari demesi lazım ya bu ablamın ya da bu kızımın okumayayım, özeldir.
Saygı duy yaa!..
Çıldırdım tabi, bagardım, çagardım. Bir saat durdu ve gitti.

Kız kardesim kimse bir şeyini ellemesin diye eve misafir geldimi kapıyı kilitletir anneme. Odasına girilmesin diye. Ya da internetten alısveriş yapar, annem kutuyu bile actırmaz bana.
Ya da babama bi zarf gelir acamaz, babamdan korkar cünkü. Ama is bana gelince bir de kahkaha atarak anlattı. Sinir krizi gecirdim, mide kanaması bile gecirebilirdim yani.

Bir de demez mi bırakmasaydın. Ya sen benim koltuk altındaki esyalarımı neden karıstırıyorsun? bir sürü lise kitaplarım birkac hatıra var sen niye karıstırıyosun?

Allah askına kızlar haksız mıym ya?

Dedim insan size güvenip biseyini bırakamaz, sırrını yazamaz. Acık aramaya yer arıyosunuz...

Amme hizmeti yaparak azıcık düzelttim. Devrik cümlelerle uğraşamadım zira baştan yazman gerekirdi. Kk milletine hayırlı uğurlu olsun.

limoncu28 limoncu28 günlükler falan ailenin evinde bırakılmaz cicim. Gerçi bırakılsa da okunmamalı ama senin ailenin yapısı belli. Önlemini baştan almalıydın.

Son düzenleme:
ben kendime küçük kilitli sandık yapmıştım hepsi onun içinde kendi evimde sizde evlenirken alsayınız keşke

Gunluklerinizi neden kendi evinize getirmediniz ki?
Bence biraz ayip etmissiniz.Gunlukler ozeldir baskasi tarafindan okunmamali ama anneniz belki cocuklugundan kalmis diye dusunup, sizin bu kadar kizacaginizi kestirememistir.

üzülme kız limoncu. seninki bari hatıra defteriymiş.
benim eşime daha sözlüyken yazdığım mektupları kv ile görümcem bulmuş okumuş. bide gelip anlattılar pişkin pişkin. eşimle ikimiz de çıkıştık. siz deli misiniz? bir de gelip söylüyor musunuz diye... çok sinir bozucu bişey ya

Keşke ortada birakmasaydin yırtıp yada kendi evine goturseydin sen daha büyük saygısızlık etmişsin annenin kalbini kirmissin :KK11:

X