Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide new yorka gidicez demistim ya beraber, o konu hakkinda napmaliyim sizce, tek gidebilirim ama uzulurum, annem dedi beraber gidleim, yine uzulurum bence, iptal ettirsem, o gidicek kuzenleri var gununu gun edicek, ben burda onu dusunucem hep, offf napmaliyim?
new york ta tek basina gezmekten pek keyif alacagini dusunmuyorum. cok buyuk bi yer ve ben de yalniz gezmeyi pek sevmiyorum oyle olunca.ama sen nasil zevk alirsin bilemem :)
annenle git dicem, hadi tek basina gez diyecegim ama aklinda hep " acaba o nerde suan,karsilacak miyiz?
ne guzel onla gezecektim " dusunceleri olunca nasil olacak bilmiyorum, ama ona kesinlikle gezelim deme. kendini en iyi sen tanirsin. onu dusunerek hayiflanarak gezeceksen gezme,nasil tat alacaksin.
ama new york da gezilesi gorulesi yani. elin oglu icin degmiyor ki valla, sonradan keske gezseydim diye pisman olma sakin.
hakkinizda da hayirlisi olsun. bu erkekleri anlamak cok zor diye klise bi soz edecegim ama gercekten oyle ya.
ve duygularindan emin olmayan,celiskili,bezgin sorunlu erkek tipinden uzak dur, tecrubeyle sabit. olan sana oluyor.![]()
ayyyy benım sevdıgım cojugaa benzıorrr.. o da cok dengesızdı.. suan konusmuyoruz o ayrı mesele..
ben onun yanındayken canım cicim, uzaktayken dıs kapının dıs mandalıydımm.. uzaktayken gıdıp onu bogazlamak ıstıordum bole dengesız olunca... cunku yuzume soleyemıordu cok cesaretsızdı.. ancaaa ben uzaktaykenn olmaz bu iş dıdı nıye bole yapıorsun dedıgımdede uzaklık bahane etmıstııı...
siiiiniirrrr edıorrrr beniiiiiiiiiiiiii...hep dua edıorum pişman olcak ama bu sefer ben onu surundurucem![]()
nasil surundurmeyi dusunuyosun, soyolede ben benimkini oyle surunderiim sans gecmisken elime![]()