Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 65 boyunda ,63 kiloyum. Giderekte kilo aliyorum. Bu aralar kitliktan cikmis gibi yiyorum. Her gun rejime baskayip aksam bozuyorum. Bu kilolari nasil vericem bilemiyorum.
Kizlar bende sizle ayniyim.mutsuzum bu kiloda ve bende bu aralar cok yiyorum rahatsizim kendimden.off napacagiz ya.. basen de toplanmis benim kilolar
Sitede zayiflama hapi onermek yasakReklama girermi bilmiyorum satışını falanda yapmiyorum yanlis anlasilmasin da herbalife i bi arastirin derim cevremde cok kullanan oldu kisa surede guzel sonuclar aldi hepsi
nasıl başardın 1 haftada 2 kilo almayı izguramazana sıkı diyetle 52 kilo ile girdim şuan 54 kiloyum :) 60 a kadar yolum var kusura bakmasın da hiç kimse ramazanda rejim yapamam :) ramazandan sonra veririz ya dert etme
yedim, içtim, sustum, uyudum, düşünmedim haliyle de aldım almaya devam sonrasında bi taraflarımdan çok terler akacak ama olsunnasıl başardın 1 haftada 2 kilo almayı izgu
kilo vermek isteyenler yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürünü tavsiye ediyorum. ben 1 sene önce öyle verdim bi dahada almadım desem yeridir.