yine derdim eşim.!

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
yine ben yine bir sorun bu sefer hiç çözülemeyeceğini düşünüyorum her gecenin bir sabahı olduğunu bildiğim halde.
eşim araba almak istiyordu ne zamandır o kadar hevesliydi ki... kredi çıkmadığını haber verdim dün akşam telefonla daha calisiyordu. benimle konuştuktan sonra çıkmış gitmiş dükkandan ailemin yanında çalışıyor biliyorsunuz annem cagirmis gitmemis.. saatler sonra eve geldi içmiş biliyorum hevesi kırılmaktan daha kötü oldu onun haricinde birşey varmı bilmiyorum. ne oldu nden içtin dedim. normalde asla ağzına içki koymayan insan rakı içmeye başlamıştı ama ramazanda bıraktı asla kabul etmiyorum içkiyi bir daha içmeyecem demişti. ama dün içmiş kafayı yedim o kadar sinirlendim ki.. ne oldu diyorum cevap yok birşey yok diyor en sonunda tepem attı. ne oluyor sana sen benim sevip evlendiğim adam degilsin son 2 ayda asla yapmayacağı şeyleri yapmaya başlamıştı çünkü sürekli tartışma içindeydik. Herneyse ben sayıyorum tabi buna neden böyle oldun diye adamda tık yok cevap vermiyor. o an gerçekten kalbimden geçenleri söyledim. senden nefret ediyorum biliyormusun sen benim sevdiğim adam olamazsın bundan sonra sen sen olana kadar yanıma yaklaşma benimle sakin konuşma dedim ve ağlaya ağlaya odama gittim. yastığını ve çarşafini hazırladım bebeğimi emzirdikten sonra yanımda yatmasın diye -evlendiğimizden beri ne olursa olsun ayrı yatmadık- tam götürecektim o geldi odaya yastigi alıp yataktaki yerine koydu ve uzandı git lütfen dedim ağlayarak ilk defa seni gerçekten istemiyorum yanımda uyuma dedim . CANIM!!!!! dedi onun kizma lafi. yemin ederim istemiyorum seni dedim hiç oralı olmadı ama bitmis gibi. neyse o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa saatler geçiyor kalktı sigarasını aldı ve balkona gitti bende müzik açtım hala ağlıyorum geri geldi uyumaya biraz zaman geçtive uyuduk bugüne kadar hiç küs uyumamıştik ne olursa olsun ben gider barışırdim bu sefer ciddi oldugumu anladı. sabah annem aradı uyandırmak için gelmiyorum işe falan dedi geri uyudu sonra bu saate kadar televizyon izledi ve az önce gitti hiç konuşma geçmedi aramızda. size ufak şeyler gibi gelebilir ama en büyük kavgamız bile en fazla 2 saat sürdü bizim asla küs yatmadık ben asla ona bu kelimeleri kullanmadım içkiyi kabul edemiyorum benim için içki çok kötü birşey ve ondan yana sürekli tartismalarimız oluyor her konuda çıkmazda gibiyim. lütfen ne yapmam hakkında bilgi verin. konuşmalı mıyım onun konuşmasını mi beklemeliyim? :KK43:

Eşının buyuk poblemlerı var tek derdı bu olamaz oyle degıl mı??? Bence şımarmış aılenızın ona sundugu fırsatlardan , çocuk gıbı ıstedıgı bırsey olmayınca trip atmaktan bu nedır ya nereye kadar???

Sana tavsiyem alkolluyken bu kadar üstüne gitme mazallah siddet uygular fln
ayikken al karşına konuş gerekirse tehtid et

Eşının buyuk poblemlerı var tek derdı bu olamaz oyle degıl mı??? Bence şımarmış aılenızın ona sundugu fırsatlardan , çocuk gıbı ıstedıgı bırsey olmayınca trip atmaktan bu nedır ya nereye kadar???
5 senedir ailesini gormuyor hasret sadece bir kardeşi bizimle kalıyor. ailesiyle sadece görüntülü konuşma yapıyorailesine çok büyük özlem duyuyor nedenini sormayın kusluk yok sadece ülkeler var arada

sizin eşinizde ilişkinizde çok tuhaf..

sizin eşiniz beni uyandırma diyen uykuda şiddet eğilimi gösteren değil miydi??

evet vete ben bunu sorgulamamiz için değil şuanki konumda bi yardımcı olun diye konu açtım

işte ben de bağlantı kuruyorum. sonuçta bunlar sizin hayatınızın bir bütünü.. bana çocuksu ve saçma geliyor hareketleriniz.. yok sağa söndü yok sola döndüm bilmem ne.. adamın psikoloğa görünmesi gerek.. ya da ikinizin evlilik terapistine görünmeniz gerek..

Kadinlardako bazi huylari anlayamiyorum. Benim annemde de var, mesela kotu bi haber aliyor diyelim onu cotank diye hemen ariyor telefonda babama iletiyor. Ya dur bi adam eve gelsin, oturup konusup anlatirsin diyorum yok. Ben tum suc esinizde diye goremiyorum. O da belli kki icten ice bi seylere uzulmus. Kredi cikmamis nesela, buna adamin uzulecegi belli ne diye zart diye arayip telefonla hemen haber veriyorsunuz ki? eve gelince alirdiniz karsiniza guzel guzel dertleserek konusurdunuz. Daha iyi olurdu. Siz ttelefonla aradiniz, adamin morali bozuldu cikti isten icti ve eve geldi. Bence her iki tarafta da is bitiyor....

Eşinizin tek sorunu alkol alması değil ki sizin daha ciddi problemleriniz var önce onları aşın.

sadece kredi yüzündense eşiniz abartmış içmeler konuşmamalar işe gitmemeler . sanki holdingi battı !
içkiliyken çok üstüne gitmişsinz ama biz kadınlar susamıyoruz malesef ben olsam aynı tepkileri veriridim illaki . bi süre kendi haline bırakın derim . kırgınlığınızı anlayıp oda kendini toparlayınca gelicektir

İnsan sırf araba kredisi çıkmadı diye bunalıma girip içmeye başlamaz.
Bana sizden kaynaklanan bir sorun varmış gibi geldi bilemiyorum,acaba kredi çıkmadı derkenki üslubunuzdan falan mı rahatsız oldu ?
Ayrıca alkol aldığı için bu kadar yoğun tepki vermemelisiniz bence,hiç kullandınız mı bilmiyorum ama alkol sigara gibi maddeler öyle ha deyince bırakılmıyor en ufak zayıflıkta bile insan kullanma ihtiyacı hissedebiliyor

N nazeli33 Canım sana şunu şöyliyim, geçenki konundada sanırım yanlış hatırlamıosam işe gitmiyordu, bahane arıyordu. Sanırım ailenın yanında çalışmak istemiyor, evet tek derdi o değil. Araştır derim

Eşiniz kaç yaşında?
Davranışları 18 lik ergenler gibi.
Bir arabası olmasını hayatının odak noktası haline getirmiş,işe anne babanın zorlamasıyla şımararak gidiyor fala,enteresan...

yine ben yine bir sorun bu sefer hiç çözülemeyeceğini düşünüyorum her gecenin bir sabahı olduğunu bildiğim halde.
eşim araba almak istiyordu ne zamandır o kadar hevesliydi ki... kredi çıkmadığını haber verdim dün akşam telefonla daha calisiyordu. benimle konuştuktan sonra çıkmış gitmiş dükkandan ailemin yanında çalışıyor biliyorsunuz annem cagirmis gitmemis.. saatler sonra eve geldi içmiş biliyorum hevesi kırılmaktan daha kötü oldu onun haricinde birşey varmı bilmiyorum. ne oldu nden içtin dedim. normalde asla ağzına içki koymayan insan rakı içmeye başlamıştı ama ramazanda bıraktı asla kabul etmiyorum içkiyi bir daha içmeyecem demişti. ama dün içmiş kafayı yedim o kadar sinirlendim ki.. ne oldu diyorum cevap yok birşey yok diyor en sonunda tepem attı. ne oluyor sana sen benim sevip evlendiğim adam degilsin son 2 ayda asla yapmayacağı şeyleri yapmaya başlamıştı çünkü sürekli tartışma içindeydik. Herneyse ben sayıyorum tabi buna neden böyle oldun diye adamda tık yok cevap vermiyor. o an gerçekten kalbimden geçenleri söyledim. senden nefret ediyorum biliyormusun sen benim sevdiğim adam olamazsın bundan sonra sen sen olana kadar yanıma yaklaşma benimle sakin konuşma dedim ve ağlaya ağlaya odama gittim. yastığını ve çarşafini hazırladım bebeğimi emzirdikten sonra yanımda yatmasın diye -evlendiğimizden beri ne olursa olsun ayrı yatmadık- tam götürecektim o geldi odaya yastigi alıp yataktaki yerine koydu ve uzandı git lütfen dedim ağlayarak ilk defa seni gerçekten istemiyorum yanımda uyuma dedim . CANIM!!!!! dedi onun kizma lafi. yemin ederim istemiyorum seni dedim hiç oralı olmadı ama bitmis gibi. neyse o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa saatler geçiyor kalktı sigarasını aldı ve balkona gitti bende müzik açtım hala ağlıyorum geri geldi uyumaya biraz zaman geçtive uyuduk bugüne kadar hiç küs uyumamıştik ne olursa olsun ben gider barışırdim bu sefer ciddi oldugumu anladı. sabah annem aradı uyandırmak için gelmiyorum işe falan dedi geri uyudu sonra bu saate kadar televizyon izledi ve az önce gitti hiç konuşma geçmedi aramızda. size ufak şeyler gibi gelebilir ama en büyük kavgamız bile en fazla 2 saat sürdü bizim asla küs yatmadık ben asla ona bu kelimeleri kullanmadım içkiyi kabul edemiyorum benim için içki çok kötü birşey ve ondan yana sürekli tartismalarimız oluyor her konuda çıkmazda gibiyim. lütfen ne yapmam hakkında bilgi verin. konuşmalı mıyım onun konuşmasını mi beklemeliyim? :KK43:
Adamın derdi var diye içmiş. Siz de üstüne gitmişsiniz baya. Ne var ki bunda? İlk rakı içen o değil ki??? Çok gitmişsiniz üstüne. Ayrıca ailenizle çalışması da doğru değil. Benim babam da eşime iş teklifinde bulunur sürekli ama olmaz. İş başka arkadaşlık başka derler ya öyle işte. Gitmeyin artık üstüne. Başka bi yerde iş bulsun. İçecekse de sofrasını sen hazırla en azından yanında içsin. Her insanın depresif zamanları olur.

Daha evvelki konunuzda da "uyandırmayın beni uyuyacağım" diyen kişi yine aynı eşinizdi. hatta korkmuştunuz sanırım size el kaldırmıştı babanız çağırıyordu işe bu sefer de.. Böyle sorumsuz, çalışmayı sevmeyen ve uykucu bir eşiniz varken iyiki de kredi çıkmamış diye sevinebilirsiniz. Borçları ödemek için sabahın erken saatinde çalışmaya başlaması gerekecek eşinizin. Onu kaldırmak zorunda kalacaksınız ve azar işiteceksiniz belki.

ilk rakı içen o değil ama iyi birşey gibi sanki size göre ben kabul etmiyorum buda benim yapım içenide sevmiyorum.
Adamın derdi var diye içmiş. Siz de üstüne gitmişsiniz baya. Ne var ki bunda? İlk rakı içen o değil ki??? Çok gitmişsiniz üstüne. Ayrıca ailenizle çalışması da doğru değil. Benim babam da eşime iş teklifinde bulunur sürekli ama olmaz. İş başka arkadaşlık başka derler ya öyle işte. Gitmeyin artık üstüne. Başka bi yerde iş bulsun. İçecekse de sofrasını sen hazırla en azından yanında içsin. Her insanın depresif zamanları olur.

X