Yine ekildim

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Kızlar yine ekildim. Biz 3-4 gun konusmadik sonunda dayanamadi mesaj atti hatta dedi konusamadik gorusemedik bu hafta kesin goruselim hatta iste diyor sinavlara beraber calislaim falan vizeler basliyoda.. Daha once 3 kere gorustk ondada 1 kez ekti telefonu kirillmisti ama. Neyse bugunde bulusucaz dediki erteleyelim mi arkadasi kaza gecirmis ama yani oyle buyuk bisi degil ayagini kirmis galiba onun yanina gitmesi gerekiyormus.. Yani bozuldum bende biraz tamam dedim ilk seferde cok trip attim simdi hic onemsememis gibi yaptim sizce ben mi cok abartiyorumo_O:KK43:

Valla bilmiyorum arkadaşını gidip görür sonra yine senle görüşür.. Hani bir kere olur da sürekli olur mu bilemeyeceğim. Çok can sıkıcı bir durum..

Aksam üzeri buluscaktık öğlen haber verdi

Ama şöyle bisey var benim evim uzak birazda akşam kalamıyorum
Bilemedim ama önce senle bir saat görüşüp sonra da gidebilirdi bence. Kaç kere yaptı peki? Belki parası falan yoktur da çekiniyordur söylemeye olabilir mi böyle bir durum?

bir daha iletişim kurma.
kendini değersizleştirme.

Bilemedim ama önce senle bir saat görüşüp sonra da gidebilirdi bence. Kaç kere yaptı peki? Belki parası falan yoktur da çekiniyordur söylemeye olabilir mi böyle bir durum?

Zaten aslında biz bulusmayacaktık sonra 1 saat otururz dedik çünkü cumaya yetişmes gereken bi projesi var.. Acaba ondan mı böyle dedi bilmiyorum

bir daha iletişim kurma.
kendini değersizleştirme.

Değersizlestirmeyle ne alakası varki somucta ben görüselim diyorum o ekiyo dye bi olay yok

Bu bildiğin ekilme yani kazanın gerceklik payı olduğunu sanmıyorum oyle bisey olmuş bile olsa verdigi sozu tutmak adina sana 1 saat ayirabilirdi ölüm yok ya -.-

Yerinizde olsaydım tekrar görüşme talebinde bulunduğunda kabul etmezdim. Daha önce ekildiğinizde tepki verdiyseniz rahatsız olduğunuzu biliyor demektir ama yine de umursamamış.

Bu bildiğin ekilme yani kazanın gerceklik payı olduğunu sanmıyorum oyle bisey olmuş bile olsa verdigi sozu tutmak adina sana 1 saat ayirabilirdi ölüm yok ya -.-

Yerinizde olsaydım tekrar görüşme talebinde bulunduğunda kabul etmezdim. Daha önce ekildiğinizde tepki verdiyseniz rahatsız olduğunuzu biliyor demektir ama yine de umursamamış.

Daha aonra konuştuk hittiğini söyledi göz göre göre yalan söylicek değil ya

Burada söylenenler zoruna gidecekse konu açma.. Önceden verilmiş bir sözü var sana 1 saatte olsa zaman ayırırdı ve bu bir önce ki buluşmanızda da söz verip görüşmemişken, daha dikkatli olması lazımdı. Bu seni önemsemediğini gösteriyor. Üzgünüm ama EKİLMİŞSİN.

Son düzenleme:
X