Eşim internetten bi oyun sitesinden kadınlarla Konuşurken yakaladım. Bana yazdıklarını göstermedi hemen sildi. Konuştuk tartıştık kavga ettik. Tamam ben seninle yaşlanmak istiyorum.senin sandığın gibi Şeyler yazışmadık .saçma sapan öbür Dünya'dan ruhlardan 3harflilerden konuştuk falan dedi. Bende inanmak istediğim için inanmış gibi davrandım ama hep içimde Kuşku kaldı tabi . Aradan 1 haftadan fazla zaman geçti bir pazar Sabahı başka bir Şehire iş görüşmesine gideceğini oralardan da iş bağlaması gerektiğini çok para kazanılması gerektiğini uzun uzun Anlattı ben saf temiz insanda içten içe kemiriyoruz kendimi gitme başka işe Şehire ihtiyaç yok falan diyorum ama adam karını vermiş gidecek . Neden banyo yaptın peki dedim gece çamaşırımı kirletmiştim diye bişey uydurdu neyse gitti oradan telefon açtı bak burası böyle şimdi burdayım fala güven vermeye çalışmalar. Aynı günün gecesi bu uyurken ben duramadım uyutmadı beni iç sesim Gittim telefonunu karıştırdım hiç arama yok benden başka kimseyle konuşma Msj falan yok halbuki birsürü yeni telefon numaraları Olmalıydı çünkü yeni kişilerle konuşup buluşacaktı . Sonra oyun geldi aklıma telefonunda Kayıtlı değildi. Yükledim yeniden baktımki birsürü oyun oynanmış isim değişmiş ama kimseyle konuşma Kayıtlı değil. Sildim tekrar oyunu takibe devam ettim sinsice. Annemlerle aynı binada oturuyorum 2 çoçuğum var arada onları bırakmaya yemek getirmeye götürmeye sık inip çıkıyorum elinde tableti Aldı tv karşısında oturuyor bu arada. Bana da sürekli işle ilgili uzun uzun Konuşmalar devam ediyor. Neyse aradan 4-5 gün geçti tablet elime geçti baktım oyun yüklü tablette hemen sakladım evresi gün işe gittiğinde iyice inceleyecektim . Veeee ertesi gün açtım baktımki ne göreyim 3-4 tane Kadınla canım Aşkım konuşmaları yok rüyamda gördüm yok Paris'e gittik oooooo şok oldum hemen çocukları anneme bıraktım okudum Ağladım okudum Ağladım . Derken mantıklı bi yol bulmalıyım bu evlilik artık bitmişti ve ben Çocuklarım için bişey yapmalıydım. Bu Kadınlardan biriyle biraz daha Ayrıntılı konuşuyordu buluşmalarını bekleyip ispat edip mahkemede delil sunacaktım donuna kast alacaktım.