Yine Kadın Cinayeti yine Vahşet! Eşine Hem Keser Hem Çekiçle Saldırdı! Kan Donduran Kavga!

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.857
29.744
60
Yeter Şengün eşi Bahtiyar Şengün tarafından keser ve çekiçle dövüldü! Karısına vahşice saldıran koca balkondan atlayarak kaçmaya çalışan ve vücudunun birçok yerinde kırıklar oluşan karısını eve geri götürüp tekrar dövdü! Kan donduran vahşetin sorumlusu Bahtiyar Şengün aranıyor!
Yaklaşık 7 yıl önce evlenen Bahtiyar ve Yeter Şengün arasında bir süre önce başlayan anlaşmazlık her geçen gün artarak devam etti. Eşine sürekli şiddet uyguladığı iddia edilen Bahtiyar Şengün, önceki akşam da 2 çocuğunun yanında eşini dövmeye başladı. Çekiç ve keser darbelerine maruz kalan Yeter Şengün, birinci kattaki evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Düşme sırasında dişleri kırılan ve vücudunda yaralar ve kırıklar oluşan talihsiz kadını alıp tekrar eve götüren Bahtiyar Şengün, dövmeye devam etti. Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine eve gelen kayınpederinin kurtardığı kadın, bir araçla Bakımlı köyündeki baba evine götürüldü.
İNSAN BÖYLE VAHŞİÇE DÖVÜLMEZ

Kızlarını görünce şok yaşadıklarını ve hemen hastaneye götürdüklerini kaydeden baba İbrahim Karaal ise tepkisini "Aile içinde sıkıntılar, sorunlar yaşanabilir ama insan böyle vahşice dövülmez, sonra da terk edilmez" diyerek gösterdi, Bahtiyar Şengün'den şikayetçi olduklarını söyledi.
v.jpg


KAYINPEDER HASTANEYE GÖTÜRMEDİ

Kızının çekiç ve keserle dövüldüğünü, dişlerinin kırıldığını, vücudunda kırıklar ve yaralar oluştuğunu anlatan İbrahim Karaal, "Keserle, çekiçle, odunla kadın dövüyorlar. Sonra da kayınpederi, kocasının dövdüğü kızımı 10 kilometre uzaktaki köye, yani bana getirip teslim ediyor. Yolda ölseydi ne olacaktı? Kanlar içindeydi. Kızımı bu halde görünce şok geçirdik. Eşi psikopat. İnsan böyle ölümcül dövülmez" dedi. Karaal, iki çocuğu olan kızının tehdit edilmesi nedeniyle konuşmadığını belirterek, kocasından şikayetçi olduklarını söyledi.

Anne Ümmühan Karaal ise, "Kızımın vücudu mosmor. Omurilikte çatlak var. Vücudunun her yerinde yara var. Şoka girdik. Başka bir şey düşünemiyoruz" diye konuştu.
http://www.koprubasi.tv/turkiye/yin...kicle-saldirdi-kan-donduran-kavga-h13262.html
 
Kadinlara, siddetin ve ölümlerin zirvesini yasiyoruz son dönemler. Cezalar verilmedikce bu böyle devam edecek. :KK43::KK43::KK43:
 
Maalesef.Yahu keserle çekiçle saldırmak ne demek?Adam demir döver gibi dövmüş
 
inşallah felç olmaz, misery filmi aklıma geldi, biz filmlerini zor izlerken bazı insanlar gerçekte benzer şiddeti yaşıyor
 
Kadını bu hale getiren belli, kadın korkudan konuşmasa, şikayetçi olmasa bile devlet o adamı bulup içeri atmalı, mümkünse de adamı atacakları yerinde anahtarını denize atsınlar:KK62:

Kayınpeder niye hastaneye götürmemiş:KK62:

Önce vicdan olacak, gerisi Nasılsa olur.
 
Düsünüyorumda, toplumda cok suclu bu konuda, yani o adamin etrafindaki insanlari kastediyorum burada. Bir anne veya baba böyle bir erkek cocugu yetistirdigi icin, utanc duymalari lazim.
Kayinpeder orada gelinine sahip cikip kendisi bile ihbar etmesi polise, yani aileside buna karsi cikmaliki. Cok üzücü cok.
 
Ogluna destek cikar gibi bir durus sergilemis baba. Yaziklar olsun öyle anne babadab böyle caniler iste.
 
Bu duruma gelmeden bitkileri evlilik ama sahip çıkan ne bir aile ne bir devlet var
 
Düsünüyorumda, toplumda cok suclu bu konuda, yani o adamin etrafindaki insanlari kastediyorum burada. Bir anne veya baba böyle bir erkek cocugu yetistirdigi icin, utanc duymalari lazim.
Kayinpeder orada gelinine sahip cikip kendisi bile ihbar etmesi polise, yani aileside buna karsi cikmaliki. Cok üzücü cok.

Çok üzülerek çevremdeki örnekleri de göz önüne alarak söylemem gerekirse, maalesef Utanç duyulmuyor olivia olivia , bir iki tane değil, epey aile içi olaylara şahit oldum, adam aldatıyor, adamın annesi oğlunun birlikte olduğu kadına evini açıp o erkektir deyip gelini bastırıyor, kadın şiddet görüyor, hem kendi ailesi hem eşinin ailesi o senin kocandır, hepimiz dayak yedik, sabret düzelir diyor, kadın hastanelik ediliyor, hastaneye gelen kayınpeder kayınvalide gelinlerinden bir geçmiş olsun'u bile esirgeyip oğlumun başını yaktın diye söyleniyor.

Gelinine sahip çıkıp oğluna kapıyı gösteren sayısı azdır ne yazık ki, kadınların kendi aileleri bile içkisi yok kumarı yok, ses etme dövmesin, aldatıyorsa sabret babanda beni aldatmıştı deyip kadını kaderine terk ediyorken kayınvalide kayınpeder'in sahip çıkmasını beklemek hayalcilik oluyor:KK43:

Bunlar bir yana devletinde karı-koca arasında yaşanan Şiddete, tecavüze, tehditlere pek fazla yaptırımı yok, belli yasalar çıkıyor belki ama bizde kemikleşmiş bir düşünce yapısı var, karı-koca arasına girilmez düşüncesi, işte bu kemikleşmiş düşünce yüzünden güvenlik güçleri dahi olmuş bir hata barışın diyor.

 
X