- 13 Nisan 2007
- 34.036
- 104.288
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi peaceful16
Tehlike çanları çalmaya başlamış peace.Simdi geldik eve bugun dolastik magazalari gezdik bi yerde yemek yedik donduk.
Kavga ettik ya sebebini anlatmak istiyorum , turk doneri var bi yerde esimde ozlemis dediki bi durum alalim mi bende ben yemem dedim sen ye senden bi isirik alirim neyse oturduk geldi durumu basladi yemeye bende hic ses etmedim ama gicik oldum yarisini bitirmis hala demiyoki al askim falan neyse. Dedim afiyet olsun guzelmi oda dediki al askim bende dedim senden sormani bekledim, suratimda dustu biraz bu arada gicik oldum diye. Bu sinirlendi hay iki lokma yicem burda bile kapris yapiyosun ben kim icin ikiye boldurdum durumu alip yesene yarisini ne bekliyosun , lokmada bile huzur yok dedi kalkti gitti kaldirima oturdu bi yere dertlendi. Yani dun konustugumuz patlama noktasi geldi. Herkesin icinde bide tabi insanlar anlamiyone konustugumuzu ama cok sinir bozucu sokakta tartismak.
Diyoki kendime aciyorum ya halime bak 1 haftadir guzel geciniyoruz haftasonu olmus disari gezmeye gelmisiz yemek yerken zehir kusan bir karim var ya lanet olsun falan boyle konustu.
Ne geldi basina nolurdu sussan sen alipyesen bisyi bana zikkim etmesen falan.
Boyle kaba ve kirici konustu yani.
Bende dedim ben bu kadar abarti dusunmedim yani tepkilerin cok fazla yine. Bence dunku mesajlarima falan susmustu ya onu biriktirmis icinde. Neyse 1 saat dolandik bos bos sonra azcik duzeldik.
Simdide dizisini izliyo soyledi ben izlicem tvden istemiyosan bilgisayardan izlerim dedi yok izle ac tvden dedim, oyle yani....
Yemektede yine bi iki laf giydirdi bana, olur olmadik seyden olay cikariyosun bize mutsuzluk veriyosun dedi.
Kendide cok kabaydi yine bugun kavgada kirici konustu kufur etti kendi kendine falan. Yine basa donduk yani...
Dikkat et...