• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Selam kizlar. Ben hala bozup duruyorum :KK43: semizotu ve yogurt aldim kendime. Onlari yiyerek cok guzel vermistim aksami semizotu ve yogurtla kapicam insallah. Bu sabah 1 cikolatali puding ve kahve. Ogle 1 buyuk kase sehriyr corbasi ve 2 dilim ekmek. Su simdilik yarim litre. En azindan 1.5 yapmaya calisicam
Günü böyle kapatirsan güzel olur canım baya bi azaltmis oluyorsun

Sizlere motive olması amacıyla kendi hikayemden bahsedeyim doğum sonrası 100 kiloya geldiğimi görünce artık başlamam gerektiğini anladım geçen sene 3 ay sıkı bir diyet ve sporla 71 e düştüm sonra 6 ay falan ara verdim ve 3 nisan da tekrar başladım( 21 gün memlekette olduğumdan ara verdim ve tatildeyken tamamen bozdum) ve 58 kadar düştüm ama yorulduğumu hissediyorum son kilolar zor gidiyor inşallah burda birbirimize destek olalım yalnız olmadığımızı düşünelim, hırslanalım ve tabi ki yarışalım:KK50:
inanın hafif olmak ve hedeflerimize ulaşmak kadar güzel bir duygu yok :cool:
kaanin annesi kaanin annesi
@vera vera
@kakaovanilya
E elvan7
100 kilodan .... ya nasılda zayıflamışsınız masallah umarım en yakın zamanda hedefinize tam olarak ulaşmış olursunuz tebrik ediyorum darısı basima

Kızlar ya ben bugün 79.0 geldim. 2 Gündür kendimi zaptedemiyorum. 800 gram nedir ya. Of neyse bugün yenı diyete başladım. Topiklerden buldum.
Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates. 1 Kepek ekmek

Kızlar ya ben bugün 79.0 geldim. 2 Gündür kendimi zaptedemiyorum. 800 gram nedir ya. Of neyse bugün yenı diyete başladım. Topiklerden buldum.
Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates. 1 Kepek ekmek
Ne yapıcaz böyle bende bilmiyorum 1 2 kaçamak yapıyoruz kilo kilo geri geliyor diyet yapıyoruz gram gram gidiyor :kızgın:

Back
X