Saç Uzatma Yöntemleri Yıpranmış saçımı ısırgan ile saç uzatıyorum (Fotoğraflı)

funetty

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
32
7
Selam kızlaar benim saçlarımdan çektiğim çile bitmiyor. 2 sene önce belimde olan saçlarımı düz kesim istediğim kuaförüm gitti bi ucu omuz hizamda bir ucu ğögüz hizamda yamuk V şeklinde kesti. Böyle başladı benim hikayem :KK70: sonra boyat kestir boyat kestir derken omzumun üstünde biten kısacık saçlarım oldu.

Saçlarımı 8 yada 9 ay önce kızıla boyattım son 2 aydırda kurtulmaya çalışıyorum ama nafile yapmadığım şey kalmadı açıcıyla açtırdım üstüne küllü kumral boyadım ama yok zamanla kızıllar çıktı ortaya. Rengini kabullendim artık napıyım :KK70:

Mahallemizdeki eczaneci kadına bayılıyorum :KK19: ilaç almaya gittiğimde gördüm ısırgan otu şampuanı varmış ismini aldım araştırıyım derken ısırgan otunu demleyip saça sürdüğümüzde uzattığını öğrendim bende hemen hem şampuanı hemde ısırgan otunu aldım :KK49:. Dün ısırgan otunu bulamadığım için sadece şampuanı kullanabildim. Evde bakım yağım yoktu yinede bişeyler sürmek istedim zeytinyağı her derde devadır dedim :KK70: saç diplerime masaj yapa yapa sürdüm uçlarına kadar ama en çok diplere sürdüm. bu şekilde bir saatten fazla bekledim şampuanla güzelce yıkadım başta sertleşiyor gibi geldi o yüzden saç kremi kullandım çünkü saçlarımı boyattığım ve açıcı kullandığım için yıpranmıştı her duştan sonra kabarıyordu. duştan çıkıncada elidorun durulanmayan saç bakım kremini sürdüm çoook çok az miktarda. veeee saçlarım o kadar yumuşak ve parlaktıki inanamadım. bu güne kadar şampuan hariç kullandığım malzemeler aynıydı ama hiç bu kadar parlak ve yumuşak olmamıştı saçlarım. şampuandan çok memnunum kesinlikle bırakmayacağım onu :21:

Şimdi sizinle saçımın ilk halini paylaşacağım gün geçtikçe ne olduğunu burada yazarım sizde faydalanmış olursunuz :)

Eklentiler

• 11005813_780559745356654_1692543373_n.jpg
    11005813_780559745356654_1692543373_n.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 871
  • 11005888_780559728689989_1567227600_n.jpg
    11005888_780559728689989_1567227600_n.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 756
ayy v şekli hala duruyor..ben olsam belimde olan saçlarımı o hale getiren kuaförün önünde önce ağlamaya başlar sonra yumruklar saçlarından tutup yerde sürüklerdim heralde :eek:geçmiş olsun diyelim ne diyeyim artık

Canim inanki cok uzuldumm bi degisigi benim basima geldi ve yaniklardan kurtulmak icin kisacik kestirdimm sampuanina vitamin eklemyi unutma sakin cok faydasi varr benim uc haftada gozle görülür bi uzamam olduu

ayy v şekli hala duruyor..ben olsam belimde olan saçlarımı o hale getiren kuaförün önünde önce ağlamaya başlar sonra yumruklar saçlarından tutup yerde sürüklerdim heralde :eek:geçmiş olsun diyelim ne diyeyim artık

Aynen geçmedi çünkü bi tarafı çok kısa düzgün şekil vermem engel oluyor o yüzden uzatıp öyle kestircem kuruyunca daha iyi duruyor çok şükür :KK70:. ısırgan çok işime yarıyor bugünde demledim sürdüm saçıma çok güzel yumuşacık olduu :) inşallah uzar hemen

Canim inanki cok uzuldumm bi degisigi benim basima geldi ve yaniklardan kurtulmak icin kisacik kestirdimm sampuanina vitamin eklemyi unutma sakin cok faydasi varr benim uc haftada gozle görülür bi uzamam olduu

Şimdi kullandığım şampuanım ısırgan otu şampuanı o yüzden içine bişey katmam ama bu dediğinizi 30 gün sonra ara verince yapıcam :) teşekkür ederim

Yarın ben de alıyorum :KK28:. Benim saçlarım aşşırı dökülüyo anlatamam zaten azıcık azalsa bile farkeder yazarım buraya ama şuana kadar dökülmeye sarımsaklı şampuan , maya maskesi , yaptığım karışık bakım yağları , çam terebentin esansı işe yaramadı. Bide hızlı uzatmak istiyorum ama dökülüyo işte :mad: Saçlarım benim çok çabuk yağlanır 2 günde br yıkarım her yıkamadan sonra yapıp sonuçları yazıcam :KK68:İnşallah işe yarar :KK73:

X