- 22 Aralık 2017
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi Adimutluluk
Merhaba degerli kk üyeleri...bugüne kadar hep disardan okurdum ama artik ben de birilerine paylasip farkli seyler duyarim ümidiyle yazmis bulundm...yeni üyeyim uzun olduysa kusurum affola...Ben sözlü bir kizim.sözlum annemin akrabasi ,kuzeni olur.severek sözlendik görücü usulü degil ve gercekten duyarli ilgili iyi bir insandr belki de benim gözüm disariya soylenenlere kapalidr ben gormek istedgm gibi goruyrmdr.Ailem biraz eski kafalidr konusmak gorusmk hos karsilanmz ve ben sozlendgm icin kabul ettgm icin baba tarafim küs bize aylardr.Sirf ben istedm diye oldu verdi annem babam.Ama sorun su ki ben istem ben yaptm diye firsatni bulduklari her an ignelerni cikarrlar.sozlumu surekli karalarlar annemden saklayamyrm birsey aramzda gecen bir konusmayi anlativereym iyi olsun kotu olsn 3 gun sonra "sana sunu demedi mi ,niye yapmadi ,yalancidrlar ,sen yaptn senin yuzunden oldu"gibisnden cumlelerle karsma cikar.keske anlatmasam keske sir kupu ketun olsam ama beceremyrm.Ister istemz ben huzursz edilince sozlume de yanstyrm aramz bozuluyr yok mu onerilernz tavrimi durusumu nasil koruyablrm gercekten iki arada cok yiprandm vicdani olarak da rahat degilim baba tarafinin kuskunlgnden ....