Yiyip yiyip şiştiniz iyice !!!!

-Tweety-

Sütü Seven Kamyoncu Jötem!
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
595
935
32
Sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Zira hassas olduğum bir konu ve aşırı da sinir oldum.

Memleketteyiz şuan, küçük bir kasaba. Normalde çok seviyorum burayı,doğası ve havası bambaşka ama etrafımızdaki hiçbir komşudan memnun değilim. Hele evimizin önündeki evde oturan komşumuzdan hiç haz etmiyorum. Dedikoducunun teki. Yaşı da 30 filan öyle yaşlı zannetmeyin.

her neyse, komşu kızıyla birer dondurma aldık ve oturup bir köşeye hem sohbet muhabbet hem dondurmalarımızı yiyeceğiz diye hesaplar yapıyoruz. Bakkala gidip geldik, komşu kızı ekstra kendine birşeyler aldı filan. Böyle cipsler,kekler falan filan. İnanın ne aldığını bile bilmiyorum. Meraklı değilimdir hiç. Sadece poşet büyükçeydi ve içinde bir sürü şey vardı.

Bu nalet komşu ve eşi dışarıda güvercin kümesi mi ne yapıyorlarmış. Kadını günahım kadar sevmem. Selam falan da vermem, o konuşmadıkça da konuşmam. Ellerimizde 2 poşetle oturacağımız yere doğru gidiyorduk. Bu da bizi gördü. Küçük bir oğlu var işte 7 yaşlarında geldi yanımıza.

"Annem diyor ki, yiyip yiyip şiştiniz iyice, her gün bir şeyler mi alınırmış ?" Ben şoook :KK57: Yemin ediyorum şu smiley gibi kaldım. Ne biçim bir laf o öyle, ne iğrenç bir cümle. Kadını o an boğazlayasım geldi. Ama işi şakaya vurdum nedendir bilmem o an laf bile edemedim.

"Yediğimiz kadar da spor yapar eritiriz" diyebildim sadece. Kıpkırmızı kaldı karşımda birşey de diyemedi. keşke şöyle kapak olacak cinsten bir şeyler deseymişim.

Benim de rahatsızlığım var kilo çok kolay alıyorum ama vermeye gelince olmuyor. Çok fazla kilolu değilim olmam gerekenden 10 - 15 kg fazlam var. Komşu kızı zaten zayıf.. yani lafı bana sokmuş oluyor. üstelik sadece 2 gündür bir şeyler yerken gördü. O da hepi topu dondurmadır inanın başka bir şey yemeyiz yani.

Sen ne bilirsin ki ? 2 haftadır diyet yapacağım diye kan şekerim düşüyor, halsizlik falan filan da cabası. birer dondurma yedik sadece..diğer poşeti görünce laf sokayım demiş olacak ki, benimle ilgisi bile yoktu o poşetin.

Sen kimsin karışıyorsun yaaa? ne demek çocuğunla laf söylemek..kıpkırmızı kaldı bir de karşımda gerzek kadın. Yemin ediyorum beddua da ettim, başına gelsin anlasın diye.:KK62:

Çevrenizde ve hatta Burada da vardır öyle tipler kesin, okurlarsa iki çift lafım olacak onlara : Sizlerin yüzünüzden , dışlamalarınız yüzünden , ağzınızı tutamamanız yüzünden, birçok kişi psikolojik bunalıma giriyor,intihara varana kadar sonuçlanabiliyor bu durumlar. Üstelik karşınızdakini dış görünüşüyle değil de biraz da yüreğiyle,yaptıkları ve söyledikleriyle yargılayın...İnsan ve İnsanlık kelimelerinin anlamnlarını bir öğrenin. Kınadığınız başınıza gelmeden de ölmezsiniz diye bir laf var hani hatırlatmak istedim.

İçimi döktüm rahatladım..:KK51:

belki tam olarak oyle dememiştir bazen bende kardeşime takılırım yemek yerken patlayacaksın falan derim şakasına . buda oyle bişeydir belki

Acaba çocuğun canı çekti de onu yollayıp çocuğa da verin mi demek istedi?
Bana göre o da yüzsüzlüktür, her halükarda nahoş bi davranış, ama ordan seslenmek yerine çocuğu yollaması / çocuğun gelmesi garip geldi.

Ay böyle komsulardan hic haz etmem. Bizimde var birtane. Her gördügünde, nereye diye sorar. Birgün sanane be diyecegim ama benden yasca fazla büyük ayip olacak. Cevap dahi vermiyorum. Kafaniza taktiginiza degmez.

Bu kadar kafaya takacak, hatta beddua edecek kadar buyuk bisey gormedim ben.
Belki kilon soz konusu olunca cok alingan oluyorsundur, ama bu tur sozleri kafaya takmak sana zarar verir.
O dedikoducu tipler kimimize isimiz yok diye,kimimize bebegimiz yok diye, kimimize evimiz arabamiz yok diye laf sokuyor. Kafaya taksaydik ohooo.

Kimseyi susturamazsın. Konuşmak isteyen illaki konuşur. Senin yapabileceğin şey kulak asmamak olur. Kilo vermek istiyorsanda böyle insanlar için değil sağlığın için vermelisin. Sanırım hastalık gereği zor ama inşallah verirsin. Bugün bunu bahane edip konuşan yarın başka bişeyle gelir. Umursama gül geç :)

seviyesiz terbiesiz mahalle karilariyla muhatap olmayin. cocuguyla da muhatap olmayin. cok sinirlendim

Çok iyi anlayabiliyorum canim seni bunu sdce cevredekiler değil aileden de yapan oluyor bende normal kilomdan 15 kg fazlayim ki çalışmayan tiroit bezlermden kimsenn haberi yok bu yüzden takmiyorum kimseyi

Sanki evde soylemis cocuk duymus kendiliginden sana demis gibi geldi. Yani cocuguyla laf gonderdigini sanmiyorum..
O tiplerden bende nefret ediyorum o kadar dedikoduyla fesatlikla ici icini yiyor zayif kaliyolar iste.

Cok abartmissiniz ya. Gicik olmaya devam ederdiniz, veya sanane filan derdiniz en kotu. Dert etmeye gerek yok, herkesin hayatinda var boyle insanlar.

Ben de kardeşim abur cubur aldığında biraz müdahale ediyorum ama kilo alıyor diye değil, zararlı gerçekten sık sık yemek. Kimseye kilosu yüzünden yeme kilo aldın galan demem ama zararlı şeyler yiyorsa maalesef durduramiyorum kendimi. Bosverin kulaklarinizi tikayin. Bir insan hor gördüğü kişinin durumunu yaşamadan ölmezmiş.
Ben de küçükken kiloluydum, lisede bir arkadaşım da sürekli kendisinin çok zayif olduğunu ima eder eder dururdu ben sinir olurdum ama bişey demezdim. 5 6 yıl sonrs ben zayıfladım o ise benden bir 10 kilo fazla oldu. Hiiiic zayıflamışsın falan da demedi :) Allaha havale edin günaha girmeyin onlar yüzünden..

Cok abartmissiniz ya. Gicik olmaya devam ederdiniz, veya sanane filan derdiniz en kotu. Dert etmeye gerek yok, herkesin hayatinda var boyle insanlar.

abarttığımı düşünmüyorum.. bu kadının bu şekilde 4. vukuatı. bizimle bir sorunu var. her geldiğimizde arkamızdan tonla şeyler söylüyor.. bu son olay ile dolup taşmış oldum ben aslında

bana boyle diyenlere ne diyorum biliyormusun benim kocam beni boyle istiuor kadin dedigin azicik etli butlu olsun diyor diyorum bende biraz kiloluyum hic umrumda degil bosver takma kafani.:KK53:

Ben de kardeşim abur cubur aldığında biraz müdahale ediyorum ama kilo alıyor diye değil, zararlı gerçekten sık sık yemek. Kimseye kilosu yüzünden yeme kilo aldın galan demem ama zararlı şeyler yiyorsa maalesef durduramiyorum kendimi. Bosverin kulaklarinizi tikayin. Bir insan hor gördüğü kişinin durumunu yaşamadan ölmezmiş.
Ben de küçükken kiloluydum, lisede bir arkadaşım da sürekli kendisinin çok zayif olduğunu ima eder eder dururdu ben sinir olurdum ama bişey demezdim. 5 6 yıl sonrs ben zayıfladım o ise benden bir 10 kilo fazla oldu. Hiiiic zayıflamışsın falan da demedi :) Allaha havale edin günaha girmeyin onlar yüzünden..

yaa inanın hassasım zaten ben..hani diyet daha da bi hassas yaptı beni..içime oturdu o laf orda..bir şey de diyemeyince beddua falan ettim tutamadım kendimi...anlık sinirle oldu tabii yoksa şuan bende umursamaz bir moddayım. yazmadım sanırım ama olay dün olmuştu. paylaşıp içimden atayım dedim :)

Nefret ederim boyle insanlardan sanane dimi senmi besliyon beni dicen olmayacak. Teyzemde cok kilolu bnm evli 3 cocuk annesi bizim koylu bi kadin ay anca yiyon biraz zayifla demisti teyzemde "sanane senmi yatiyon benle" daha terbiyesizce ifade etmisti ama burda yazamadim. :KK53::KK53:

Gerçekten ben olsam hiç sallamam.
Değer vermediğim insanların sesi sinek vızıltısından hallicedir.

Normalde sizin gibi düşünen ben, diyetten midir nedir hassaslaştım iyice beddua filan da etmiş oldum..huyum değildir yani takmam herkesi kolay kolay..gerçi bu kadın bize taktı kafayı 4. olay bu sürekli arkamızdan atıp tuttuğunu duuyuyorum..

Acaba çocuğun canı çekti de onu yollayıp çocuğa da verin mi demek istedi?
Bana göre o da yüzsüzlüktür, her halükarda nahoş bi davranış, ama ordan seslenmek yerine çocuğu yollaması / çocuğun gelmesi garip geldi.

yok yok çocukları terbiyeli değil, hani canları istese gelir isterler o kadar söyliyim. çocuk bu gerçi ama kadın orda lafı cocuga söyletmesi iyice sinirimi bozdu. hiç sus falan da demiyor terbiyesiz.

Bu kadar kafaya takacak, hatta beddua edecek kadar buyuk bisey gormedim ben.
Belki kilon soz konusu olunca cok alingan oluyorsundur, ama bu tur sozleri kafaya takmak sana zarar verir.
O dedikoducu tipler kimimize isimiz yok diye,kimimize bebegimiz yok diye, kimimize evimiz arabamiz yok diye laf sokuyor. Kafaya taksaydik ohooo.

Hassasım demiştim en başında maalesef bu konu ayrı bir şey..hastayım veremiyorum diye strese girdim diyetteyim iki kat daha fazla hassasım..normalde takmam ama takacağım tuttu işte

X