- 14 Mart 2025
- 214
- 21
- 13
- 34
- Konu Sahibi asyakarabey
-
İyimiş eger leke gelmediyse bu iyiye işaret erken gebelik testi ya da kan vermeyi düşünüyor musunYok sarı krem akıntı devam ediyor göğüs hassasiyeti de devam ediyor ama bir türlü sökülmedi. Bu ay rahim filmi çektireyim diyorum. Ama adetim de gelmiyor. Birde 19 unda tatile gideceğiz çektirip ertesi gün gitmem gerekecek gibi orda sorun yaşar mıyım diye de korkuyorum
Erken gebelik testi yaptım canım ya negatifİyimiş eger leke gelmediyse bu iyiye işaret erken gebelik testi ya da kan vermeyi düşünüyor musun
Elinde varsa erken gebelik yap önce çıkmasa bile belirtilerin devam ederse birde kan verirsin. Çıkarsa zaten koşarak git hemen git kan verBugun kan vermekten vazgectim obür trstten yaparsam haber veririm inşaallah
Alıcam inşaallah birazdanElinde varsa erken gebelik yap önce çıkmasa bile belirtilerin devam ederse birde kan verirsin. Çıkarsa zaten koşarak git hemen git kan ver
Uğramazsın inşallah ya Rabbim yüzünü güldürecek haberler almayı nasip etsinAlıcam inşaallah birazdanhayal kırıklıgı ugramamak için kan vermiyorumda
Amin cümlemize kuzum. Test yaptım bişey cıkmadı ayUğramazsın inşallah ya Rabbim yüzünü güldürecek haberler almayı nasip etsin
Günün geçti miAmin cümlemize kuzum. Test yaptım bişey cıkmadı ay
Yok yarın gelirse leke gelecek 2 3 gün leke ile baslıyo sonra adet geliyo. Dün test yapmıştım aslında hafif silik gibi geldi ama bugun negatif cıkınca umudum kırıldıGünün geçti mi
Aynı marka test mi birde ikisini de ilk idrarla mı yaptın. Eğer seyrelmiş idrarsa çıkmayabilirYok yarın gelirse leke gelecek 2 3 gün leke ile baslıyo sonra adet geliyo. Dün test yapmıştım aslında hafif silik gibi geldi ama bugun negatif cıkınca umudum kırıldı
Sen hangi marka test yaptın erken gebelik yaptın değil mi.Yok yarın gelirse leke gelecek 2 3 gün leke ile baslıyo sonra adet geliyo. Dün test yapmıştım aslında hafif silik gibi geldi ama bugun negatif cıkınca umudum kırıldı
Aynı marka ikisinide ikinci idrarda yaptım gece içtiğim sudan sonra yanş öğlenden sonra yaptımAynı marka test mi birde ikisini de ilk idrarla mı yaptın. Eğer seyrelmiş idrarsa çıkmayabilir
Softec erken gebelik testi ikisideSen hangi marka test yaptın erken gebelik yaptın değil mi.
Softec erken gebelik testi ikiside
İnternetten qwox getirtiyorum şipqriş verdik güvenilir diyorlar hayırlısı bakalım bir iki güne Allahın izniyle elimde olurSen hangi marka test yaptın erken gebelik yaptın değil mi.
Bnde Awox kullanıyorum bazen kuruma çıkartabiliyor ama bugün yaptığımda kuruma da çıkmadı bnce güvenilir bir test inşallah sana da güzel haberi gösterirİnternetten qwox getirtiyorum şipqriş verdik güvenilir diyorlar hayırlısı bakalım bir iki güne Allahın izniyle elimde olur
İnşaallah kuzum kuruma kırmızı olmuyp dimiBnde Awox kullanıyorum bazen kuruma çıkartabiliyor ama bugün yaptığımda kuruma da çıkmadı bnce güvenilir bir test inşallah sana da güzel haberi gösterir
Adet tarihini lekenin geldiği günü mü baz almayız yoksa esas söküldüğü tarihimi?Bnde Awox kullanıyorum bazen kuruma çıkartabiliyor ama bugün yaptığımda kuruma da çıkmadı bnce güvenilir bir test inşallah sana da güzel haberi gösterir
Yok mor gibi yada gri gölge oluyorİnşaallah kuzum kuruma kırmızı olmuyp dimi
Doktorlar lekenin geldiği günü baz alın diyor. Bnm karnıma hafif hafif ağrı giriyor ama gelen giden yok dün 1 kez beyaz akıntıyla karışık çok çok az geldi. Gidiş o gidiş gelemedi dahaAdet tarihini lekenin geldiği günü mü baz almayız yoksa esas söküldüğü tarihimi?
Normalde nasıl oluyor senin kac gün leke görüyorsunDoktorlar lekenin geldiği günü baz alın diyor. Bnm karnıma hafif hafif ağrı giriyor ama gelen giden yok dün 1 kez beyaz akıntıyla karışık çok çok az geldi. Gidiş o gidiş gelemedi daha
1gün leke gelir ertesi gün yada gecesinde sökülürNormalde nasıl oluyor senin kac gün leke görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?