• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun göğüs hassasiyeti gebelik olabilir mi?

Yok sarı krem akıntı devam ediyor göğüs hassasiyeti de devam ediyor ama bir türlü sökülmedi. Bu ay rahim filmi çektireyim diyorum. Ama adetim de gelmiyor. Birde 19 unda tatile gideceğiz çektirip ertesi gün gitmem gerekecek gibi orda sorun yaşar mıyım diye de korkuyorum
İyimiş eger leke gelmediyse bu iyiye işaret erken gebelik testi ya da kan vermeyi düşünüyor musun

Yok yarın gelirse leke gelecek 2 3 gün leke ile baslıyo sonra adet geliyo. Dün test yapmıştım aslında hafif silik gibi geldi ama bugun negatif cıkınca umudum kırıldı
Aynı marka test mi birde ikisini de ilk idrarla mı yaptın. Eğer seyrelmiş idrarsa çıkmayabilir

İnternetten qwox getirtiyorum şipqriş verdik güvenilir diyorlar hayırlısı bakalım bir iki güne Allahın izniyle elimde olur
Bnde Awox kullanıyorum bazen kuruma çıkartabiliyor ama bugün yaptığımda kuruma da çıkmadı bnce güvenilir bir test inşallah sana da güzel haberi gösterir

Adet tarihini lekenin geldiği günü mü baz almayız yoksa esas söküldüğü tarihimi?
Doktorlar lekenin geldiği günü baz alın diyor. Bnm karnıma hafif hafif ağrı giriyor ama gelen giden yok dün 1 kez beyaz akıntıyla karışık çok çok az geldi. Gidiş o gidiş gelemedi daha

Back
X