Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandinmi canim olumlu etkileri oldu mu
Canım sonuç nasıl oldu resim koyabilirmisin
Sadece saclarımız yıpranıyor CNM benım sacım bu son boyanmamda çok yıprandı hiç böyle olmazdı tararken ufak ufak kopup uçlardan heraldeaynı tatlım ya.. ben belki 1 ton açar dedim ama yarım ton bile açtı açmadı yani.. gerçi ben 1,5kutu 9.0, 1kutu da 10.1 karıştırıp kullandım.. tek başına 10.1 daha etkili olurdu herhalde..
Sadece saclarımız yıpranıyor CNM benım sacım bu son boyanmamda çok yıprandı hiç böyle olmazdı tararken ufak ufak kopup uçlardan heralde
Bende yeniden sarıya dönüyorum en son garnier 11.1i %12lik oksidanla boyamıştım tabi dipler turuncu ikinci boyamayı igora 12.1le yapmayı düşünüyorum bende market boyaları açma hususunda çok başarılı değiller bence,palettenin bu serisini denemedim ama diğer serinin 10.1iyle boyamıştım çok fazla açmamıştı
Tmm.canım ama benim en az bi 2 haftam var sen önce boyarsan mutlaka bildir igoranın açıcılığını çok merak ediyorum açıkçası
Ben geçen ay vital'in 9.0'ıyla dip boya yaptım. Açması iyi değil. Açık kumral oldu ama boyanın kalitesinden memnun kaldım. 10 numarasını da denemeye korkuyorum. Turunculuk fazla olabilir diye.evet ya.. ben bir sonrakinde 12.1 le boyamayı düşünüyorum igoradan üstüne de 9.0 ile 10.0 karıştırıp geçeceğim.. son olarak bu işlemi yapıp bundan sonrasında hep dip boyayla devam etmeyi düşünüyorum ben de.. çok yıprandı benimkiler de..
canım ben boyadım bugün saçımı igora 12.2 ve %12 lik oksidanla saçlarım kısa olduğu için 30 ml.boya 60 ml.oksidan koydum,saç uçlarım zaten sarıydı ama şimdi çok açık sarı oldu diplerimde epeyce açıldı çok aşırı turunculuk yok zaten boya küllü bir renk ama diplerden 3 cm.aşağısında daha önce boyanan karamel renginden kalma turunculuklarım vardı ne yazıkki onlar hala turuncu çok az renginde bi açılma olmuş yinede turuncu turuncu parlıyor açıcı uygulamak gibi bi düşüncem yok zaten böyle idare etmeyi yada o kısma cila falan yapmayı düşünüyorum sen ne yaptım,boyadınmı?
Ben geçen ay vital'in 9.0'ıyla dip boya yaptım. Açması iyi değil. Açık kumral oldu ama boyanın kalitesinden memnun kaldım. 10 numarasını da denemeye korkuyorum. Turunculuk fazla olabilir diye.
ne bileyim canım zaten bu kadar açış gücü yüksek boya ve oksidan kullanmak çok kötü uçlarım resmen gitmiş kopuyor şu sarı sevdam yüzünden yıllardır saçlarımı uzatamıyorum dönüşler yapıyorum başka renklere sonra bakıyorum yine sarı için saçlar yıpranmış valla vazgeçmen iyi olmuş daha düşük bir numarayla boyaman saçlarının sağlığı açısından iyi olur bence zaten bana yine kuaför yolları göründükeşke o karamel kısımlar için karışıma birazcık da igora turuncu azaltıcı ekleseymişsin canım ya.. neyse biraz idare et dediğin gibi ikinciye eklersin olmadı.. yok ben daha boyamadım ama 12.2 den vazgeçtim şimdilik saçım biraz daha dinlensin diyorum belki bir iki ay sonra yaparım.. vital 9.00 boyayacağım bu ay 20lik oksidanla.. bakalım nasıl olacak..
ne bileyim canım zaten bu kadar açış gücü yüksek boya ve oksidan kullanmak çok kötü uçlarım resmen gitmiş kopuyor şu sarı sevdam yüzünden yıllardır saçlarımı uzatamıyorum dönüşler yapıyorum başka renklere sonra bakıyorum yine sarı için saçlar yıpranmış valla vazgeçmen iyi olmuş daha düşük bir numarayla boyaman saçlarının sağlığı açısından iyi olur bence zaten bana yine kuaför yolları göründü
canım ben bugün duramadım saçlarımın uçları tararken bile kopuyordu sinir oldum öylede gezemezdim zaten kuaförüme gitti sağolsun 2 dk.da halletti çokta sağlıklılar şuan bi daha bu kadar yüksek volüm kullanma boyarken dedi ince telli saçların dayanmaz dedi en fazla 30 luk oksidan diyor ben işte bi seferde açılsın istedim uçlarım gitti napalım sağlık olsun uzar nasılsa zaten yanan saç bir daha asla düzelmiyor üstelik sağlıklı saçlarada zarar veriyor,boyadığında bana da hbr.ver merak ediyorum nasıl olacakyapma ya.. açıcı özellikli ya ondan yıpratıyor demek ki bir de 40lık oksidan kullanmışsın ya o da yormuştur saçı 30luk daha az yıpratırdı.. ama hemen kuaföre gitme canım ya daha da yıpranmasın saçın hem yeni boyamışsın bekle biraz bakalım renk otursun hiç mi beklenemeyecek gibi?
canım ben bugün duramadım saçlarımın uçları tararken bile kopuyordu sinir oldum öylede gezemezdim zaten kuaförüme gitti sağolsun 2 dk.da halletti çokta sağlıklılar şuan bi daha bu kadar yüksek volüm kullanma boyarken dedi ince telli saçların dayanmaz dedi en fazla 30 luk oksidan diyor ben işte bi seferde açılsın istedim uçlarım gitti napalım sağlık olsun uzar nasılsa zaten yanan saç bir daha asla düzelmiyor üstelik sağlıklı saçlarada zarar veriyor,boyadığında bana da hbr.ver merak ediyorum nasıl olacak