Yoğurt+Pul Biber+Limon kürüne başlıyorum. Kim katılmak ister ?

Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
2.GÜN
Kaçamaksız güzel bir gündü. Devam
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
3.GÜN BİTTİ. Bugün işyerinde hem pizza hemde baklava vardı. İkisini de yemedim. Gurur duyuyorum kendimle 😂😂
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
Bugün 4.günüm ve tartıldım
Pazartesi 65.6
Perşembe 64.0
Sonuca inanamadım. Vücudumda yılbaşında çok yediğim için ödem vardı büyük ihtimalle o gitmiştir ama yinede çok sevindim. Devamm🏋🏽‍♀️🏋🏽‍♀️
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim
 


esralbania

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
123
187
35
Ben asla diyet yapabilen biri değilim. Yemeği ve hamur işini o kadar çok seviyorum ki! ancak kalori sayar ile her şeyden yiyerek bazen kontrol altına giriyorum. Aç yatamadığım için bir kase yoğurt pul biber, çörek otu ve naneyi 1 grisin ile karıştırıp yiyorum. Ben de aksine tuvalete çıkarıyor. zaten inanılmaz kabızlık sorunum var şaka gibi. Merak ettiğim günde kaç kalori alıyorsunuz.?
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
Ben asla diyet yapabilen biri değilim. Yemeği ve hamur işini o kadar çok seviyorum ki! ancak kalori sayar ile her şeyden yiyerek bazen kontrol altına giriyorum. Aç yatamadığım için bir kase yoğurt pul biber, çörek otu ve naneyi 1 grisin ile karıştırıp yiyorum. Ben de aksine tuvalete çıkarıyor. zaten inanılmaz kabızlık sorunum var şaka gibi. Merak ettiğim günde kaç kalori alıyorsunuz.?
Eveet kalori saymak çok işe yarıyor gerçekten. Bende kalori sayıyorum ve günde 1.200 kaloriyi geçmiyorum. Yanında en az 400-700 kalori arası spor yapıyorum her gün.
 


esralbania

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
123
187
35
Eveet kalori saymak çok işe yarıyor gerçekten. Bende kalori sayıyorum ve günde 1.200 kaloriyi geçmiyorum. Yanında en az 400-700 kalori arası spor yapıyorum her gün.
1200 ile ben günü tamamlayamam mümkün değil :KK70: ama her gün yürüyüşüm var. Metabolizmam güçlü şükür yediğimi genel anlamda çabuk yakıyorum ama bir 3 kg versem süper olur :-)
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
1200 ile ben günü tamamlayamam mümkün değil :KK70: ama her gün yürüyüşüm var. Metabolizmam güçlü şükür yediğimi genel anlamda çabuk yakıyorum ama bir 3 kg versem süper olur :-)
Yediklerimize dikkat edelim sporumuzu yapalım inanın olmayacak şeyler değil. Verirsiniz 3 kg inşallah :KK24:
 


Lamaziaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.005
763
8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti