Yok diyemeyip soz verip yerine getirememek

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Esim bana soz verip sozlerini yerine getirmiyo, bi bahanesi oluyo mutlaka. Kaynbabamda diyoki sana zaafi var yok diyemiyo o yuzden yapamayacagi/yapmiyacagi sozler veriyo. Yani bu ne kadar gecerli bi sebep sizce?

Yapılmayacak şeye söz vermemek lazım ama bu biraz kişilikle de alakalı, ben de pek kimseye hayır diyemem.. Eninde sonunda da yapamayınca o da üzülyodur. Çözümü ya hayır diyebilmek yada söz verdiyse tutmaya çalışmak. Bana 2. Daha kolay geliyor :KK52:

Yapılmayacak şeye söz vermemek lazım ama bu biraz kişilikle de alakalı, ben de pek kimseye hayır diyemem.. Eninde sonunda da yapamayınca o da üzülyodur. Çözümü ya hayır diyebilmek yada söz verdiyse tutmaya çalışmak. Bana 2. Daha kolay geliyor :KK52:

Evet ama bi erkek olarak ne biliyim.. Okadar heves ediyorum lafina guveniyorum ama sonra sozunu hafifa aliyo ve guvenim sarsildigini soyleyince anlam veremiyo evet uzuluyo ama nedenleri var pff

Bencede ikinci daha kolay yada hic soz verme daha iyi guvdirme kendine :KK43:

söz verırsem ne olursa olsun tutarım
yapmayacagım seyin sözün vermem asla.. veriyorsam da tutmam lazım.
ve söz verıp tutmayanlara da acayip uyuz olurum.
eşinin bu huyu hiç iyi değil.

Sadece sana karsi oyleyse ya kayinpederin hakli ya da tribinden cekindigi icin gecistiriyor olabilir..

Normaldede boyleyse iste ozaman durum vahim:KK14:

Sadece sana karsi oyleyse ya kayinpederin hakli ya da tribinden cekindigi icin gecistiriyor olabilir..

Normaldede boyleyse iste ozaman durum vahim:KK14:

En son babama soz verdi onuda tutmadi babam tavrini koydu bi baba olarak.. Sonuc gormek istemiyo esimi hakli buluyorum bilmiyorum

Hayir demeyi ogrenememis esiniz. Siz onu rahatlatin diyin ki, insanlar karsisindakinin her istedigini yapamayabilir ama yapamayacagi seyi vaad etmektense kibarca yapamam diyebilir. Soz verip tutulmamasi hayir denmesinden daha kirici diyebilirsin. Ondan bir sey istediginde, istemiyorsan yapmak zorunda degilsin diyebilirsin

Eeeee bizim hayatımızdaki insanların bize zaafı yok mu yani?
Neden verdikleri sözleri tutuyorlar?

Kafam karıştı bak şimdi.

Zaaf ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
İnsan kıymet verdiğinin güveninin sarsılmasını ister mi?

Zaaf ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
İnsan kıymet verdiğinin güveninin sarsılmasını ister mi?

Istee bende anlamiyorum.. Ben oyle deyince fikrim degisti, duygularim degisti napalim diyor. Hadi ben neyse babamada soz verdi tutmadi adam gormek istemiyo esimi haliyle.

sadece size değil babanıza verdiği sözü de tutmamış.
demekki huyu böyle.
siz de fazla beklenti içine girmiyceksiniz bu durumda.

Istee bende anlamiyorum.. Ben oyle deyince fikrim degisti, duygularim degisti napalim diyor. Hadi ben neyse babamada soz verdi tutmadi adam gormek istemiyo esimi haliyle.
Demek ki babaya da zaafı var he!:21:
Şaka bir yana; anlamayacak ne var ayol,eşiniz yalancı işte.
:KK14:

Söz benim için senettir. Asla tutamayacağım sözü vermem ve bana verilen sözlerinde tutulmasını isterim eğer biri bana karşı söz verip tutmazsa direkt gözümden gönlümden düşer. Benim eşimde nişanlıyken çok sözler verdi ve çoğunuda tutmadı sonra onu bu konuda ciddi şekilde uyardım şimdi o da benim gibi oldu tutamayacağı sözleri bana verip beni kandırmıyor.. Bence erkekler fazlaca söz vererek anı kurtarmaya çalışıyorlar..
Sende eşini al karşına ciddi bi şekilde uyar ya söz vermesin ya da verdiği sözleri tutsun

X