yok hayir olamaz!!

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
Ben.. ben asla asla yapmam dedigim yapani kinadigim icten ice kufurler ettigim olaylari yasadim şu 2 haftada.
Oglumu rutin kontrol icin doktora goturduk esimle. Iceriye girdigimizde sadece bi kac saniye gayri ihtiyari goz goze geldik doktorla. Oglum muayene oldu ciktik. Bi problem yoktu. Aslinda vardi ama cok sukur oglum iyiydi. Problem bendeydi..
Seytan durttu de durttu. Atamadim adami aklimdan. Dusundukce aklima da geliyo aslinda. O oglumu muayene ederken boyuna posuna hareketlerine manasizca dikkat ettim. Ben boyle asalak asalak adami dusunurken bi yandan da amannn bosluktan olmustur iki gune gecer modlarindayim.
Ama maalesef dorduncu gun facebook umu actigimda gelen mesaj bu ne cesaret be adam dedirtti bana. Aslinda 2.gun atilmis mesaj ama benim diger kutuma dustugu icin farkedememisim.

O:slmm ben oglunuzun doktoru bi problem olursa bana buradan yada .... nolu telefondan ulasabilirsiniz. Fazla pimpirikli bi anne gordum karsimda. Sizi rahatlatmak icin attim bu mesaji:)

B:tskler..

O:peki.

B: peki ne?

O: bekle

B: bekleyemem. By

bu ilk konusmamiz ne sacma dimi? Okudukca bu ne kim ne demis manasi ne deyip durdum. Adam da evli bu arada onun da bi cocugu var 4-5 yaslarinda sanirim. Fotolarindan baktim.

sonraki gun tekrar yazdi
Konustuk biraz. Bu yaptigim sacma manasiz anlamsiz ama neden yapiyorum bilmiyorumki. Icimi dokmek istedim sadece anlaticagim kimse olmadigi icin

Adam full time Facebook doktorluğu yapıyor, bravo. :KK45: Ayrıca belki de o cesareti bakışlarınızdan almıştır fark ettiyse. :KK66:

Ben.. ben asla asla yapmam dedigim yapani kinadigim icten ice kufurler ettigim olaylari yasadim şu 2 haftada.
Oglumu rutin kontrol icin doktora goturduk esimle. Iceriye girdigimizde sadece bi kac saniye gayri ihtiyari goz goze geldik doktorla. Oglum muayene oldu ciktik. Bi problem yoktu. Aslinda vardi ama cok sukur oglum iyiydi. Problem bendeydi..
Seytan durttu de durttu. Atamadim adami aklimdan. Dusundukce aklima da geliyo aslinda. O oglumu muayene ederken boyuna posuna hareketlerine manasizca dikkat ettim. Ben boyle asalak asalak adami dusunurken bi yandan da amannn bosluktan olmustur iki gune gecer modlarindayim.
Ama maalesef dorduncu gun facebook umu actigimda gelen mesaj bu ne cesaret be adam dedirtti bana. Aslinda 2.gun atilmis mesaj ama benim diger kutuma dustugu icin farkedememisim.

O:slmm ben oglunuzun doktoru bi problem olursa bana buradan yada .... nolu telefondan ulasabilirsiniz. Fazla pimpirikli bi anne gordum karsimda. Sizi rahatlatmak icin attim bu mesaji:)

B:tskler..

O:peki.

B: peki ne?

O: bekle

B: bekleyemem. By

bu ilk konusmamiz ne sacma dimi? Okudukca bu ne kim ne demis manasi ne deyip durdum. Adam da evli bu arada onun da bi cocugu var 4-5 yaslarinda sanirim. Fotolarindan baktim.

sonraki gun tekrar yazdi
Konustuk biraz. Bu yaptigim sacma manasiz anlamsiz ama neden yapiyorum bilmiyorumki. Icimi dokmek istedim sadece anlaticagim kimse olmadigi icin
Tehlikeli sularda yüzmeye başlamışsınız .
Henüz kıyıda sayılırsınız .
Hemen çıkın ordan .

Bu arada sende evlisin sanırım.
Belli ki adam eğlence arıyor. Sende boşluktasın YAPMAYIN

Sizi nasıl buldu faceden.

:stop: hemen silkelen ve kendine gel..evli bir adamla evli bir kadın sence mantıklı mı?kocanın böyle birşey yaptığını düşün bakalım ne hissedeceksin!!!!bırak doktoru o hastaneyi bile değiştir..facebookunuda kapat..kapatmadan önce sakın birdaha beni aramayın rahatsız etmeyin diye bir msj yolla..

adam işi gücü bırakmış muayene ettiği hastaları aratıyo heralde facebooktan, her önüne gelen hastaya mesaj atmadığı ne malum
eşinin yanında elin adamının hareketlerini boyunu posunumu inceliyosun. eşlerinize yazık

O mesaj belli ki sizin bakişlarinizdan cesaret alinarak yapilmiş. Şu an kendi ipinizi çekiyorsunuz yavaş yavaş. Sonuçlarinin neler olacağini akli olan herkes tahmin edebilir. Ya hemen kestirip atarsiniz ya da heyecani, yasak olan tatliliğini ama yanlişliğini bile bile devam eder hayatinizi mahvedersiniz. Seçim sizin..

eşinizden ayrımısınız? ayrıysanız da adam evliymiş, ve muhtemelen cıvık, işini kötüye kullanan bi doktor. ayrıca sizin neyin boşluğundasınız? noluyo yaaa nereye gidiyoruz biz?

ohaaa resmen eros oklarını ikinize birden atmış.
karşılıklı etkileşim olmuş.

sizi asla yargılamam. duygularımızı yönetemeyiz. çekim, tutku, aşk vs, insan iradesi dışında kendiliğinden olur (bunu da sadece aşkı gerçekten yaşayanlar bilir. görücü usülü evlenenler değil)

ama birinden etkilensek de, geleceği nasıl yönlendireceğimiz bizim elimizde.
adamla görüşürseniz huzurunuz kaçacak ve bir daha geri gelmeyecek. bunu bilin.

mesajı silin.
adamı engelleyin.

eşinizle başka problemleriniz varsa bilemem, ama çözümü o boşluğu bu şekilde doldurmak değil.

siz de konuyu açarken "olamaz" diye açmışsınız zaten farkındasınız yani.

Allah şaşırtmasın...

karısını aldatan koca ne kadar acizse gözümde , kocasını aldatan kadında aciz ve acınasıdır ... eşiniz bunu yapsa ne yaparsın önce bibunu düşün... sonra evladına bak biraz utanırsın belki evladından ... sadece facede konuştum deyip kendini avutma hesabını kapat , doktoru değiştir , numarayı aldıysan anında sil ... toparlanana kadarda açma hesabını

X