Yok mu bunun bi caresi ya :((

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba kızlar
Çok bunaldigim bi sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. 18 yaşındayım. Yıllardır geniz akıntısı problemi yaşıyorum. Bu sene farklı bir yerdeyim. Sebebini bilmiyorum ama bu aralar şiddetlendi. Defalarca doktora gittim kronik farenjit , sinüzit, rinit vs. Tanılar konuldu. Bir suru ilaç kullandım. Hic biri ise yaramadı. En son bi doktor alerjik dedi ilaç verdi oda ise yaramadı bu aralarda çok şiddetli. Afedersiniz boğazında yapışıp kaldı çıkartamıyorum da. Midem bulanıyor bogulucakmis gibi oluyorum. Verdiği kokuda çabası. Allah aşkınabi cçaresi yokmu. Çörekotu damlattim burnuma oda kesmedi. AAllahım çaresiz dert vermesin :KK43: Gerçekten caresizim bildiğiniz doğal bir yolu yokmu :KK43:

Elimdeki imkanlarla çokdoktora gittim devisyon dedi birisi ama arastirdigima gore oda kesin ssonuç vermiyomus :KK43:(

Elimden geleni yapıyorum bir suru doktora gittim ama yok yok cildiricam artik ya :KK43:(
alerjik rinitim var beimde bulunduğum yerde 3kbb 4 dahiliye teşhis koyamadı 4 yıl en sonundqa izmir ege ünv. prof. zerrin aytül sin e gittim 1hap 1 spray tamam şükür artık daha seyrek oluyor birde bulunduğunuz ortamda halı ,toz,sigara dumanı,v.s uzak olmalısınız sıcak soğukta tetikliyor bende böyle yani

Keciboynuzu da denedim pek fayda etmedi doğal yolu yokmudur bunun :KK43: yasamak işkence gibi bana yaşamayan bilemez. O yüzden bi bildiğiniz varsa lütfen paylaşın :KK43:

Merhaba kızlar
Çok bunaldigim bi sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. 18 yaşındayım. Yıllardır geniz akıntısı problemi yaşıyorum. Bu sene farklı bir yerdeyim. Sebebini bilmiyorum ama bu aralar şiddetlendi. Defalarca doktora gittim kronik farenjit , sinüzit, rinit vs. Tanılar konuldu. Bir suru ilaç kullandım. Hic biri ise yaramadı. En son bi doktor alerjik dedi ilaç verdi oda ise yaramadı bu aralarda çok şiddetli. Afedersiniz boğazında yapışıp kaldı çıkartamıyorum da. Midem bulanıyor bogulucakmis gibi oluyorum. Verdiği kokuda çabası. Allah aşkınabi cçaresi yokmu. Çörekotu damlattim burnuma oda kesmedi. AAllahım çaresiz dert vermesin :KK43: Gerçekten caresizim bildiğiniz doğal bir yolu yokmu :KK43:

günde 3 lt su başka çaresi yok.

Öncelikle cevabınız için tesekkur ederim. Yok toptan icmiyorum ama 2-3 yildir düzenli olarak günde 2-2,5 litre su iciyorum. Folik asit takviyesi nedir acaba?

X