• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk sac gorunuyor mu

Daydream_

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
3.564
5.593
683
42
Merhaba, 6+4 vajinal ultrason goruntusu. Doktor anormal bir durum yok 2 hafta sonra gel dedi. Ama içim rahat etmedi. Sol tarafta bir karalti görüyorum yolk sac olabilir mi anlayan varmi? Kese çapı 1 cm, haftasına gore geri mi? Daha önceki hamileliklerimde bu zamanlarda kalp atışı duymuştum ama suan bebek görünmüyor, gec dollenme de olabilir supriz bir gebelik oldu. 5+4 te 2 kese goruntusu vardı sonraki hafta birinin ilerlemesi durmuş, o gün beta 3200 du.

Eklentiler

• 20251013_132104.webp
    20251013_132104.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 181
6+3 de gitmişdim ultrasona kalp atışını duydum ama yolk sac yok dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
1000578994.webp

Merhaba, 6+4 vajinal ultrason goruntusu. Doktor anormal bir durum yok 2 hafta sonra gel dedi. Ama içim rahat etmedi. Sol tarafta bir karalti görüyorum yolk sac olabilir mi anlayan varmi? Kese çapı 1 cm, haftasına gore geri mi? Daha önceki hamileliklerimde bu zamanlarda kalp atışı duymuştum ama suan bebek görünmüyor, gec dollenme de olabilir supriz bir gebelik oldu. 5+4 te 2 kese goruntusu vardı sonraki hafta birinin ilerlemesi durmuş, o gün beta 3200 du.
Evet bi karartı var belki geç döllenme olmuşdur inşallah görünür canım stress olma

Ben yukarda ultrason fotoğrafı attım kalp atışı duyuldu ama görüntü yüzük gibi değil 2 hafta sonra gəl dedi doktor
O embriyo gibi görünüyor yolk içi boş yuvarlak bir şey stres yapmayın. Sağlıkla ilerlesin kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin yolk için

Bugun 7+4 gunlukken kontrole gittim bebek 5+6 gun ile uyumlu cikti ve kalp atışı duyulmadı. Umutlu değilim ama bilmem bir mucize olurmu. Allah herseyin hayırlısını versin

Bugun 7+4 gunlukken kontrole gittim bebek 5+6 gun ile uyumlu cikti ve kalp atışı duyulmadı. Umutlu değilim ama bilmem bir mucize olurmu. Allah herseyin hayırlısını versin
Durumunuz ne oldu acaba benim de durumum aynı şuan bekliyorum hem umutlu hem çok umutsuzum 🥺

Back
X