yolk sac ne demek

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
36
Slm kızlar ben 6 haftanın içindeyim keseyi de bebegide gorduk haftaya inşallah kalp atışını duycaz allah nasip ederse.ama benim aklıma bisey takıldı yolk sac ne demek ya bende öyle bisey yokki doktorda demedi bisey.o olmasa ne oluyo ki.bebek ve kese var ama anlamadım ben:-(

Herşey normal dedi doktor kese oluşmuş bebek var dedi.ama burda yazanlardan gordum yolk sac diye bisey .doktorum bana öyle bisey demedi

Doktorunun bahsettigi o kesenin tibbi adi yolk sac kesesidir.Bebeginin icinde buyudugu kese.

Evet cnm normal, hicbir doktor sana yolk sac kesesi diye tabir etmez ztn hepsi kese der sen anca ultrason kagidinda ya da raporda oyle yazildigini gorursun.Ztn bebekten once doktor keseyi ( yolk sac kesesi) goruyor ardindan kese bos mu olacak dolacak mi diye bekliyor.E senin ztn senin kesen bos dgl bebeginin kalp atisini da duymussun.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…