• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonuna geldiğimizi hissediyorum artık...

Arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum biz de esimle azicik ses yükseltsek 2,5 yaşında kızım gelip beni teselliye çalışıyor ki bu kadarı bile çocukların ruhunda yara açmaya yetiyor. Yine kendimden örnek veriyorum ama eşim bir sebeple gelecem dediği saatten 1 saat geçsin ben ne oldu nerde kaldı başına bir hal mi geldi diye evde kendimi yiyorum ki bu boğmak değil. Herkesin haber almaya hakkı var ve sizinki bunu sarhos kafayla yapıyor. Evli ve çoluk çocuk sahibi bir adamın bu kadar dağıtmaya hakkı yok. Hayır gerçekten yok!
Aynen oyle evet bence de hicbi hakki yok buna. En son tartismamizda ben hergun aglamak icin evlenmedim seninle eger bu gozyaslarimin hakki varsa uzerinde helal etmiyorum dedim o kadar dolmustum ki artik. Suan sirf bunu soyledigim icin ben hataliyim ben haksizim onun gozunde. Bu lafimdan sonra kafasinda bitirmis ne yapmis da sanki ben bu lafi soylemisim nerde oldugunu kimle oldugunu biliyomusum. Isterse babasinin evinde olsun gecenin bi yarisi evinde yanimda degil sonucta. Bi de soyle bise var ben kendisine hicbi zaman cikma demiyorum ciksin hakki ama dozunda yapsin herseyi siniri asmasin yada eger bana soz veriyosa o sozunu bi kez olsun yerine getirsin yada eger sozunde durmayacaksa soz vermesin ben buyum kabullenirsen desin. Oyle degil mi haksiz miyim?

Ya bi de gece gündüz uykusuz kalan siz değil misiniz başka bir konunuz daha var siz bu durumdayken o keyfine bakacakne âlâ memleket
Erkeklerin cogu boyle degil mi bu zihniyette degil mi zaten. Ben gonlumce canim istedigi zaman cikim kafami dagitayim ama kadin otursun evinde cocuklarina baksin. Kadinin hicbiseye hakki yokmus gibi

Onceden kufur yoktu ama suan var degil mi? Siddet ilerleyen zamanlarda olabilir cunku isin icinde alkol var. Beyni yiyip bitiren bir illet. Insan beyni sungere donusuyor bir sure sonra. Ipin ucunu esin coktan kacirmis gibi duruyor. Ayrica haklisin, evli erkek aliskanligs donusmus sekilde gece alkollu eve gelmez ,ailesini ihmal etmez. Evlilik hayatini, duzeni ona agir gelmis bekar hayatini yasiyor sanirim. O zaman o cocuklari hic yapmayacak senin kanina girmeyecekti.
Boyle bir erkek nasil duzelir fikrim yok, aile terapisti desen gitmez buyuk ihtimalle.

Ayda bir cikiyorsa , bildiginiz tanidiginiz guvendiginiz insanlarla birlikte ise sorun etmeyin derim.Her gece disarda olmaz kesinlikle.Ancak ayda bir gibi bir anlasma yapabilirsiniz.Esiniz bekar gibi yasamak istiyor anlasilan ancak 2 cocukla bekar gibi yasanmayacagini belirtebilirsiniz.Allah kolayliklar versin.

eşinizin sarhoş olmadığı bir anda kararlilikla Son kez kavgaya gürültüye girmeden tüm sakinliginizle kendinizi ifade edin Güçlü hissedin aglamayin ne kadar ciddi olduğunuzu görsün çocuklarını dusunuyorsan bir adım atarsin cabalarsin yoksa ben böyle evlat buyutmek istemiyorum karar senin deyin o evde sağlıklı çocuklar yetiştirmeniz mümkün değil boşanma olsa dahi çocuklarınizi sizden alamaz tabi siz boşanmayı dile getirmeyin mümkün olduğunca yapici olun çünkü sizde şiddet yok aldatma yok hakaret aşağılama yok. Durum kurtarılabilir ama karşı tarafa bağlı gerekirse alkol için profesyonel yardım teklif edin. Reddederse teklif var ısrar yok deyin. Mahkeme zaten sizi haklı görecektir Allah yardimciniz olsun
Sakince konusmayi da denedim defalarca yine sozler verdi olmayacak dedi ama oldu. Bilemiyorum inan ki nasil davranacagimi. Amin hepimizin insallah

Ayda bir cikiyorsa , bildiginiz tanidiginiz guvendiginiz insanlarla birlikte ise sorun etmeyin derim.Her gece disarda olmaz kesinlikle.Ancak ayda bir gibi bir anlasma yapabilirsiniz.Esiniz bekar gibi yasamak istiyor anlasilan ancak 2 cocukla bekar gibi yasanmayacagini belirtebilirsiniz.Allah kolayliklar versin.
Bende onu soyledim ayda bi cik ama dozunda yap bu hergun yada iki gune bi olmaz diye. Bu defa boguyo bunaltiyo oluyorum. Sen boyle davrandikca daha da yapasin geliyo diyo kestirip atiyo

Sorumsuzun önde gideni bir eşin var işte ne yazıkki !
Çok haklısın tabiki de bu tartışmalarda empati kuruyorum aynını yapardım anlayışta gösteremem bu konuda !
Boşanmayı hemen düşünme sabret bakalım derim hiç kolay değil 2 çocukla baba evine dönmek
Ben belki düzelir diyorum çünkü arkadaş bir yere kadar.
Aslında dayanabilirseniz hiç önemsemeyin ses etmeyin 1 ay kadar falan bakalım neyapacak bu adam,
Tartışmamaya çalışın görmemeye ne bilim bu şekilde davranın birazda.
Valla zor ya rabbim yardımcınız olsun inşallah

Onceden kufur yoktu ama suan var degil mi? Siddet ilerleyen zamanlarda olabilir cunku isin icinde alkol var. Beyni yiyip bitiren bir illet. Insan beyni sungere donusuyor bir sure sonra. Ipin ucunu esin coktan kacirmis gibi duruyor. Ayrica haklisin, evli erkek aliskanligs donusmus sekilde gece alkollu eve gelmez ,ailesini ihmal etmez. Evlilik hayatini, duzeni ona agir gelmis bekar hayatini yasiyor sanirim. O zaman o cocuklari hic yapmayacak senin kanina girmeyecekti.
Boyle bir erkek nasil duzelir fikrim yok, aile terapisti desen gitmez buyuk ihtimalle.
Kufuru bi kenara birak kotu soz cikmazdi agzindan. Ve ismimle hitap etmez bana cogu zaman canim gulum vs.. diye seslenir. Beni sevdigini biliyorum ama sevgi yetmiyo isde duzeltmiyo. Acaba ben mi cok abartiyorum die dusunuyodum bu kadar baski yaparak ama yorumlardan anliyorum ki baskici falan degilmisim ben. Aile terapistini reddeder gitmez.

Sorumsuzun önde gideni bir eşin var işte ne yazıkki !
Çok haklısın tabiki de bu tartışmalarda empati kuruyorum aynını yapardım anlayışta gösteremem bu konuda !
Boşanmayı hemen düşünme sabret bakalım derim hiç kolay değil 2 çocukla baba evine dönmek
Ben belki düzelir diyorum çünkü arkadaş bir yere kadar.
Aslında dayanabilirseniz hiç önemsemeyin ses etmeyin 1 ay kadar falan bakalım neyapacak bu adam,
Tartışmamaya çalışın görmemeye ne bilim bu şekilde davranın birazda.
Valla zor ya rabbim yardımcınız olsun inşallah
Oyle dusunuyorum bende. Ses cikarmicam tartismaya girmicem nerdesin die bile sormayacam zor olacak ama bi de boyle denicem. Ama artik yoruldum ciddi anlamda. Takmamaya calisicam.

Anlayana kadar konusun madem basinin etini yiyin tabiri caizse uc ay sonra havalar guzellesir insallah o zaman uygularsiniz planinizi.

Aileniz ayni ilde degil mi siz eve misafir cagirin madem cocuklariniz uslu mu buyugunu krese yollayip yukunuzu biraz hafifletebilirsiniz. Bence kucuk te biraz buyuyunce kendiniz icin birseyler yapin girin bir ise calisin kimsenin kimseye hayri yok
Evet ailem yanimda cok sukur yakiniz o yuzden sansliyim. Kucuk cok huysuz su siralar uyku sifir gece ve gunduz o yuzden cok yoruluyorum halsiz dusuyorum artik cok dogru soylediniz kimsenin kimseye hayri yok.

Sakince konusmayi da denedim defalarca yine sozler verdi olmayacak dedi ama oldu. Bilemiyorum inan ki nasil davranacagimi. Amin hepimizin insallah

ben.de.size diyorum ki son.kez resti çekin tedavi.teklif edin yoksa ilerde çocuklarınızın psikolojik sorunlarıyla çok ugrasirsiniz ki.hiçbir anne evladin böyle bir zarar gelsin istemez.

Ne.demişler nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir.ile uslanmayanin hakkı kotektir. Nasihat ettiniz anlamadi ikaz edersiniz anlamazsa basın tekmeyi.

diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemiyorum ama susup umursamaz görünmeniz sadece ekmeğine yağ sürmek olur.. Karar sizin

Böyle herifler niye evlenir anlamam.

Bunlara bir başına özgür bir yaşam gerek.
Nerde yatıp nerde uyandığını bilmeden eşya gibi yaşasın.

Babalık, kocalık neyine!?

Çok sinirlendim eşine!

ben.de.size diyorum ki son.kez resti çekin tedavi.teklif edin yoksa ilerde çocuklarınızın psikolojik sorunlarıyla çok ugrasirsiniz ki.hiçbir anne evladin böyle bir zarar gelsin istemez.

Ne.demişler nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir.ile uslanmayanin hakkı kotektir. Nasihat ettiniz anlamadi ikaz edersiniz anlamazsa basın tekmeyi.

diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemiyorum ama susup umursamaz görünmeniz sadece ekmeğine yağ sürmek olur.. Karar sizin
Tekrar denicem konusmayi umarim ise yarar. Orasi da oyle gerci ben sustukca bise demedikce daha da uzerime gelmesinden korkuyorum aslinda

Biraz uzun olacak yazacaklarim simdiden tesekkur ederim okuyup yorum yapanlara.. 28 yasindayim evliyim biri 4 yasinda digeri 7 aylik iki cocuk annesiyim.. Aslinda biz severek evlendik.. 5 yillik evliyim. Evliligin ilk gununden bu yana cok sorun yasadik ama bugune kadar agzimizdan ne hakaret ne kotu soz cikmamisti. Esim disariya arkadaslarina cok duskundur her gun takilayim ister bende bunu istemem. Sirf bu yuzden defalarca kez tartisma yasadik. Cogu kez bosanmanin esigine geldik ama arada sevgi vardi ve biseleri duzeltmek adina binlerce kez sans verdim. Benim hayatimda yalana yer yoktur bunu esimde cok iyi bilir bildigi halde bi kac kez yalan soyledi bana ve ben asla kabullenemem dedigim seyi sevdigim icin kabullendim. Her defasinda soz verdi ama bi gun surdu hicbi zaman sozlerini yerine getirmedi. Eve alkollu ve gecenin bi yarisi gelmesini istemedigimi soyledim soz verdi bi daha olmayacak dedi ama defalarca oldu. Ha siddet yok ama ilgisizlik umursamamazlik sorumsuzluk dusuncesizlik var. Ve ben her defasinda ona inanmaktan cok yoruldum. En son ki tartismamiz yine eve gecenin bi yarisi o sekilde geldi yine alttan aldim ertesi gun eve geldi aksam disari cikiyorum soz su saatte gelirim dedi yine yoktu. Eve gelince kiyamer koptu. Her defasinda ayni seyleri yasatmandan biktim sana inanmaktan yoruldum dedim. Gercekten cok yoruldum cogu seyi kabullendim sustum yapmam dedigim herseyi yaptim. Suan tek korkum cocuklarimi kaybetmek onlardan ayrilmak. Ama ne olursa olsun canim pahasina bile olsa onlari birakmam. Cocuklari birak ve cik git dedi bana bende asla kalirsam onlarla gidersem de onlarla dedim. Ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz. Kabullenemedigim bi diger konu kufur. Bugune kadar agzini acip bana tek kotu soz etmeyen adam kufur etmeye basladi saygisizliga tahammul edemiyorum. Kafam allak bullak. Benim size sorum su bi kadin kocasini yaninda evinde istemekle hata ki yapmis olur? Ben mi abartiyorum? Evli bi adam gece yarisi disarda olamaz icemez gecenin bi yarisi evinin kapisini calamaz. Benim anlayisim bu dur. Evde karisi ve cocuklari gozu kulagi kapida yapayalniz bekler mi? Ve bunun yanlis oldugunu dile getirdigim zaman ben anlayissiz ve onu boguyo oluyorum. Bosanmak kolay ama ya sonra ki hayat? Iki cocukla baba evine donmek ne kadar kolay olabilir? Yazmak istedigim bi cok sey var ama yeterince uzun yazdim. Zaman ayirip okuyanla hakkinizi helal edin..

Eşini yanında istemen normal bir aile hayatı yaşamayı istemen , bütün kadınlar gibi senin de en tabii hakkın.

Gel gör ki bazı adamlar adam olmuyor , değiştiremiyorsun ki.. Arada çocuklar var :KK43:

Zor bir durum.. Açıkçası herkes gibi git boşan da kurtul bu adamdan diyemem sana..

Yorum yapmak bazılarına pek kolay , yaşamayınca o psikolojiyi..

arkadaşımın eşi de aynen böyleydi.
birgün kızın canına tak etti, kocasına kapıyı açmadı, adam defalarca cepten aradı, zile falan bastı arkadaşım açmadı.
kız msj attı eşine 'kapıyı açmayacağım, git kiminle eğlendiysen onun kapısını çal' dedi. eşi gitmedi kapıdan. arkadaşım açtı en son kapıyı, yastığını yorganını eline verdi, salona gönderdi. sabah olunca da aldı eşini karşısına ' evli barklı adam gecenin bir yarısı gelmez evine, ben böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. eğer bu olay bir daha tekrarlanırsa, ben bu evden giderim, ailene de durumu anlatırım, olay benden çıkar artık.' dedi.
adam da eşini çok sevdiği ve kaybetmek istemediği için bir daha tekrarlamadı bunu.

arkadaşımın eşi de aynen böyleydi.
birgün kızın canına tak etti, kocasına kapıyı açmadı, adam defalarca cepten aradı, zile falan bastı arkadaşım açmadı.
kız msj attı eşine 'kapıyı açmayacağım, git kiminle eğlendiysen onun kapısını çal' dedi. eşi gitmedi kapıdan. arkadaşım açtı en son kapıyı, yastığını yorganını eline verdi, salona gönderdi. sabah olunca da aldı eşini karşısına ' evli barklı adam gecenin bir yarısı gelmez evine, ben böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. eğer bu olay bir daha tekrarlanırsa, ben bu evden giderim, ailene de durumu anlatırım, olay benden çıkar artık.' dedi.
adam da eşini çok sevdiği ve kaybetmek istemediği için bir daha tekrarlamadı bunu.

Keşke hepsi böyle akıllansa bunların ama nerdeee

Back
X