Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhhohh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

patates oturtması
çorba
eve gidince bi salata kavun karpuz

senii tembellllll seniiiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kız ırak şimdi mönüyü gel halaya alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 yandannnnnnnnnnnnn ebarra hadiii yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy kız acıdı off
ben yarın vereyim menüyü geriden kaydirigubbakcemile3

neyse sayılmaz ama olsun barii kendini yi hissedeceksen veirisin :roflol: :roflol::roflol:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Serpil hastaneye gittim,idrar tahlili yaptırdım.
1 saat sonra sonucu almaya gideceğim.
Dr böbrek ağrısına benziyor,kum döküyor olabilirsin dedi

Onların önceden böbrek rahatsızlıkları varmıydı Serpil?
Bebiş doğuncaya kadar mı ilaç kullandılar?

Onların önceden böbrek rahatsızlıkları varmıydı Serpil?
Bebiş doğuncaya kadar mı ilaç kullandılar?

canım musyasla elmur msn de d eğiller olsalardı çağırırdım ara ara ilaç kullandılar ve bayağı bir sıokıntılı geçti kızların ama ikisininde nur topu gibi bebişleri oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…