Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

HERKESE İYİ AKŞAMLAR BENDE KAÇAR YARIN SABAH GÖRÜŞMEK ÜZEREcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bugun rahim filmi çekildi kızlar.anesteziyle olduğu için hiç birşey hissetmesim:)))ama uyandıktan sonra biraz ağrım oldu hemen bir ağrı kesici yaptılar çok rahatladım..ama çok kanamam var regli gibiyim.bu normal mi?bu arada regli kanımı böyle görmeyeli çok olmuştu:)))özlemişim..

doktorum görünen hiç bir tıkanıklık yok dedi..küçük tıkanıklıklar varsada onlarda açılmıştır dedi.tam sonucu haftaya alacağım..

gİZEMCİM TIKANIKLIK OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM.
Ben de çok çok az kanama olmuştu geçmezse yarın dr nu ara cnm.

Arkadaşlar ben şimdi hastaneden geldim saat 20o iki saattir hastanedeyim.
İdrar tahlilinde bişey çıkmadı acildeki dr da şaşırdı,istersen antiseptik yazayım dedi bir de çok ağrın olursa buscopan ben de düşük falan olabilir mi diye endişeleniyorum kadın doğuma gönderirseniz çok memnun olurum dedim.
Dr u aradı gittim ama o kadar çok kişi vardı ki epeyce bekledim,bu aradada çok korktum doğumhanenin içinde bir yer kadının biri doğumda nasıl bağırıyor neredeyse kaçcaktım:)))
Neyse bebek iyi,suyu normal dedi dr genel cerrahiye bir git bizlik bişey yok görünüyor dedi.
Gitmişkende cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi.
Bu arada dr benden küçüktü çok gençti:))))

Selam canlarım hapinizi öpüyorum tek tek yanaklarınızdan geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır.

Kızlar 27 Ağustos Cuma öğlen regl oldum reglim 4 gün sürdü. 1 Eylül akşamı tuvalete gittiğimde iç çamaşırım ıslaktı tuvalet olayından sonra peçeteyle silinirken bir kayganlık hissettim peçeteye gelene bir baktım şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı ve parmaklarımın arasına alınca sünen bir akıntıydı.Reglimden 3 gün sonra yumurtlama olacağına ihtimal vermeme rağmen Allahtan evde ovulasyon testi vardı da yaptım ve çift çizgi çıktı.. Yani bu 14 gün civarı olayına takılmamak lazım regli düzenlibiriyim ama yumurtam çat diye reglimin 6. günü çatladı. Belki de bu ay iki kere yumurtlama olur takipteyim ay şok oldum ya. Hemen internette araştırma yaptım evet böyle olabiliyormuş hatta bazı kadınlar reglinden hemen sonra hamile kalmışlar bu yüzden...

Bu nedenle ama diyorum dikkatli olun bu yumurtalar kafasına göre takılıyor kaçırmayın günlerinizi...

Hepinizi çok öptüm muckssss sevgiler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm evet geçmişi okuyamamışsın çünkü geçmiş almış başını giidyor anacaım güzel haber yok ebrar42 9 gün geceikmeli adet oldu nihalimizn ateşi güzelken daha adetine var kan testi negatif çık şu yumurtlama olayını bende araştırdım canım evet bazı kadınlar böyle hamile kalmış 14 gün bencede hikaye sadce olasılık oranı diğerlerine göre fazla canım hepsi bu fıstıkım busecanla bende pzt bekliyoruz o zamana kadar adet olursak olduk olmassak bakalım testi o zaman düşünürüz ama artık busecanda bende beklemiyoruz hayatım iki negatiften sonra sıkıldık

canımm bende bu ay bol kanamyı görünce pek sevinmiştim 6 gün adet oldum vayyyyyyyyyy dedim ve bol kırmızı dememkii birşeyler yoluna giriyor geçte olsa deedimm canım ben rahim flmini aneztesiz çektirdim canım dr muhteşemdi rahattıı bendee minik bir sancı olmuştu ve biraz kanama kanalarım açık çıktı sorun yok dedii sadce sağ hafif dar demişti yaniii canım bababnenn nasıl olduu yani iyi değildir ama en azındann morali nasıl öptümm senii

gizemm bu az kanamyıda muhakak dr konuş bende merak ediyorum benimde jep kanama az olur kahverengi gibi kırmızyı zor görüdüm yada ben hiisetmedim bunu ben pzt adet olunca dr görüşüceğim canım

oyyy oyyyy benim cicvibici hemşommmmmmmmmmmmmm demek saatlerce bekledin ve korktun doğum yapan kadından kıyamam ben sana zaten bugün canın çok yandıı hımmm demmkii dr gençti yani sanki sen yaşlısın çıtırımm inşallhh iyiisnidir aklım sende inanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebrar ve nihal regl olmuşlarüzülmeyin dicem ama ne yaşadığınız bilmiyorum neler hissettiğinizi.ama içimden sadece "demek ki anne olmanızın vakti gelmemiş"demek geliyo.ALLAH'a tevekkül edin.Siz elinizden geleni yapmaya devam edin ve bekleyin.eminim çok zordur ama..yapcak bişi de yok.ALLAH yardımcınız olsun ark lar

nunu esmeraldaya busecan ve konun uzmanı cimcimey ye sosrfacksın araştırmacımız o bayağı bir yolkat ettik canım benim lülülülülülülülülülülülü

canlarım ben gitti gidiyordan alıyorum sürekli neo diye bir satıcı var ankaradan gönderiyor siparişi verdiğim günün ertesi günü öğlene kadar elimde oluyor..

Deme yaaaaa çok üzüldüm ebrar ve nihal çok üzüldüm kızlar ne denirki bu durumda bilmiyorum teselli etmeye çalışmıyacağım çünkü bunun tesellisi olmuyor çünkü bende her ay yaşıyorum bunu ekimde 1 sene olacak o yüzden o günlerde bana kim ne derse desin teselli olmuyor.. Sadece dua ve Allah'a sığınmak lazım gerisi boş. Serpilim dilerim rabbimden sizden güzel bir haber gelsin bayram şekeri gibi tatlı bebişleriniz konmuş olsun göbişlerinize..

TÜM KIZLAR BAYRAMA KADAR GÖRÜŞEMEZSEK ŞİMDİDEN BÜYÜKLERİMİN YANAKLARINDAN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM... DİLERİM RABBİM BU BAYRAMDA HERKESE ÇİFTE BAYRAM ETMEYİ NASİP EDER REGL OLANLAR BAYRAMDA HAMİŞ KALIR REGL OLMAYANLARDA POZİTİF SONUCLA BAYRAMA GİRERLER... RAZMAZAN RAHMETİ BEREKETİ GÜZELLİKLERİ ÜZERİMİZE, BAYRAMIN SEVİNCİ GÜZELLİKLERİ GÖNLÜMÜZE OLSUN. BAYRAMLAR KÜSLERİ BARIŞTIRAN, HASRET ÇEKENLERİ KAVUŞTURAN BİR RAHMET KAPISI DERLER YA UMARIM BİZDE BU BAYRAM YÜZÜSUYU HÜRMETİNE HASRETİYLE YANDIĞIMIZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ... hEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM... UNUTMAYIN
KALP ATTIKÇA UMUT VARDIR!!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cicşler bugün çoüunuz çalışmıyorsunuz ama olsun a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…