Cimcime sen minyon tipli misin cnm?
Ben çok ufağım cimcime derlerdi,onun için sordum
Selam canlarım hapinizi öpüyorum tek tek yanaklarınızdan geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır.
Kızlar 27 Ağustos Cuma öğlen regl oldum reglim 4 gün sürdü. 1 Eylül akşamı tuvalete gittiğimde iç çamaşırım ıslaktı tuvalet olayından sonra peçeteyle silinirken bir kayganlık hissettim peçeteye gelene bir baktım şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı ve parmaklarımın arasına alınca sünen bir akıntıydı.Reglimden 3 gün sonra yumurtlama olacağına ihtimal vermeme rağmen Allahtan evde ovulasyon testi vardı da yaptım ve çift çizgi çıktı.. Yani bu 14 gün civarı olayına takılmamak lazım regli düzenlibiriyim ama yumurtam çat diye reglimin 6. günü çatladı. Belki de bu ay iki kere yumurtlama olur takipteyim ay şok oldum ya. Hemen internette araştırma yaptım evet böyle olabiliyormuş hatta bazı kadınlar reglinden hemen sonra hamile kalmışlar bu yüzden...
Bu nedenle ama diyorum dikkatli olun bu yumurtalar kafasına göre takılıyor kaçırmayın günlerinizi...
Hepinizi çok öptüm muckssss sevgiler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun rahim filmi çekildi kızlar.anesteziyle olduğu için hiç birşey hissetmesim:)))ama uyandıktan sonra biraz ağrım oldu hemen bir ağrı kesici yaptılar çok rahatladım..ama çok kanamam var regli gibiyim.bu normal mi?bu arada regli kanımı böyle görmeyeli çok olmuştu:)))özlemişim..
bugun rahim filmi çekildi kızlar.anesteziyle olduğu için hiç birşey hissetmesim:)))ama uyandıktan sonra biraz ağrım oldu hemen bir ağrı kesici yaptılar çok rahatladım..ama çok kanamam var regli gibiyim.bu normal mi?bu arada regli kanımı böyle görmeyeli çok olmuştu:)))özlemişim..
gİZEMCİM TIKANIKLIK OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM.
Ben de çok çok az kanama olmuştu geçmezse yarın dr nu ara cnm.
Arkadaşlar ben şimdi hastaneden geldim saat 20o iki saattir hastanedeyim.
İdrar tahlilinde bişey çıkmadı acildeki dr da şaşırdı,istersen antiseptik yazayım dedi bir de çok ağrın olursa buscopan ben de düşük falan olabilir mi diye endişeleniyorum kadın doğuma gönderirseniz çok memnun olurum dedim.
Dr u aradı gittim ama o kadar çok kişi vardı ki epeyce bekledim,bu aradada çok korktum doğumhanenin içinde bir yer kadının biri doğumda nasıl bağırıyor neredeyse kaçcaktım:)))
Neyse bebek iyi,suyu normal dedi dr genel cerrahiye bir git bizlik bişey yok görünüyor dedi.
Gitmişkende cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi.
Bu arada dr benden küçüktü çok gençti:))))
ya bu testten nerde bulcam bende istiyoum yok anacım bandmada soruyorum oküz gibi bakıyolar:)))))
nunu esmeraldaya busecan ve konun uzmanı cimcimey ye sosrfacksın araştırmacımız o bayağı bir yolkat ettik canım benim lülülülülülülülülülülülü
canımm evet geçmişi okuyamamışsın çünkü geçmiş almış başını giidyor anacaım güzel haber yok ebrar42 9 gün geceikmeli adet oldu nihalimizn ateşi güzelken daha adetine var kan testi negatif çıkşu yumurtlama olayını bende araştırdım canım evet bazı kadınlar böyle hamile kalmış 14 gün bencede hikaye sadce olasılık oranı diğerlerine göre fazla canım hepsi bu fıstıkım busecanla bende pzt bekliyoruz o zamana kadar adet olursak olduk olmassak bakalım testi o zaman düşünürüz ama artık busecanda bende beklemiyoruz hayatım iki negatiften sonra sıkıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?