ıslaklık devam ediyorsa adetin yaklaştığı içindir
benimde öyleydi
evettt bende aynen öyle diyecektim adet günlerinde de akıntı ıslaklık olabiliyo yumurtlama akıntısı farkı kızlar
bahçeci klınığı halit fırat erden canım
aynen canım dün geceen beri bendede akıntı yoğunluğu var döl yatağı ıslak oluyo çatlayınca sıvı olarak görüyolar dediğin gibi
hımmm kız nie gelmedi o zamn bu kırmızlar sinir ediyo beni ilaç kullanacam illa allahım ya ....
kızım bizim dr da görüyo sıvıyı hayret bişeysin heçatladı diyo 2 gün veriyo üst üste öncesinde ama Sanki senin dr görüyo bizimki görmüyo Siyah beyaz ekran bizde bakıyoz
:26::26::26::26: Sen şimdi neye kızdın cicim sen yazdın sen kızdın ben bişi demedimDelüüü
illaki bişey bekliyor
bende pazar sabahı test yapmıştım
2-3 saat sonra wc gittim geldi
salak dedim, madem gelcen erken gelsen olmazmıydı
testim boşa gitti
:26::26::26::26: sen şimdi neye kızdın cicim sen yazdın sen kızdın ben bişi demedimdelüüü
aynen öle ama bu ay çok oldular bunlar ha
geldi bizim afacanlar tuğbayla ondandır nihalcim ve bugünün uğraşısı olarak seni seçtik sana vuruyoz hep
Sensin delüüü
Zaten patron burda yazamıyom
aynen öle ama bu ay çok oldular bunlar ha
geldi bizim afacanlar tuğbayla ondandır nihalcim ve bugünün uğraşısı olarak seni seçtik sana vuruyoz hep
hadi bu gün böyle olsunbiriniz test yaptı biriniz patron var bende dr ye gittim hepsi aynı gün olunca bünye kaldırmıyo
nihaaalllll...arkandayım şekerim..birebir gelin bacılar........olmuyo böyle
herkese iyi akşamlarr öpüyorum
arkam sağlam desene
nihaaalllll...arkandayım şekerim..birebir gelin bacılar........olmuyo böyle
aman kızlar biz birbirimize zarar vermeyiz bi kere nihalcim dediğin gibi bünye kaldırmıyo bazen nzaımızın geçtiğine dalıyoz dimi
aman kızlar biz birbirimize zarar vermeyiz bi kere nihalcim dediğin gibi bünye kaldırmıyo bazen nzaımızın geçtiğine dalıyoz dimi
sanalda kavga.....
ama ben bigün bi topik geziyorum kızlar....biri bişey yazdı...diğeri onu tersledi falan...
ondan sonra konu sahibi,bu topiğe bei daha gelme,topik benim dedi...öbürüde istemiyosun giderim dedi ve gitti...ama ne güldüm ya....topik sahibi ve topik msafiri kavgası...heralde evinden kovmak gib bişeydi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?