Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bahçeci klınığı halit fırat erden canım

aynen canım dün geceen beri bendede akıntı yoğunluğu var döl yatağı ıslak oluyo çatlayınca sıvı olarak görüyolar dediğin gibi

kızım bizim dr da görüyo sıvıyı hayret bişeysin he çatladı diyo 2 gün veriyo üst üste öncesinde ama Sanki senin dr görüyo bizimki görmüyo Siyah beyaz ekran bizde bakıyoz

hımmm kız nie gelmedi o zamn bu kırmızlar sinir ediyo beni ilaç kullanacam illa allahım ya ....

illaki bişey bekliyor
bende pazar sabahı test yapmıştım
2-3 saat sonra wc gittim geldi
salak dedim, madem gelcen erken gelsen olmazmıydı
testim boşa gitti

kızım bizim dr da görüyo sıvıyı hayret bişeysin he çatladı diyo 2 gün veriyo üst üste öncesinde ama Sanki senin dr görüyo bizimki görmüyo Siyah beyaz ekran bizde bakıyoz

:26::26::26::26: sen şimdi neye kızdın cicim sen yazdın sen kızdın ben bişi demedim delüüü

illaki bişey bekliyor
bende pazar sabahı test yapmıştım
2-3 saat sonra wc gittim geldi
salak dedim, madem gelcen erken gelsen olmazmıydı
testim boşa gitti

aynen öle ama bu ay çok oldular bunlar ha

:26::26::26::26: sen şimdi neye kızdın cicim sen yazdın sen kızdın ben bişi demedim delüüü

geldi bizim afacanlar tuğbayla ondandır nihalcim ve bugünün uğraşısı olarak seni seçtik sana vuruyoz hep

Sensin delüüü
Zaten patron burda yazamıyom

aynen öle ama bu ay çok oldular bunlar ha

geldi bizim afacanlar tuğbayla ondandır nihalcim ve bugünün uğraşısı olarak seni seçtik sana vuruyoz hep

hadi bu gün böyle olsun biriniz test yaptı biriniz patron var bende dr ye gittim hepsi aynı gün olunca bünye kaldırmıyo

aman kızlar biz birbirimize zarar vermeyiz bi kere nihalcim dediğin gibi bünye kaldırmıyo bazen nzaımızın geçtiğine dalıyoz dimi

aman kızlar biz birbirimize zarar vermeyiz bi kere nihalcim dediğin gibi bünye kaldırmıyo bazen nzaımızın geçtiğine dalıyoz dimi

sanalda kavga.....
ama ben bigün bi topik geziyorum kızlar....biri bişey yazdı...diğeri onu tersledi falan...
ondan sonra konu sahibi,bu topiğe bei daha gelme,topik benim dedi...öbürüde istemiyosun giderim dedi ve gitti...ama ne güldüm ya....topik sahibi ve topik msafiri kavgası...heralde evinden kovmak gib bişeydi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…