genelde öyle oluyor.yaş 35 yolun yarısı hatta 5 ay sonra 36 olacam 13 yıldır evliyim 1 düşük aradan 1 yıl sonra dış gebelik dış gebelikden sonra 1 yıl korunma arkasından tedavi derken tüp bebeğe geldik 1.denemem dün başladı
genelde öyle oluyor.yaş 35 yolun yarısı hatta 5 ay sonra 36 olacam 13 yıldır evliyim 1 düşük aradan 1 yıl sonra dış gebelik dış gebelikden sonra 1 yıl korunma arkasından tedavi derken tüp bebeğe geldik 1.denemem dün başladı
seni mutlu görmek çok güzel bitanemallah bozmasın
serpil02507+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,nazemir,caadi,nhlkpr+,cimcimes53+,serengl,
haaaa bu arad iştahımda açıldı .))) gülücüklerin bini bin para inşallahh paracıkk kısmetimde açaılır
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,caadi,cimcimes53+,serengl,şeker-leblebi,nazemir,seldayavuzguray,
şekerrrrrrrrrrrrrrrrr geçmişemi daldın tatlım susumuşsun
serpil02507+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,nazemir,caadi,nhlkpr+,cimcimes53+,serengl,
haaaa bu arad iştahımda açıldı .))) gülücüklerin bini bin para inşallahh paracıkk kısmetimde açaılır
cimcimeeeeee son adet listesine baklım kim yakın canım
susmak mumkunmu sen varken
ewet ya liste ne durumda ben başlara geldimmi acaba başarısız aşılama sonucu
aman dert ettiğin şeye bak canım ben 42 girdim
40 da evlendim 42 de bekarımm hormonlarımda sorun yokken hamile kalamdım negatif aşılma sonra iğrenç 2010 yılı ve ben uçtumm hhahahhahhahahah şimdii kafamdan attım herşeyii kocada dahill şimdii artık rahatımm ben geçmişte hamilelk yaşamış biriyim sorunumd a yok ama olmadı işte pskolojik olarak çok abartım ben bu işi şimdii sildim biiti giitii ama sizler anne olacaksınız yeterkii biraz rahat olun o kadar keşek ben becerebilseydim
hahhahahahhah ayy evet tben diyorki don da slalmıyoruz hahhahaha bende benim donum bana yapışık sizn için salalma yaparız dedimdualarımız bitsin donlar havaya uçsun .))))))
hayırlısı olsun canım stres yapma sakın rahat ol .....hamile kalabilmişsin inşallah yüzün güler en kısa zamandaben 3 aşılama yaptırdım tutmadı ...şimdi tüp deneyeceğim bakalım ne olacak diyorum acaba hamile kalabilecekmiyim kafamızdan bu fikri atmamız lazım yoksa gelmeyecek bebeklerimiz allah daha fazla bekletmeden verir inşallah dualarımızla ve birbirimize olan desteğimizle ben artık eskisi gibi değilim kızlar bana destek aklımda bebek fikiri yok düşünmüyorum sende üzülme lütfen takıl bize rabbim büyük ol derse olacak
anam 7 kişimi hamile adayıgeriisi nerde uykuyamı dalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?