selam eyyy ahaliiiiiiiiiiiii
benim tarihlerdeki uyuma bakarmısınız
19 Aralık - 19 Ocak - 19.Gün
benim 2 ocak basladi
kzılar çok acıktım yemek yiyip geliyorum bayılıcammm
selammm canım :79::79::79:
selam
evet çok uyumlusun şeker hanım hep böle kalsın uyumun o gün gelmesin inş....
hayirlisi
canım kaç günde bir oluyosun beklenmeyen günün nedir sölermisin ona göre listeye yazım ...
anam 7 kişimi hamile adayıGeriisi nerde uykuyamı dalmışlar
kzılar çok acıktım yemek yiyip geliyorum bayılıcammm
benim ağrılarım başladı bugun başlıyorum çalışmalara durmak yok yola devam
:18::18::18::18::18: ben 33.gündeyim kızçeler 17.gün dr yumurta çat:18:ladı demişti :18: beklemedeyim henüz arada karnım ağrıyo regli geliyo gibi sonra geçiyo :18::18::18::18: pazartesi gunune kadar bekliycem bakalım
merhaba elfiida :79::79::79::79::79:hoşgeldin bende kapıda bekliyorum geleni karşılıyorummm
evet nihalcim eski listeye baktım seni gördüm soracaktım bende tarihlerini hadi hayırlısı inş..
hadi inşallah nihalcim:18::18::18::18::18: ben 33.gündeyim kızçeler 17.gün dr yumurta çat:18:ladı demişti :18: beklemedeyim henüz arada karnım ağrıyo regli geliyo gibi sonra geçiyo :18::18::18::18: pazartesi gunune kadar bekliycem bakalım
aferim sana sonradan gelen olarak bu görev senin
bende hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum niye benim başıma geldi diye düşünmüyorumhakkında hayırlısı olsun canım inş. ilk denemende tutar rabbim gönlüne göre versin inş...
femara diye bir hap verdi pazartesi tekrar dr a gidecez ne kadar iğne kullanmam lazım ozaman karar verecek yumurtalık rezervim az ve zayıf fsh 15 prolaktin 60 ben yinede umutluyum galiba biraz polyanacılık var ruhumdasakin kendini stresa sokma herseyin hayilisi dun igneye mi basladin kolay gelsin canim
nazemir
setrese girme rabbim bu sfer emeklerini boşa çıkartmasın inşallhh güzlece tedavini takip edelim buradki kızlarada umut olursun inşallhh
hadi inşallah nihalcim
tamam ben karşılarım kapıda gelenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?