Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:18::18::18::18::18: ben 33.gündeyim kızçeler 17.gün dr yumurta çat:18:ladı demişti :18: beklemedeyim henüz arada karnım ağrıyo regli geliyo gibi sonra geçiyo :18::18::18::18: pazartesi gunune kadar bekliycem bakalım

evet nihalcim eski listeye baktım seni gördüm soracaktım bende tarihlerini hadi hayırlısı inş..

hadi inşallah nihalcim
aferim sana sonradan gelen olarak bu görev senin

tamam ben karşılarım kapıda gelenleri

hakkında hayırlısı olsun canım inş. ilk denemende tutar rabbim gönlüne göre versin inş...
bende hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum niye benim başıma geldi diye düşünmüyorum
sakin kendini stresa sokma herseyin hayilisi dun igneye mi basladin kolay gelsin canim
femara diye bir hap verdi pazartesi tekrar dr a gidecez ne kadar iğne kullanmam lazım ozaman karar verecek yumurtalık rezervim az ve zayıf fsh 15 prolaktin 60 ben yinede umutluyum galiba biraz polyanacılık var ruhumda
nazemir
setrese girme rabbim bu sfer emeklerini boşa çıkartmasın inşallhh güzlece tedavini takip edelim buradki kızlarada umut olursun inşallhh

amin hepimizin emekleri boşa çıkmasın ALLAH hayırlısını versin

nihalciğimizin 33. günü beklemedeyiz inş. gelen giden olmaz bebişimiz gelmiştir yeni yılla beraber inş....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…