evet kaldı 3 adayuımız:)) bu ayın talihlileri kim acaba dualarım sizlerle kızlar...
nasıl yok ya 4.7 çok iyi bir değer sen 2 gün sonra tekara test yap yani senin gebeliğin şuan şüpheli geç döllenme olabilr bence negatif değil tualina
yaaa inşşşş eee negatifmi dediler tualina sana ???
kuzum yaptırdığım hastanede kriter 5 ve üstü hamile sayılıyor...geç döllenme olsa bile bu kadar düşük çıkmazdı galiba...aman hayırlısı serpilim cumaya kadar gelmezse kırmızılarım doktora giderim, çünkü c.tesi yola çıkmayı planlıyoruz tatil için...tek sevindiğim nokta bu oldu tatile gideceğiz :)))
kuzum yaptırdığım hastanede kriter 5 ve üstü hamile sayılıyor...geç döllenme olsa bile bu kadar düşük çıkmazdı galiba...aman hayırlısı serpilim cumaya kadar gelmezse kırmızılarım doktora giderim, çünkü c.tesi yola çıkmayı planlıyoruz tatil için...tek sevindiğim nokta bu oldu tatile gideceğiz :)))
ya sen hamileisn inan bana tabbiki 5 ve üstü negatif olması için daha düşük olmalı 3 ün üstü şüpheli demektir senini 5 ye yakın bu geç döllenme olabilr gör bakk inan bana kaçtane arkadş böyle oldu
benden de umudunuzu kesin kızlar az önce rel oldumevet kaldı 3 adayuımız:)) bu ayın talihlileri kim acaba dualarım sizlerle kızlar...
benden de umudunuzu kesin kızlar az önce rel oldum
bendeOyy fatoşcum çok üzüldüm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:vardır bundadad bir hayırr hadi fatoözelin kırmızlarına halayyyyyolumunekankayizsmile:içelim::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar çok belim kasığım ağrıyor uzanmam lazım,hepinizi öpüyorum
Kızlar çok belim kasığım ağrıyor uzanmam lazım,hepinizi öpüyorum
yeniii turrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni şansssssssssssssssssss yaz aşkı yaşayacağızzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: no stres no panikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?