hadi canım yaaa( kendimden sonra umudumu sana bağlamıştım...hayırlısı olsun fatoşcuğum hakkımızda...
ben senden çok umutluyumm
inşallah canım yaaaaaaaaaaaaa. Doktora gitbende umutluydum serpilim ama kısmet işte...
malesef busecim ne yapalım kısmet. başkada diyecek bir şey yokcanım sen arada dinlen evet
ayy fatoşş ciddimisinn çok üzüldümmm
malesef busecim ne yapalım kısmet. başkada diyecek bir şey yok
malesef busecim ne yapalım kısmet. başkada diyecek bir şey yok
fatoözelimm herşeyin hayırlısını istedik yaradandan sakın canını sıkma tabbiki çok kolayy everler değil bunlar ne diyeceğimide bilemiyorum ama ben sanki alıştım kırmıızlar her aylama krizleri her ayy beklemeler ve zar zor birlikte olmalar beni fazla hırpalamıştı ve burada bunları aştım ne yapalım kader kısmet dieyeck birşey yok kelimeler bazan tükeniyor iştebilmiyorumkismile
kızlar bendede hep 2 çıkıyordu negatif bakın 3 ün üstü önemli böyle hamile kalan arkadşlarım var tualinaın testii şüphelii negatif değil buna inanın
ewtt hayırlısı allahtan inş önümüzdeki ayyy fatoşcumm
kızlar 4,7 çıkmış sonuç(( malesef yok...fatoşun dediği gibi klomenin yan etkisi galiba...artık sıkıldım bu kadar yoğun belirtinin ardından...hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...
biliyorum birtanem sağolfatoşcum hayırlısı evet üzülme demek ne kadar etkisiz biliyorum kendimden o yüzden bende inan bişey yazamıyorum ama regl olmak da güzellik inş allah zamanını bekliyor verecek eminimm
biliyorum birtanem sağol
ben varya geçen ay inan brdaki arkadaşlarım sayesinde çok rahat atalattımm ve isyan etmeden rahat kaffayla bebek düşünerek değil kocamla istediğim için tadını çıkara çıkara başladım kaydirigubbakcemile3 hepinizi seviyorummmm:teytey:
ya kızlar ben yarımsaate çıkıcamm akşam ancak gelirim işlerimi takip edeceğim bu arada aklım kumsalda giremedi ya normalde girrdii ne oldukii merak ettim gerçekten
canlarmm kaçtımm bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?