Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gebe olmayan 0,00-5,00
2-3 hafta 5-50
3-4 hafta 50-500
4-5 hafta 100-5000
5-6 hafta 500-10000
6-7 hafta1000-50000
7-8 hafta 10000-100000
8-9 hafta 13000-150000

kızlar bendede hep 2 çıkıyordu negatif bakın 3 ün üstü önemli böyle hamile kalan arkadşlarım var tualinaın testii şüphelii negatif değil buna inanın

malesef busecim ne yapalım kısmet. başkada diyecek bir şey yok

fatoözelimm herşeyin hayırlısını istedik yaradandan sakın canını sıkma tabbiki çok kolayy everler değil bunlar ne diyeceğimide bilemiyorum ama ben sanki alıştım kırmıızlar her aylama krizleri her ayy beklemeler ve zar zor birlikte olmalar beni fazla hırpalamıştı ve burada bunları aştım ne yapalım kader kısmet dieyeck birşey yok kelimeler bazan tükeniyor iştebilmiyorumkismile

fatoşcum hayırlısı evet üzülme demek ne kadar etkisiz biliyorum kendimden o yüzden bende inan bişey yazamıyorum ama regl olmak da güzellik inş allah zamanını bekliyor verecek eminimm

kesinlikle haklısın canım. bazen söz tükeniyor. üzülüyorsun ama yapacak bir şey yok. Allahın dediğine karşı gelinmiyor.

kızlar bendede hep 2 çıkıyordu negatif bakın 3 ün üstü önemli böyle hamile kalan arkadşlarım var tualinaın testii şüphelii negatif değil buna inanın

bencede doktoruna bir görünse iyi olacak.

ewtt hayırlısı allahtan inş önümüzdeki ayyy fatoşcumm

öyle canım hayırlısı inşallah önümüzdeki aylara

kızlar 4,7 çıkmış sonuç (( malesef yok...fatoşun dediği gibi klomenin yan etkisi galiba...artık sıkıldım bu kadar yoğun belirtinin ardından...hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...

tualina kızlar haklı değerin çok küçük değil tam aksine yüksek. doktoruna en azından bir telefon aç sor

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yüreğim sızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuxxxxxxxxxxxxxxxx mahlalerrei geziyorumm şöyeee ne var ne yok diye .)))) güzel haberler varmı

biliyorum birtanem sağol

ben varya geçen ay inan brdaki arkadaşlarım sayesinde çok rahat atalattımm ve isyan etmeden rahat kaffayla bebek düşünerek değil kocamla istediğim için tadını çıkara çıkara başladım kaydirigubbakcemile3 hepinizi seviyorummmm:teytey:

:içelim::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.

ya kızlar ben yarımsaate çıkıcamm akşam ancak gelirim işlerimi takip edeceğim bu arada aklım kumsalda giremedi ya normalde girrdii ne oldukii merak ettim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…