Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nerdesinn kımse kalmadı altta adın yoktu işim yokken kimse yok
işim dolu oldumu yaazan yazana yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3

canım bu benim 2.aşılamamdı. Kendiliğindende denedik olmadı o yüzden aşılamaya gittik. çatlatma iğneside oldum. Sonuç hepsindede negatif canım

fatoş canım çok üzüldüm.güzel haber bekliyordum senden hayırlısı ama.allah en yakın zamanda meleğini gönderir inşallah.tüp bebek düşünüyormusun canım yoksa normalmi denemeye devam edeceksin.

fatoş canım çok üzüldüm.güzel haber bekliyordum senden hayırlısı ama.allah en yakın zamanda meleğini gönderir inşallah.tüp bebek düşünüyormusun canım yoksa normalmi denemeye devam edeceksin.
tüp bebek deneyemem canım artık bundan sonra kendiliğinden olmasını bekliycem

Kızlar naptınız?
Beni çok yakın bir dostum aradı,sözlüsü şehir dışında kızla bir türlü tanışamamıştık.
Ailesiyle birlikte bana geleceklerdi kalktım zar zor hamur yoğurdum tam keke geçecektim ki arkadaşım aradı işyerinden çağırmışlar

sen niye yoruyosun kendini canım yaa

hazır bir şeyler alsaydın bu seferlikte canım yorma kendini. karnındakinin kıymetini bil lütfen

sezenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm egemii öppppppppppppppppppppppppp

öpmem mi kraliçem seve seve zevkle

dua et 4 hamile adayımız var sezen dularını esirgeme sanada iyi haftalarolumunekankayizsmile

dualarım her zaman sizinle hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği diye inanın mutluluğum katlanacak hepiniz hamiş olunca..

sezenciğim gözün aydın canım egemiz geliyormuş...rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canımm sağol darısı tez zamanda başınıza Amin.

kızlaaaaaaaaaaaaaar gidip kan da gebelik testi yaptırdım saat 18.00 de sonuç alacakmışım

hadi hayırlısı inşallah hayırlısı nasılsa öyle olsun

ohh be çok sevindim serpilim ya..bu harika bişey bir de baş başa bir tatil imkanınız olsa çok iyi olurdu..

kızlar 4,7 çıkmış sonuç (( malesef yok...fatoşun dediği gibi klomenin yan etkisi galiba...artık sıkıldım bu kadar yoğun belirtinin ardından...hayırlısı olsun bakalım hakkımızda...

canım üzüldüm..hayırlısı olsun diyelim..Allahtan ümit kesilmez çalışmalara devam..

sonuç bende de 1,37 çıkmış geçen kanda hep 0,10 larda çıkardı gecikme oldu ondanmı ???

hayırlısı olsun canım..kısmet herşey..en kısa zamanda pozitifleri göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…