• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar hanımlar sanırım bu yıl Kayseri mantısı götürecek oyları 🥰 geçen yıl da ben yapmıştım. Keşke fırsat bulsam da yapabilsem çok güzel oluyor evde yapılan mantı 🤦🏼‍♀️ Başarılar hanımlar hepinize :KK60:
Yok kuzumya bildirimden sonra sona bile kalabilirim şimdi veren bakıyorum da yakınlar arkadaşlar😊

Nevreste yarismayinca nasil oluyor nasıl bir duygu :)) o zamanda heyecan oluyor mu ? :)
Yarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)
Gözleme:)
Bu kategoride kazanmasını istediğim tarif yok çünkü hepsi güzel:)Ondan heyecan yok akışına bırakacağız:)

Yarışmayınca üzülüyorum eksik hissediyorum:)Katılsaydım hiç yapılmayan bir tarif yapacaktım:)
Gözleme:)
Bu kategoride kazanmasını istediğim tarif yok çünkü hepsi güzel:)Ondan heyecan yok akışına bırakacağız:)
Ben geçen sene gözleme yapayım dedim nereye özel dedin bende dedim kendi kendikendime heralde yöresi yurdu yok künefe aldiydim 🙄

Back
X