Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani![]()
Oylama sırasında pek müdahale etmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani![]()
Oylama sırasında pek müdahale etmiyorumYok canım olur mu sabah koşuşturması sürekli oturmuyorum bir bakıp kaçıyorum okula gideceğim şimdi gelince görüşürüz
![]()
Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bilben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye
2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavubugünde benden size hayır yok
işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam
hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum
![]()
Çok alıngansınız çokMüdahele etme canımm muhabbet ediyoruz şurada yani oylamayla ne alakası var takılıyoruz kendi aramızda oy proparagandası yapmıyoruz yani kim kime oy verecekse verir zaten![]()
Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bilben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye
2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavubugünde benden size hayır yok
işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam
hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum
![]()
Çok alıngansınız çok
Akşama ne yemek var
![]()
Bende usha yı alıntılamıyacam![]()
Akşama kuru fasulyem var dün akşam yaptım. Akşam gidince yanına pilav yapıcam bir de turşu ohh..![]()
Ayyy canım alındın mı seen kıyamamAy bu yarışmanın tüm yarışmacıları alıngan ama yaaa tek kendin sanıyordum değilmişim
![]()
Küselim hemşomBende usha yı alıntılamıyacam![]()
EvetTarhana çorbası insanın aklına hastayken gelir![]()
Ayyy canım alındın mı seen kıyamamAy bu yarışmanın tüm yarışmacıları alıngan ama yaaa tek kendin sanıyordum değilmişim
![]()
[MENTION][/MENTION]
Yarışma insanı hasaslaştırıyomu ne![]()
[MENTION][/MENTION]
Yarışma insanı hasaslaştırıyomu ne![]()
Tarhana çorbası insanın aklına hastayken gelir![]()
Ellerine sağlık canım süper bir menüBenim kızçeler nohut fasulye yapınca mıymıylanıyorlar
Ama ben yinede yapıyorum yemiyorum demek yasak
![]()
Küselim hemşom
EvetKışın çok iyi oluyor bizim malatya tarhanamız
Ben de alınacağım artık![]()
Bana ne oluyor o zaman![]()
Kızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.![]()
Kesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm![]()