yoruldum,biktim,bir kucuk cocugu gormekten acizim..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Yoruldum..!
Bu defa gercekten yorgun dustum.4 yillik evliligim 2 negatif asilama ve 1negatif tup bebek..
ve normal yolda hamile kaldim.ama 3 aylik kalbi durmus bir bebegim var...
yengem,5 yillik evli,2 yillik abimle ayrilik 3 yilda 3 cocuk...
Nazar degmesin insallah..
ama kizlar benle yengem ayni ay hamile kaldik.
kader,kismet benim bebegim oldu..
o suan dogumda..
ama ben yigenimi ilk kez gormek sesini duymak istemiyorum...
yengem su an hastanede yatyr 15 dakika arabayla mesafemiz..
amaaa ben gitmiyecem.gormek daha istemiyorum..
bazilariniz..
ayy bu melek ne sucu var diyeceksiniz ..
hayir sicu yok yanlis yere cekmeyin..
o melekkk benim yigenim,canim,kanim...
olurum onlara ama benim suan duygularim bu yonde..

isyanda etmiyorum ama sadece yorgunum..
direniyorum..
o kadar agir geliyor ki hersey sadece.
"HAKETMEDIM"diyebiliyorum..
insan haketmediklerinide,Yasiyormus bunu da ogrendim...
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..

Odaginizi biraz baska seylere yönlendirin. Bakin boyle hayatin guzelliklerini kaciriyorsunuz. Biten seylere gidenlere degil gelenlere odaklanin. Sizin bebeginiz gitti, onun icin yapacak artik hicbirsey yok. Ama yeniden hala oluyorsunuz, bir minik yigen geliyor.

Herkesin sabrı farklı sınanıyor.Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sizede nasip eder . Gidemiyorsanız kendinizi zorlamayın bence. Yengenizde bir kadın sizi anlıycaktık. Belki başta kötü düşünebilir ama illa yeğeninizi görüceksiniz hastanede görmeyiverin. hislerinizi onada anlatırsınız sizi anlar.

Yoruldum..!
Bu defa gercekten yorgun dustum.4 yillik evliligim 2 negatif asilama ve 1negatif tup bebek..
o suan dogumda..
bazilariniz..

direniyorum..
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..
ahh canım okurken benim bile gözlerim doldu. şuanda böyle düşünmen çok normal. sen oraya gidersen bile doğallığını koruyamassın. kendini hazır hissettiğin ilk anda gitmelisin. şimdi değil. bu arada başın sağolsun canım.

Saolun kizlar ama suan farkli yere odaklanamiyorum..
sinaniyorum onuda biliyorum..
ama ben o kadar gucsuzum iste...

Sizi o kadar anliyorum ki. Bazen ben de dusunuyorum neden diye. Bunlar hep sinav ama pek basarili cikamayacagiz gibi.
Bazen bir hisle uyaniyorum iste kalk bebisin olacak anne olacaksin.sende diyor ama sadece 5 dkka suruyor o his sonra gercek hayat..

Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.Kız kardeşimin 6 sene olmadı üstelik hiçbir sorunları yoktu bebek olmaması için.Ona rağmen aşılama yaptırdı rahim filmi çektirdi bir sürü gereksiz acı çekti sırf o dünyanın en güzel sesi ve kokusu için.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hatta bebek gördüğünde ağlıyordu kendine söz geçiremiyordu. onunla evlenen arkadaşlarının çoktan çocuğu olmuştu ama onun olmuyordu.Birgün Rabbim nasip etti ve kucağına verdi minik Ayşem'i çok şükür.Lütfen sabırlı olun bu çok zor bi süreç kardeşimin yaşadıklarına şahit oldum.Benim oğluma sarılıp sarılıp ağlıyordu.Benim için de zor oldu onu böyle görmek.Sadece sabretmeniz ve cok dua etmeniz lazım inanin bir vakti vardır ve zamanı gelince annesinin kucağındaki yerini alacaktır.Lütfen ümidinizi yitirmeyin.Allah sabredenlerle beraberdir.Bunu unutmayın.

ben seni anlayabiliyorum .bende 3 ay önce aynı duygular daydım ailemle ayrı illerde oturuyorum oraya gitmek hamile görmek bebek gormek istemiyordum ablam' yengem,eltim hamileydi ,4 ay gitmedim ama inan gidince daha hemen atlatiyorsun bu durumu . ve bu durumuda yaşamayanlar anlayamiyo maalesef , kiskanclik ,ve cekememezlik olarak gorebilirler allah yar ve yardimcin olsunpost: 41310126, member: 573743"]Yoruldum..!
o suan dogumda..
bazilariniz..

direniyorum..
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..[/QUOTE]
seni anliyabiliyorum

bende 9 aydır bekliyorum ama yok işte kısmet hayırlısı kader.....artık ne dersek diyelim
Rabbim bizlerede isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
herşeyin hayırlısı diye dua et..

canım öncelikle çok geçmiş olsun bu bizim sınavımız canım bazen insan dibe vurduğunu ve hiç kalkamayacağını sanıyor ama öyle olmuyor işte zaman geçtiğinde tekrardan ayağa kalkacaksın düştüğünden daha kuvvetli olucaksın canım ALLAHIM NASİP ETMİYORSA VARDIR BİR BİLDİĞİ bende 2 sene yakındır evliyim evliliğim 3. günü dr gittim genel bir muayene ettirdim çok şükür bir şey çıkmadı ama şu anlamada gelmez ki benim de problem olmayacağı 10 aylık evliyken eşim kasığından şikayetçi oldu ve dr gitti ve biz şok olmuştuk eşimin kanser olmuş ve çocuğumuz olmadığını öğrenmiştik buna hamd olsun ilk evrede yakaladık bazen yeri geliyor çocuk diye yanıp tutuşuyorum ark. diyecek eşinin daha önemli hastalığı var ona bakmalısın evet onlada ilgileniyorum ama istem dışı içim yanıp tutuşuyor bazen çocuk görüyorum çok seviyorum bir anda ve birden bırakıyorum elimden eğer ki bu durumunu biliyorsa yengen konuştuğunda seni çok iyi anlayacak ama lohusalık psikolojisi olabilir sen açıklamanı yap yeter. ALLAHIM HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖÖRE NASİP ETSİN... UMREDEN GELEN CENNET HURMASINI DENEDİN Mİ

canım öncelikle çok geçmiş olsun bu bizim sınavımız canım bazen insan dibe vurduğunu ve hiç kalkamayacağını sanıyor ama öyle olmuyor işte zaman geçtiğinde tekrardan ayağa kalkacaksın düştüğünden daha kuvvetli olucaksın canım ALLAHIM NASİP ETMİYORSA VARDIR BİR BİLDİĞİ bende 2 sene yakındır evliyim evliliğim 3. günü dr gittim genel bir muayene ettirdim çok şükür bir şey çıkmadı ama şu anlamada gelmez ki benim de problem olmayacağı 10 aylık evliyken eşim kasığından şikayetçi oldu ve dr gitti ve biz şok olmuştuk eşimin kanser olmuş ve çocuğumuz olmadığını öğrenmiştik buna hamd olsun ilk evrede yakaladık bazen yeri geliyor çocuk diye yanıp tutuşuyorum ark. diyecek eşinin daha önemli hastalığı var ona bakmalısın evet onlada ilgileniyorum ama istem dışı içim yanıp tutuşuyor bazen çocuk görüyorum çok seviyorum bir anda ve birden bırakıyorum elimden eğer ki bu durumunu biliyorsa yengen konuştuğunda seni çok iyi anlayacak ama lohusalık psikolojisi olabilir sen açıklamanı yap yeter. ALLAHIM HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖÖRE NASİP ETSİN... UMREDEN GELEN CENNET HURMASINI DENEDİN Mİ
bu hurma bende var ama öylece duruyo, her yerde farklı bişey yazıyo kullanımıyla ilgili. sen tavsiye ettiğine göre kullandınmı

aynı sınavlardan ben de çok geçtim, hala da geçiyorum.
Allah hepimize sabır versin.
Hayırlısıyla tez zamanda yüzümüzü güldürsün.

bu hurma bende var ama öylece duruyo, her yerde farklı bişey yazıyo kullanımıyla ilgili. sen tavsiye ettiğine göre kullandınmı

yok canım bende kullanmadım açıkçası çok okudum bazısı kırıp içilecek diyor bazısı öyle kaynatılacak diyor bence RABBİM ŞİFASINI NASİP EDECEK ŞEKİLDE YAPMANI NASİP ETSİN DİYE DUA EDİP YAPMALIYIZ

Çok iyi anlıyorum seni ama bunu yengene abine anlat yoksa el kızı kiskanc der cekemiyo der ara burda anlattiklarini onlara anlat duygusalim de sizin ennmutlu gününüzü de gelip orda somurtarak mahvetmek istemiyorum de benim görümcem benden kac ay sonra evlendi bir ay sonra doğum yapacak yanlış anlama kiskanmak değil ama şimdiden düşünüyorum nasıl giderim filan diye ama napalım bizim de sinavimiz bu demek ki allah insallahhhh bizlerede nasip eder

Yoruldum..!
o suan dogumda..
bazilariniz..

direniyorum..
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..
Canım seninle farklı konular yasasakta anlıyorum. ..Ama ben hiç HAKETMEDIM demedim..Benden önce bunu yaşayan çok insan vardı. ..Onları başına gelince haksızlık olmuyor da benim başıma gelince mi haksızlık olcak diye düşündüm. Benden daha kötüleri var..Ya onların halleri ? Dedim hep.Simdi biz ne desek ruhuna ilaç olmiycak ama herkesin bir imtihanı var.Sende imtihanıni Rabbimin rızasıyla gecersin ins.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

X