yoruldum çabalamaktan...

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.577
2.435
mrb kizlar ... konuya gireyim hemen..
25 yasindayim yaklasik 2.5 yillik bi iliskim var,erkek arkadasim suan Tunceli'de asker ve kendisi bnden 3 yas kucuk...
ilk zamanlar bunu cokk sorun edip istemedim ama onu tanıdıkça ayni olgunlukta oldugumuzu dusundum ve basladik..ilk zamanlar ztn hicbi sıkıntımiz yoktu her tartismada pesimden gelir ozur dilerdi,barismak icin cabalardi..ilk 6 aydan sonra degisti her tartismada bn yazar hale geldim tamam belki ayrilma lafini ortaya atan bendim ama karsimda aksi bi tavirda hic goremedim ve hep en fazla 1 hafta sonra geri dondum,aramiz duzeldikten sonra kac defa bunu soyledim ona..caba gostermiyosun ben yazmasam iliski devam etmicek dedim..hakli oldugumu bildigim icin yazmiyorum,burnun surtsun diye dedi..halbuki hakli olan herzaman kendisi degil ama hep kndisinin olduğunu dusunur...Askerdeykn de arttikca artti kavgalar ..onun umursamaz tavirlari,aramiz bozukken caba gostermemeleri hiizla artti ...ara verelim boyutuna kadr geldi,bunlari da bi sekilde atlattik ama artik kndimi seviliyo gibi hissetmiyorum,karsimda bni kaybetmekten korkmayan bi insan var..gurururm yerlerde canim o kdr yaniyo ki,kac sefer pesinden gitmiceksin dedim kendime olmadi yapamadim,her seferinde yeni bi adim daha attim ama hep kaybettim...son 1 aydir aramiz kotu en son gecen hafta bi adim atip konusmaya çalıştım.. bnm icin konu kapandi dedi o an kendime bu hallere nasil dustun diye sordum? o gunden beridir yazmiyorum o da kadir gecesi ve bayram harici yazmadi ...20 gun sonra askerliği bitiyo bu gunleri nasil hayal etmiştim simdi donusu bile mutlu etmiyo beni ..bekledigim biri var mi o bile mechul..
icim cok sıkıldı derdimi size anlatmak istedim..sizce bundan sonrasi icin nasil davranmam gerekiyor? okuduğunuz icin tsk ederim..

Son düzenleme:
birincisi ilişkide ayrılalım lafı iyi değil, onu alışkanlık haline getirmeyin.
haksız olduğunuz zamanlar neyse de haklı olduğunuz zamanlar bile siz yazmışsınız.siz onu alıştırmışsınız bu konuda alttan alınmaya, ama sizi eskisi gibi sevmediği geldi aklıma konunuzdan.
aramayın bence daha fazla bi taraflarını kaldırmayın

haklisiniz..bnde adim atmamaya karar verdim ..cok fazla sevgi ve deger sonucunda boyle oluyo demekki..ztn sevmiyosa devam etsin istemiyorum belki zor zamanlar geciricem ama kndimi kandırmaktan iyidir.

Fazla üstüne düştün. Bence zamana bırak eğer pişmanlik duyup sana yaklaşmak isterse ozaman ciddi bi ilişki için bi araya gelmeyi düşün onun dışında salla gitsin ..

Fazla üstüne düştün. Bence zamana bırak eğer pişmanlik duyup sana yaklaşmak isterse ozaman ciddi bi ilişki için bi araya gelmeyi düşün onun dışında salla gitsin ..
artik adim atmamaliyim oyle degil mi ? mantigim kabul ediyo umarim duygularima yenik dusmem.

Benim için konu kapandı demesine neden olan şey ne peki ? Büyük bir tartışma yoksa durduk yere dediyse fırsat kollar gibi olmuş..
Kendine değer ver önce.. Seni aramayan, umursamayan biri için üzülme bile. Daha yaşın çok genç. Bir çaba, sevgi belirtisi görmüyorsan ve üstelik çabalarının karşılığını almıyorsan hiç üsteleme. Hayat devam ediyor, zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın.. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez unutma. Duygusal bakma olaya, ortadaki gerçekle yüzleş kalbine yenik düşme. O seni arasın..

Benim için konu kapandı demesine neden olan şey ne peki ? Büyük bir tartışma yoksa durduk yere dediyse fırsat kollar gibi olmuş..
Kendine değer ver önce.. Seni aramayan, umursamayan biri için üzülme bile. Daha yaşın çok genç. Bir çaba, sevgi belirtisi görmüyorsan ve üstelik çabalarının karşılığını almıyorsan hiç üsteleme. Hayat devam ediyor, zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksın.. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez unutma. Duygusal bakma olaya, ortadaki gerçekle yüzleş kalbine yenik düşme. O seni arasın..
bnde o arasın istiyorum..hatta sanki bi kere gitmesem pesinden,aramasam roller degisicek...ilk defa yapmis olucam bunu ve vazgecebildigimi gorucek...
en son bu lafi soylerken ki konumuz kiskanclikti kendisi cok asiri kiskanc..bnde bu kdt karisma diye tepki verdim...tamam bundan sonra oyle yapicam dedi,daha sonra soguk konusmalar falan,sebebini sordum..neymis "bni rahat bırakmış,bnm istedigim gibi davraniyomus,ozgurmusum artik..istedigim yere gidebilirmisim izin vermis " ya bu nedir nasil bi mantiktir..madem herseye izin veriyosun ne bu soguk tavirlar diyorum,anlamiyor..bn boyle istiyomusum o yuzden..bu konuyu kapatmis konusmk istemiyomus.

sorma hemde nasil..bide bi huyum var biri pesimden gelmezse iyice ustune düşüyorum:)
düşme ustune adam zaten bayramda kandılde falan yazmıs yanı sen bu adamı pesınden kosturursan gelecek sana o yuzden kafanı dagıt cık arkadaslarınla gez dolas gelen fotoları falanda onun gorebılecegı yere yukle mutluyum ımajı ver o zaman ıner totosu ha inmedimi yol ver gıtsın o zaman napıcaksın süreklı pesınden kosamazsınkı:KK51:

düşme ustune adam zaten bayramda kandılde falan yazmıs yanı sen bu adamı pesınden kosturursan gelecek sana o yuzden kafanı dagıt cık arkadaslarınla gez dolas gelen fotoları falanda onun gorebılecegı yere yukle mutluyum ımajı ver o zaman ıner totosu ha inmedimi yol ver gıtsın o zaman napıcaksın süreklı pesınden kosamazsınkı:KK51:
aynen oyle bide evlilik düşünüyoruz kisa zamanda..omur boyu pesinde gezicek gücüm yok..herzmn arardim bu sefer citim cikmadi kendisi bayramda yazmis ..sasirdim acikcasi ..gayet soguk bi sekilde kutladim bnde...bu aralar yıllık izindeyim kafami dagiticak bisilr buluyorum o yüzden suan yazma istegim yok icimde..sadece uzuluyorum boyle olmasina.

aynen oyle bide evlilik düşünüyoruz kisa zamanda..omur boyu pesinde gezicek gücüm yok..herzmn arardim bu sefer citim cikmadi kendisi bayramda yazmis ..sasirdim acikcasi ..gayet soguk bi sekilde kutladim bnde...bu aralar yıllık izindeyim kafami dagiticak bisilr buluyorum o yüzden suan yazma istegim yok icimde..sadece uzuluyorum boyle olmasina.
sen şu taktıklerı uygula bakalım olmadı başka taktik deneriz:KK66:

bnde o arasın istiyorum..hatta sanki bi kere gitmesem pesinden,aramasam roller degisicek...ilk defa yapmis olucam bunu ve vazgecebildigimi gorucek...
en son bu lafi soylerken ki konumuz kiskanclikti kendisi cok asiri kiskanc..bnde bu kdt karisma diye tepki verdim...tamam bundan sonra oyle yapicam dedi,daha sonra soguk konusmalar falan,sebebini sordum..neymis "bni rahat bırakmış,bnm istedigim gibi davraniyomus,ozgurmusum artik..istedigim yere gidebilirmisim izin vermis " ya bu nedir nasil bi mantiktir..madem herseye izin veriyosun ne bu soguk tavirlar diyorum,anlamiyor..bn boyle istiyomusum o yuzden..bu konuyu kapatmis konusmk istemiyomus.
Genelde erkekler hep öyle biliyor musun :)
Eşime birşey diyince, tamam bundan sonra karışmıyorum sana der :)
Şimdi sen arama o ararsa güzelce söylersin çok kıskanıp bunalttıgını. Bazı erkekler kıskanma işini feci abartıyor orası da var..
Sendeki huy bende de vardı. Eşimle her tartışmamızda haklı da olsam gider sarılırdım. Bir gün suçlu oldugu halde gittim sarıldım o da kalktı başka odaya gitti. Dedim kendime sen salaksın :)
O günden beri asla gitmem kendisi zaman geçince gelir yanıma. Gerçi uzatmak hoş birşey değil evlilikte aynı evi paylaşıyorsun sonuçta, sevgiliyken öyle değil ama geri adım atmayı öğrenmek zorundasın :)

Genelde erkekler hep öyle biliyor musun :)
Eşime birşey diyince, tamam bundan sonra karışmıyorum sana der :)
Şimdi sen arama o ararsa güzelce söylersin çok kıskanıp bunalttıgını. Bazı erkekler kıskanma işini feci abartıyor orası da var..
Sendeki huy bende de vardı. Eşimle her tartışmamızda haklı da olsam gider sarılırdım. Bir gün suçlu oldugu halde gittim sarıldım o da kalktı başka odaya gitti. Dedim kendime sen salaksın :)
O günden beri asla gitmem kendisi zaman geçince gelir yanıma. Gerçi uzatmak hoş birşey değil evlilikte aynı evi paylaşıyorsun sonuçta, sevgiliyken öyle değil ama geri adım atmayı öğrenmek zorundasın :)
artik ogrenmenin vakti geldi gibi...insan kotu oluyo dimi aksi tepki alinca :)

X